Back to Question Center
0

Hvad er den enkleste SEO Månedlige Plan?

1 answers:

Søgemaskineoptimering (eller SEO) er ikke en engangsbegivenhed, men en løbende proces, der kræver konstant overvågning og tilpasning. Uanset om du kan lide det eller ej, ændrer søgemaskinerne regelmæssigt deres algoritmer. Google for eksempel konsekvent raffinere sine teknikker til at levere de mest værdifulde resultater til søgere.

Derfor har selv de virksomhedsejere, der allerede har lanceret deres hjemmesider, stadig nogle SEO-relaterede opgaver at udføre regelmæssigt. Husk at holde dit websted opdateret og rangeret højt af Google, du skal udføre en masse SEO vedligeholdelsesopgaver hver måned - valor de dominio cl. Det er, når en SEO månedlig plan kommer ind.

seo monthly plan

I dag vil vi afsløre alle hemmeligheder for at holde din ressource veloptimeret for fortsat succes med din søgemaskine rankings. Parat? Lad os begynde.

Din Custom SEO Månedlige Plan

En af de primære årsager til, at du bør holde din ressource opdateret, er, at dit websted er et såkaldt reklamemedium til din virksomhed, der har potentialet for fange og holde opmærksom på et stort antal mennesker. Her er enkle tips til dig at følge for at hjælpe dit websted med at komme foran spillet.

Mål nye søgeord

Du skal målrette nye søgeord hver måned. Søg først efter et konkurrencedygtigt søgeord, der ikke modtager mere end 500 søgninger pr. Måned. Mål derefter det pågældende søgeord i det indhold, du opretter for den pågældende måned. Semalt eksperter anbefaler, at du bruger Google Adwords søgeordsværktøj til at finde søgeord, der passer til kriterierne. Glem også at klikke på "præcis" for at indsnævre resultaterne nede. Så simpelt er det.

Generer frisk og værdifuldt indhold

Så snart du har besluttet dine "nøgleord i måneden", er det næste skridt at skabe indhold, der er målrettet mod disse søgeord. Du behøver ikke bekymre dig, hvis du ikke har tid nok til at lave en masse nyt indhold i en given måned - du kan altid ansætte freelancere eller professionelle tekstforfattere, der vil gøre det job for dig. En anden måde ud af situationen er at vælge en allerede eksisterende side med relevant kopi og redigere den for at inkludere det pågældende søgeord i indholdet. Hvis du stadig kan generere nyt indhold regelmæssigt, gør du det bedre: skriv nye artikler, blogindlæg, hvidbøger, casestudier, gæsteblogger eller andet indhold, der vil bringe nogle trafik og rangere højere for søgeordet.

seo plan

Giv Multimedia en chance

Har endnu ikke indsendt nogen forklarende videoer eller podcasts? Hvis ikke, så bedst du starte en sådan praksis så hurtigt som muligt. Opret en brugerdefineret video hver måned. Når du skriver et videoscript, skal du sørge for, at det indeholder både nye og eksisterende søgeord. Det samme som med artikler skal du sørge for at gøre videoindholdet relevant og spændende for seeren - brug aktuelle begivenheder, trinvise vejledninger, anmeldelser og andre populære taktikker, som du ved, får din målgruppe engageret.

Konklusion

Sandheden er, at internettet altid ændrer sig og udvikler sig - så din ressource skal også. At holde sig til SEO-tips nævnt ovenfor, vil lære dig meget om, hvilken slags indhold der fungerer bedst for din hjemmeside. Brug den viden til at forbedre det eksisterende indhold, som du gerne vil se en stigning i rækkerne for målrettede søgeord. Overholdelse af følgende SEO månedlige plan vil bidrage til at holde dit indhold frisk og højt rangeret samtidig øge bruger engagement med dit website indhold.

December 22, 2017