Back to Question Center
0

Er der sådanne ting som dårlig SEO information?

1 answers:

Alle jer har nok konfronteret masser af indhold om søgemaskineoptimering på internettet. Hvis du har mindst en lille oplevelse på dette område, kan du skelne mellem kvalitets SEO tips og rådgivning (som MOZ, Semalt eller Search Engine Journal giver) og ubrugelig og endda nogle gange forkerte oplysninger om optimeringsprocedurer, der leveres af ikke-professionelle. Men hvis du er nybegynder i et digitalt markedssfære, kan nogle kvalitetsartikler være lidt forvirrende for dig og endda ødelægge dine Google-placeringer - casino gratis bonus. I denne korte vejledning vil jeg give dig nogle forestillinger om, hvad helt forkerte SEO-tips du behøver for at undgå at gøre din online-forretning velstående.

seo information

Definition af dårlig SEO information

Hvis du undrer dig over, hvad dårligt SEO indhold er, anbefaler jeg dig at læse dette afsnit omhyggeligt. Dårlig SEO indhold er ALT om forældet, ubrugeligt og uden for grænserne for søgemaskine standarder oplysninger. Det er nemt at skelne mellem dårlig SEO-indhold, da det normalt starter med ord "Hvordan forbedrer jeg min hjemmeside SEO på en dag ”. Ofte indeholder sådanne artikler en bestemt reklameundertekst. Black-hat SEO-specialister genererer sådanne slags utrolige historier for at fremme deres tjenester. Jeg anbefaler, at du ikke læser denne type artikler, da de ikke har nogen værdifulde oplysninger. Derudover risikerer du at ødelægge dine websites placeringer ved at følge black hat SEO tips. Så lad os diskutere hvilke optimeringsrådgivning vi har brug for for at undgå ikke at skade vores site omdømme.

Et af de mest udbredte forældede SEO-råd er nøgleordstopning. Da Google bliver smartere hver dag, kører denne form for optimering sin kurs. I dag skal du oprette dit indhold til besøgende på webstedet, ikke til søgebots. Desuden kan Google bots også evaluere din indholdskvalitet og tælle antallet af søgeord. Hvis du har mere end fem søgeord pr. Side risikerer du at få Google-sanktioner. Desuden er et udfyldt indhold ikke læsbart og kan ikke være nyttigt for brugere, da det blev oprettet kun til reklameformål. I stedet for at fylde dit indhold med søgeord, skal du vælge de mest relevante og trafik-volumen nøgle sætninger og indsætte dem i dine titler, beskrivelser, åbnings afsnit, ALT'er og kun flere gange i teksten.

Nogle såkaldte SEO-specialister skriver, at der ikke er nogen trussel i to eksemplarer. Det er imidlertid en forkert vurdering. Ved at udgive dobbelt indhold, manipulerer du søgemaskiner, der friste dem til at se tingene som du ønsker i stedet for, hvordan de rent faktisk er. Så, ikke-originalt indhold kan forårsage en dråbe i dine websites placeringer. Der er en relativt lille procentdel, som du kan modtage Google-sanktioner for duplikatindhold. Du vil dog ikke nøjagtigt forbedre dit websted online tilstedeværelse ved at generere kopieret indsat indhold, da Google allerede har det samme indhold i sit indeks. Hvis du skal have noget duplikat indhold på dit websted på grund af de samme forretningsbehov, skal du "ikke indeksere og ikke følge" dette indhold for at undgå negative resultater.

December 22, 2017