Back to Question Center
0

Hvor ligger den rigtige SEO-forklaring, i betragtning af Search Engine Marketing?

1 answers:

Jeg kan ofte høre ubehagelige svar fra mange virksomhedsledere og endda succesfulde, intelligente og kloge ledere. Alle af dem klager over at være forvekslet med vilkårene for Search Engine Marketing (SEM) og tilstrækkelig SEO forklaring. Faktisk er begge begreber enorme, og derfor henvises der normalt ombytteligt af industriens operatører. Lad os se det i øjnene - de fleste af dem er for langt fra at være rigtig nøjagtige, og i stedet for meget forvirring.

Lad os gøre ting klart - ubiquiti airmax amo-2g10. Ja, Search Engine Optimization (SEO) og Search Engine Marketing (SEM) er faktisk rettet til søgemaskiner. Men de gør det på to forskellige måder, i det mindste for at bruge et par forskellige ord. Jeg mener, markedsføring og optimering har meget omfattende og brede definitioner, ikke at sige deres generelle anvendelse. Jeg foreslår at kigge igennem en kort liste over de mest grundlæggende forskelle mellem dem, for at få den rigtige forståelse af SEM, udfyldt fuldt ud med klar SEO forklaring.

 seo explanation

Lad os have en rå analogi for at se forskellen på én gang. Forestil dig, at din digitale markedsføring er en bil. For korrekt betjening skal dit køretøj sørge for, at motoren er i orden, i overensstemmelse med at opretholde en tilbagevendende brændstofforsyning. Med disse ville være metaforer som udgangspunkt, kan vi fortsætte med en simpel sammenligning. Ja, min dristige sammenligning er langt fra nogen præcis observation, men de skal gøre, i hvert fald for nu.

Vedligeholdelse af vedligeholdelse af motorer ville være parallel med processen med Search Engine Optimization. Det dækker forskellige aspekter, såsom kontrol af tryk, olie, vandniveauer, samt involverer mange andre forskellige værker for at holde motoren i gang. For bedre ydeevne kan du altid få nogle ekstra dele, eller erstatte det eksisterende med nyere. Dermed opnår du den mest effektive køreoplevelse for hver dag. Det er det, jeg tror, ​​den enkleste SEO-forklaring er. For at gøre denne analogi endnu mere overbevisende kan vi let sammenligne den med dette virkelig ubehagelige aspekt af automobil ejerskab hatet af løveandelen af ​​bilister, skal jeg indrømme.

På den anden side kan Search Engine Marketing sammenlignes med et uundgåeligt og tilbagevendende behov at sætte frisk gas ind i dit køretøjs brændstoftank. Med den tidligere henvisning til lige så kostbare vedligeholdelsesarbejder for en forenklet SEO-forklaring bliver det tydeligt, at næsten alle vedligeholdelses- og reparationsarbejder muligvis kan minimeres til en vis grundlæggende grad. Gør det (e. g. , håndterer kun din hjemmeside med den yderste SEO-indsats), vil du være i stand til at udskyde de fleste af de for store udgifter for ganske lang tid, men stadig holde bilen kørende, i det mindste på rock-bottom level. Brændstofpåfyldning til SMM er derimod stadig uundværlig og er dermed den eneste måde at gøre brug af din motor på, køre din vej, hvor du vil, og når du har brug for hele tiden.

seo marketing

Konklusion

Både SEO og SEM opererer i samme felt. Jeg mener at bringe flere besøgende til din online platform. For frank SEO forklaring, kører en veloptimeret og vedligeholdt kommerciel hjemmeside vil give dig mere kvalitet organisk trafik. Det er en langsigtet og besværlig investering, der beroliger dit stabile flow af rigtige kunder og dermed indtægter. SEM-væddemål på betalt søgning, derimod, skal hele tiden blive fodret med kontanter. Det drev din trafik med det samme og viser dermed øjeblikkelige resultater, men alligevel.

December 22, 2017