Back to Question Center
0

Hvor vigtigt er domænealderen for SEO?

1 answers:

Er der nogen egentlig sammenhæng mellem en bestemt domæne alder og SEO effektivitet i Google ranking fremme? Dette spørgsmål om søgemaskineoptimering og hvordan det kan korreleres med en domæneregistreringsdato er en vigtig sag, som ofte diskuteres af de ekspert webmastere, såvel som mange online virksomhedsejere.

domain age seo

Det er mest generelt, at branchens guruer konkluderer, at et domænealder og SEO-resultater på en eller anden måde handler hånd i hånd. Som standard er deres nuværende meninger om, hvor stor domænenavn for SEO er, ganske anderledes, men stadig en vis mening på deres egen måde:

  • domænealderen har ingen indflydelse på SEO og dermed på Google domæne alder er bare en individuel faktor blandt de myriader af de andre kvaliteter, der følger med Googles sofistikerede ranking algoritmer
  • domæne alder spiller en rent vigtig rolle for at tage den øverste position i SERP'erne

Her er også to vigtige punkter bag den aktuelle diskussion om domænealder og SEO:

  • i betragtning af logikken, som spammere er vant til sæt de nye domæner på et registreringsdatabase og hurtigt slip dem, de nyregistrerede navne bliver oftest ansat af spammingswebstederne
  • ved omvendt logik, et gammelt domænenavn ville betyde, at hjemmesiden er god og værdig, da brønden -fastsatte fortsætter med at bruge de samme domæner i årevis

Nå ser vi en masse usikkerhed her. Men en ting, jeg kan fortælle dig sikkert - Domænenes alder betyder noget, når man overvejer dem, der ejer det. Jeg mener, at når en domæneejeren har en langvarig og ren tilstand i Googles optegnelser, vil det ikke medføre en negativ indvirkning på dig, hvis du vælger at købe et eksisterende og allerede brugt domænenavn - professional web development organizations in lebanon. På den anden side er der dog mange "dårlige" domæner, der enten tidligere er identificeret som spam eller endog straffet af Google engang før.

For at forhindre, at et sådant uheldigt forløb finder sted, anbefaler eksperterne, at kun de domæner, der er til salg, overvejes, hvor offentligheden er tilgængelig. Ja, svindlerne kan lige så godt have en vis beskyttelse af personlige oplysninger, for eksempel med Whois forespørgsler, må jeg indrømme. Ikke desto mindre ville det helt sikkert give anledning til mistanke omkring dem.

domain age

På den måde anbefaler jeg at have en dobbeltcheck af domænealderen og dens historie, før der laves en aftale. Og der er mange nyttige rammer til rådighed i åben adgang for at tjekke ud, når et enkelt domænenavn blev registreret. Du kan f.eks. Prøve Netcraft-værktøjet for at finde ud af, hvornår domænet blev indekseret af Google-crawling-robotter for første gang. Det gør du, at du kan identificere de mest lovende domænenavne, der er klassificeret som troværdige, da de er blevet tildelt for deres langvarige kvalitetsresultater og dermed placeret godt i SERP'erne.

Bemærk dog, at mit forslag slet ikke betyder, at et nyoprettet domænenavn uundgåeligt vil miste kampen mod de ældre konkurrenter og derfor have en svagere sandsynlighed for at klatre op til toppen af ​​søgeresultaterne. "Den ældre er det domæne, du har, jo højere rangordning får du" - det kan ikke være 100% gyldigt alligevel. Bare husk, at en periode med god aktivitet påvirker domæneautoriteten, vi bør indrømme. Men alligevel kan en domæne alder med SEO stadig køre webstedets ranking på deres egen måde, både positiv og negativ.

December 22, 2017