Back to Question Center
0

Hvordan forbedrer jeg min hjemmeside til international SEO?

1 answers:

I dag bliver den moderne digitale verden af ​​nettet mere og mere globaliseret. Fra EU, der er omfattet af internetadgangen med over 80%, til nogle endnu mere avancerede stater, der har det på omkring 90% af territoriet. De faktiske tal kan være endnu mere overbevisende i Kina med omkring 731 millioner stående brugere, men repræsenterer kun halvdelen af ​​dets samlede befolkningsestimat. Nå tilbyder internettet de mange forskellige muligheder for de websider, der er ivrige efter at blive adresseret over grænserne uden kulturelle barrierer. For at lykkes i dette skal enhver online-iværksætter have en bred forståelse for, at forskellige kunder kun skal tilbyde dem kun de mest krævede produkter eller tjenester - diferencia entre camara fotografica analoga y digital.

international seo

Samtidig bliver skabelsen af ​​et passende indhold også et spørgsmål, der bør overvejes. Mest almindeligt kan du måske tro, at international SEO betyder blot at have et samlet indhold, der kommer i hverdagen engelsk. Men situationen er ikke så simpelt som det måske forekommer i starten. Sagen er at bruge kerneprincipperne for international SEO betyder at huske på og gøre den rigtige brug af forskellige teknikker med relevans og lokalisering, understøttet af mange tekniske aspekter af søgeoptimering. Desuden kan håndteringen af ​​en ordentlig international SEO i fuld skala ud fra global markedsføringsstrategi blive en virkelig omfattende og tidskrævende opgave. Nedenfor vil jeg kort se på de centrale ordninger for at få empowered med mere effektiv international SEO og maksimere det kommercielle potentiale i næsten alle online-projekter.

Tænk globalt, vil du opdage, at selv Google selv har forskellige typer indhold og forskellige layouter, der vises på søgeresultatsiderne (SERP'er) for individuelle stater. Jeg mener, at en individuel søgeordssøgning kan bringe et andet svar fra land til land. Faktisk har Google sine SERP'er designet af de regionale interesser, og det gør bedst at følge de stærkeste lokale trends for bedre brugeroplevelse i alle lande. Hvad angår nøgleord og trafikfrekvenser, under visse begrænsninger fremkommer inden for forskellige sprog og lokale ordforråd. En væsentlig del af generelle nøgleord kan ofte ikke få en rent passende oversættelse. Det skal først og fremmest tages i betragtning, selvfølgelig i betragtning af lokalbefolkningen, kulturelle interesser og mange andre ejendomme, der stadig ikke er helt klare selv til de mest erfarne webmastere. Det betyder, at forskellige lande ofte har mange uforlignelige forventninger, selv inden for samme branche. For ikke at nævne de internationale mærker, især med henvisning til, hvad nøjagtigt folk vil se, før de endelig kommer til en købsbeslutning.

Udvikle din strategi for international SEO

Først og fremmest at udvikle en international SEO-strategi, lad os tage det for givet - at rangordne godt for et bestemt søgeord, f.eks. I Kina, betyder ikke det samme smukke resultat andre steder rundt om i verden. Som følge heraf skal du begynde med lokal SEO optimering, initiering af indholdsoprettelse netop for det publikum du har valgt inden for et enkelt land. Når du gør det, vil du forstå de vigtigste regionale tendenser for trafik, såvel som særegenheder i de mest krævede søgeord. Desuden skal du ansøge om nogle tekniske aspekter af SEO på endnu mere globalt plan. Jeg mener, du skal indlejre dine websider med hreflang tags.

Hreflang-tag er oftest en del af den kode, som Google bruger til at identificere mållandet og dermed sprog for dit indhold på internettet.Det hjælper dig med at være sikker på, at det rigtige indhold vises korrekt i højre region. For eksempel, selv inden for det spanske sprog, ville der være ret vigtige ordforrådsspecialiteter, når du tilpasser dit indhold til Spanien selv og for eksempel viser det til argentinske brugere. Brug af hreflang-tags vil styrke dit indhold med bedre brugeroplevelse ved at tilføje mere relevans til dine skrifter.

Samtidig hjælper ved hjælp af hreflang tags at minimere den potentielle trussel om dobbelt indhold og fortæller Google, at det specifikke indhold var blevet skrevet til forskellige lokale målgrupper med det formål. Kom i gang med at markere dit indhold, jeg anbefaler at bruge formatet ISO 639-1 for hvert sprog, i overensstemmelse med at få alle dine sitemaps ikke længere end 10.000 webadresser, eller få dem delt i flere dele også. Nedenfor er 3 hovedordninger for at sikre, at dit indhold er indlejret med hreflang-tags korrekt:

  • Få din HTTP-header understøttet med hreflang-tag for at sikre, at det kommer med hver webside
  • dine sitemaps indlejret med hreflang tags
  • Få selve websiden markeret med taggen også

seo difficulties

Få dine strategier lokaliseret og forenet )

Lad os tage det for givet - at gøre lokalisering til international SEO betyder ikke en simpel indholdsoversættelse for de regionsspecifikke websider. Vi skal stå over for det - at oprette en pålidelig lokalisering betyder at skabe indholdsskrifter, der ville være mere relevante for de lokale interesser og søg trends. Jeg mener, at du bliver nødt til at håndtere en bestemt søgeordsforskning for hvert land, du adresserer. E. g. , hvis du skal dække flere steder med din virksomhed, foreslår jeg at have forskellige destinationssider og selvfølgelig anderledes indhold for dem at få bedre synlighed i lokale såvel som generelle søgeresultatsider.

Forsøg aldrig at betale din tid og bestræbelser på at samle dine globale, lokale og mobile optimeringsordninger til en virkelig effektiv international SEO strategi. Jeg foreslår at udarbejde en prioritetsliste, der starter med de lande, der er mere tilbøjelige til at levere flere potentielle kunder, du leder efter inden for din nichemarked. Hvis du f.eks. Er målrettet mod kinesiske brugere, kan du bedre overveje, at over 95% af de lokale internetbrugere surfer online via bærbare enheder. Derfor skal mærker, der ønsker at vinde konkurrencen, have deres indhold velegnet til mobil respons.

Endelig glem aldrig at måle resultaterne af din internationale SEO-strategi ved at tage omhyggelige målinger af din nuværende ydeevne. Gør en dobbel check for alle dine målinger inden for hver målrettet region så regelmæssigt som muligt. Husk altid at spore dine placeringer, samt at sikre, at dine websider er korrekt placeret for hvert land eller område. Trods alt, føler du ikke genert for at bruge et højt potentiale for PPC til at udvide sig til de nye markeder. Gør korrekt brug af PPC inden for din internationale SEO-strategi vil hjælpe dig med at få bedre forståelse for lokal adfærd, konverteringstendenser, samt at få bedre trækkraft i det nye land.

December 22, 2017