Back to Question Center
0

Hvad er de mest almindelige søgemaskineoptimeringsstrategier?

1 answers:

I betragtning af SEO som et omfattende sæt teknikker med det endelige mål at få dit websted højere ranking i listen over SERP'er, er der tre grundlæggende søgemaskineoptimeringsstrategier. De bruges af løveandelen af ​​virksomheder med forskellig kapacitet, enten af ​​virksomheder med en mindre skala, der er ivrige efter at starte deres drift online fra begyndelsen, eller de har allerede opnået nogle overbevisende resultater i traditionel mursten og mørtelvirksomhed og føler nødvendigheden at gå videre og flytte online.

search engine optimization strategies

Uanset om du vil prøve dig selv i DIY SEO eller allerede er kommet til en velformuleret beslutning om at blive hjulpet af det erfarne gamle team af eksperter fra branchen, du bør være opmærksom på følgende tre grundlæggende søgemaskine strategier. Bare hold dem i tankerne, før du kommer i gang med din hjemmeside optimering.

Det er nemt at være godt

Lad os starte med White Hat SEO, som den mest anerkendte og udbredte teknik, væk fra resten af ​​søgemaskineoptimeringsstrategierne. Ansøgning om en hvid hat SEO betyder at have optimeringsværktøjer for at hæve hjemmesidens søgeplaceringer, strengt efter retningslinjerne og anbefalingerne fra Google selv - online design a woman. White Hat SEO venter på bare retfærdige og krænkelsesfrie handlingsplaner, som f.eks. Udvikling af kvalitetsindhold, gør korrekt (ikke betalt!) Link bygning, der arbejder på HTML optimering. Ja, det bliver svært at gøre. Selvom at vælge den rigtige måde at White Hat SEO betyder, er du sikker på og stoler på nogle gange beskedne og bare gradvise, men stadig stabile og langsigtede fremskridt.

Skiftende til den mørke side

Ligesom de ondsindede modstykker af White Hat SEO taktik er Black Hat søgetilpasningsstrategier mere resultatorienterede end rent rent anstændige spillere. Black Hat SEO bruger forskellige tekniske ordninger til at udnytte eventuelle reelle svage punkter i Googles søgealgoritmer. Det primære mål forbliver dog det samme - at få højere placeringer for websiderne. Stepping på den mørke side kan tilbyde dig en uforudsigelig og til tider endog farlig, men hurtige endnu kortsigtede gevinster i ranking. Gør det, Black Hat SEO går normalt for at misbruge med link spam, skjult eller cloaked tekstindhold, søgeord stuffing og mange andre overtrædelser.

Der er en såkaldt Gray Hat SEO, som blot kombinerer de bedste resultater af de to vigtigste søgemaskineoptimeringsstrategier vi har lige kigget igennem. Faktisk betyder en vis Gray Hat SEO at bruge den mest effektive juridiske taktik, når det er muligt, og brænde dem med nogle lovende overtrædelser, men stadig ikke udnyttes af masserne. På den måde kan man opnå et ret rimeligt fremskridt uden at betale for stor risiko for at blive fanget for en overtrædelse og straffet af Google.

Selvfølgelig bør valg mellem disse kontrasterende søgemaskineoptimeringsstrategier være individets personlige valg. Det er op til dig at bestemme, på hvilken måde du skal handle. Bare husk en lille ting - udnyttelse af svage punkter i søgealgoritmerne kan virke ret attraktivt for dem, der kun søger hurtige fremskridt. Men Google holder stadig øje med internettet. Så, når du spiller et ondt spil, så husk at det straks kan straffes, begyndende med lysrangeringen og indtil opsigelsen af ​​hele domæneautoriteten.

December 22, 2017