Back to Question Center
0

Hvad er de nyeste SEO tips til at klatre på Googles top?

1 answers:

Der er et stort sæt af ændringer og opdateringer leveret af Google indtil videre i år. Og der er enorme masser af de nyeste SEO tips til 2017 tilgængelige i åben adgang overalt på nettet. Så hvilke smarteste løsninger skal du vælge mellem det store udvalg af forskellige tricks, retningslinjer og forslag? Husk, at de mere aktuelle søgemaskineoptimeringsstrategier du har, desto flere fordele i ranking får du. Lad os få et kort overblik og se hvilke tendenser der stadig dominerer, hvoraf de sandsynligvis mister damp, og hvis der er nogle tidligere ting, der ikke virker længere eller endnu værre, kan lige så godt blive de overtrædelsessystemer, der ville blive uundgåeligt fanget med Googles sanktioner. Social Media

I dag bliver alt socialmedieindhold endnu mere udestående på Googles liste over søgemaskinens resultatsider (SERP'er). Ifølge den nylige forskning peger eksperterne i branchen på at have relevante og kvalitetsmæssige forbindelser med de førende sociale platforme (som Google+ - it management consulting in Portland. YouTube, Facebook, Twitter, LinkedIn osv. ) vil bare fortsætte med at få deres magt, i det mindste i overskuelig fremtid.

Kvalitet Videoindhold

Det er langt ikke overraskende, at videoindhold nu er en glimrende løsning for stærkere engagement og bedre brugeroplevelse. Hvad mere er - denne tendens er nu endnu mere rimelig end den plejede at være i 2016. Nu er de fleste af de seneste SEO-tips henvist til videoer, der er i stand til at forbedre din overordnede sideranking. Og nogle statistikker repræsenterede endnu mere forbløffende forslag, som ifølge de mest populære branchekilder vurderes videoindhold at levere nu over 40% click-through rate boost (sammenlignet med originale daglige skrifter).

Mobile Optimization Trend

Her er et af de mest kritiske nyeste SEO tips. Bare spørg dig selv, om din kommercielle hjemmeside er mobilvenlig. Lad os se det i øjnene - du har en stram tidsramme til Mobile-First Index vil blive endelig bragt til handling (Google bekræftede det for nylig at komme i 2018). Så snart vil mobil optimering ændre virkeligheden, blive en almindelig tilstand. Derfor er det på høje tid, du har travlt med at genoverveje og udvikle dine optimeringsstrategier, der primært drives af den overvældende norm for mobil søgning.

Voice Search Option

Ligesom den nuværende trend for mobiloptimering, synes stemme søgning bare efterfølgende kulør! Og ret hurtigt stemme søgning indstilling forventes at blive den nye norm, snarere end undtagelsen. Bortset fra det faktum, at stemmesøgning med rimelighed bidrager til kørselssikkerheden, er dens udviklingspotentiale blevet styrket af branchens giganter, der hver især lancerer deres egne versioner af stemmebaserede søgerammer (e. g. "Cortana" af Microsoft, "Google Now" af verdens søgegigant og "Siri" af Apple).

seo tips

Større indholdsaggregation

Her er mit sidste forslag. Blandt de øvrige SEO tips er der et godt indblik i indholdsaggregation, som nu bliver mere omfattende og bedre. Jeg mener her, at indholdsaggregering er en praktisk måde at dele masserne af forud specificeret indhold fra et stort antal forskellige kilder til at appellere målgruppen. I almindelig engelsk betyder det en levende opbevaring, der konsoliderer indholdet af de højkyndige kilder for en kumulativ effekt i højere rangordning. Det kan lige så godt virke underligt for os, men nogle smarte fyre på Moz og Hubspot har for eksempel haft et sådant projekt i lang tid (check det ud på indgående. org). Så det er på tide at overveje at følge denne nye indholdstrend og begynde at indsamle og kurere den fra de andre kilder til den højeste autoritet, der er relevant for dit emne.

December 22, 2017