Back to Question Center
0

Har søgemaskineoptimering ændret sin definition?

1 answers:

Det er ikke nogen hemmelighed for nogen, at en digital marketing sfære er meget foranderlig og forbliver ikke stille. I løbet af de sidste par år har Google foretaget drastiske ændringer af sine rankingalgoritmer. Det grundlæggende formål med disse ændringer er at forbedre brugerens oplevelse med hjemmesider, der placeres på TOP. I dag bliver Google smartere og kan evaluere websites kvalitet ved antallet af faktorer - reportar email como spam. Derfor er et tema for optimering af søgemaskineoptimering allerede i høj efterspørgsel. For at opnå en høj position bør du implementere alle nødvendige søgemaskineoptimeringsteknikker, der vedrører både optimering på stedet og på stedet. I denne artikel vil vi diskutere, hvordan Google algoritme opdateringer påvirker marketingfolk, der lovligt bruger SEO-teknikker og hvordan man gemmer positionsstillinger, hvis reglerne for SEO-spil vil blive ændret.

search engine optimization definition

Aktuelle søjler inden for søgemaskineoptimering

Alle SEO-eksperter er enige om, at der ikke er en omstillingsfaktor i optimeringsfeltet - kvalitetsindhold. Hvis du konstant producerer indhold af høj kvalitet, som tjener relevante links fra andre autoritative domæner, vil dit websted være under TOPP under alle omstændigheder. En metode til forbedring af antallet og kvaliteten af ​​indgående links er imidlertid blevet forældet. I øjeblikket skal du opbygge din salgsfremmende kampagne med fokus på tre primære aspekter - kvalitetsindhold, social media marketing og link bygning. For at opnå den højeste forstærkningseffekt i placeringerne, skal du kombinere alle disse optimeringsaspekter.

  • Kvalitetsindhold

I dag er indhold blevet en seriøs tilgang blandt online marketingfolk, da Google begynder at straffe indhold af lav kvalitet og kopiering. For at forbedre din hjemmeside placeringer, skal du løbende generere høj kvalitet og engagerende indhold på relevante for dine nicheemner på markedet. Sørg for at du korrekt indsætter søgeord i dit indhold, da det er en bundlinje af SEO-definition. Desuden skal du gøre dit indhold velstruktureret ved at bruge kugler, afsnit og nummererede lister. Google rangerer et langt og kvalitetsindhold bedre end kort og lys en.

Link-building er en afgørende strategi for optimering af hjemmesider, der kan foretages både organisk og ikke-organisk. Økologisk eller hvidhatt SEO link bygning refererer til opnåelse af links juice til et websted ved hjælp af blog-posting, link deling og artikler publikation. Ikke-organisk eller sort-hat SEO handler om link indkøb og link landbrug. Det er en nem måde at tiltrække brugere på. Du skal dog forstå, at brugere, som på dit websted ved købslink, aldrig bliver til dine kunder. Desuden er denne form for sorthat optimering straffet af søgemaskiner og kan skade dine placeringer. Du bør optjene links gennem påtegninger i stedet for at betale for dem.

Du skal tage højde for, at en metode til indlejring af søgeordstark ankertekst i online pressemeddelelser har nogen værdi i nutidens optimeringsrealiteter. I dag behandler Google ankertekstledninger i pressemeddelelser og andre typiske publikationer som unaturlige eller betalte links. Google vil gerne stoppe unaturlig link bygning fra pressemeddelelse distribution. Men hvis andre især troede, at ledere skriver om dine produkter eller tjenester og sætter relevante links på det, anses det for et legitimt tjent link til Google.

seo definition

  • Stærkt social tilstedeværelse

Og det sidste punkt i hver vindende optimeringskampagne er social media marketing. I dag kommer flere og flere brugere til websteder via sociale medier, da de foretrækker at modtage information i en attraktiv og visuel form. For at forbedre dit brand anerkendelse skal du naturligvis have en stærk social tilstedeværelse. Det vil hjælpe dig med at komme tættere på dine potentielle kunder og forstå deres behov.

December 22, 2017