Back to Question Center
0

E-handel: søgemaskine optimering eller æstetik?

1 answers:

I dag er den moderne verden af ​​e-handel søgemaskine optimering blevet rygraden for at køre stort set enhver drop-shipping online business af global skala. For at lykkes i dette og gøre dit kommercielle projekt til at fungere korrekt har du brug for den rigtige forståelse og væsentlige erfaring på begge områder - e-handel og søgemaskineoptimering, for stor og kompleks til at blive håndteret af uerfarne eller ufaglærte nybegyndere online-iværksættere.

For mig var jeg ikke heldig at klare det hele på en gang - umzugsfirmen berner oberland. Faktisk tog det mig over otte års hårde ledelsesarbejde til at håndtere flere virksomhedsskala websites baseret på forskellige online rammer for e-handel og søgemaskine optimering teknikker. Og jeg plejede at beskæftige sig med kun alt, hvad du kan forestille dig - med en bred vifte af levnedsmiddelforsyninger, til hi-tech industrielt udstyr.

ecommerce search engine optimization

Forstå problemet

Det første og nok det vigtigste jeg fik at vide er, at løveandelen af ​​alle relaterede online-forretningsprojekter normalt lider ret sammenlignelige og endda lignende problemer med søgemaskine optimering. Jeg mener, at den maksimale eksponering på internettet, uanset målgruppen eller den valgte markedsniche, giver øget økologisk trafik, hvilket resulterer i en højere indtjeningsstrøm - de afhænger alle, hvor godt deres e-handels-søgemaskineoptimeringsstrategi håndteres enten af deres projektleder eller af virksomhedsejeren alene.

Har ikke noget særligt fokus på SEO

Før noget andet, lad os se det i øjnene - de fleste af de relaterede projekter påvirkes normalt af helt forkert beslutningstagning til deres efterfølgende udvikling. Jeg mener, at forretningspartnere for ofte kører deres onlinevirksomheder primært mod en bedre brugeroplevelse og overordnet browsing-æstetik, i stedet for at flytte på rette spor til korrekt e-handel-søgemaskineoptimering.

betyder at blive en løsere en gang for alle

Lad os forestille os et meget typisk tilfælde, når et nyt mærke tager helt forkert fokus på at udforme mere attraktivt og funktionelt miljø udelukkende uden særlig vægt på søgemaskineoptimering ( SEO). På den måde vil hele forretningsforløbet blive ufordelagtigt fra begyndelsen, jeg. e. , og ignorerer mulighederne for at engagere flere potentielle kunder direkte fra organiske kanaler, som vil blive udviklet til en stabil strøm af virkelige købere i det lange løb. Men her kommer en del gode nyheder - ingen grund til at føle sig skuffet, selvom du er frisk her eller stadig ikke føler dig tilstrækkeligt sikker på emnet for søgemaskineoptimering af e-handel. Nedenfor kommer jeg til at liste nogle brugsviden anbefaling udviklet fra min egen praktiske erfaring og, selvfølgelig, baseret på mine tidligere missteps. Jeg håber, at følgende korte tip vil hjælpe dig med at opbygge et rent succesfuldt forretningsprojekt baseret på en af ​​de moderne e-handelsrammer, der stadig bliver mere og mere populær for nu.

ecommerce seo

Arbejde med unikke produktbeskrivelser

For det første, da næsten alle nye mærker ofte forvaltes af de rigtige mennesker med ekspertviden om deres produkter eller tjenester. Ikke desto mindre føler disse interne specialister sig som regel den manglende forståelse af begrebet optimering af søgemaskineoptimering og hvordan det virker. På den måde viser deres produktbeskrivelser ofte at være overfladiske, eller det kan lige så godt trækkes direkte fra producenten. Som følge heraf er de langt fra at være unikke, informative eller på en eller anden måde engagerende - sådanne beskrivelser vil aldrig give en høj produktrangering set i de primære økologiske søgelister.

Derfor anbefales det at arbejde godt på dine produktbeskrivelser for at få dem til at "tale" til målgruppen, der matcher almindelige søgeforespørgsler til nøgleord og nøgleord og repræsentere varerne til salg i den mest komplette og iøjnefaldende måde på samme tid. Uanset hvilke produkter eller tjenester du har at gøre med, har dine beskrivelser formet inden for 150 til 300 ord for at opfylde det centrale semantiske koncept i e-handels søgemaskine optimering. Hvis det gøres rigtigt, vil dine produktbeskrivelser tjene godt for at engagere mere kvalificerede forbrugere direkte fra organiske søgeresultater.

Opbevar udstationering af produktanmeldelser

At have hvert emne, der tilbydes af dit mærke indlejret med en støttende anmeldelse, er en fantastisk måde at øge relevansen af ​​dine produktsider på. Faktisk er den mere populære vare, du tilbyder til salg, jo flere anmeldelser og informative retningslinjer skal det være nødvendigt at køre mere betydelige konverteringer efter alt. Udstationering af dine produktanmeldelser, brug aldrig noget dagligdags markedsføringsmateriale, vær kreativ for at give mere kvalitetsinformation baseret på live brugeroplevelse og værdifulde personlige anbefalinger. Altid gøre dit bedste for at engagere flere anmeldelser og udtalelser. Dermed vil dine produkter have mere værdi og stærkere autoritet ud fra e-handels søgemaskine optimering, for endelig at køre endnu større konverteringer.

Misbruger aldrig med nøgleordene

Jeg mener, at du aldrig bør gå for langt med at mætte dit produktsideindhold med søgeordene, lige så meget som muligt. Glem denne ide, det vil aldrig gøre. Faktisk kan du ikke tiltrække flere organiske besøgende eller forbedre autoriteten i dine vigtigste søgeord - bare ved at fylde dine produktbeskrivelser med masserne af nøgleord og nøgleord. I stedet for det, bør du fortsætte med at arbejde på helt relevant og intelligent indhold, der vil give kunderne større værdi, samtidig med at de primære krav til e-handelssøgemaskineoptimering er opfyldt.

seo for ecommerce website

Afslutningsvis gør du nogle rent SEO-orienterede ting

Jeg mener her, at du skal udfylde dine billedtekster, optimere webadresserne og skabe unikke titler og adaptive sitemap. Først og fremmest skal søgemaskinerne forstå dit visuelle indhold ved at have hvert billede hostet på dine produktsider indlejret med alt tekster, der giver en klar beskrivelse, understøttet af et søgeord og nævner dit mærkes navn.

For det andet oprette rent unikke titler understøttet med kun ordentlige titelkoder. Sørg for, at du ikke har nogen duplikater eller plagiering her. Derefter omforme dine meningsløse webadresser til mere informative, herunder de faktiske navne på produktet og dets kategori. Endelig behøver den rigtige e-handel-søgemaskineoptimering dig til at sikre, at dine daglige værker og opdateringer er fuldt anerkendte og veldokumenterede af crawlere. Så glem ikke at oprette et adaptivt sitemap. Eller du kan lige så godt søge efter nogle populære indholdsstyringssystemer med forskellige automatiserede sitemapløsninger, som almindeligvis anvendes af de førende kommercielle rammer online.

December 22, 2017