Back to Question Center
0

Hvad skal jeg vide for at køre min hjemmeside ranking med SEO tjenester?

1 answers:

Google søgemaskine er kendt for at bruge over 200 forskellige faktorer med sin helt sofistikerede rankingalgoritme. Som det aldrig er blevet afsløret, er vores bedste indsigt og viden primært baseret på den praktiske erfaring fra branchens eksperter. Ikke desto mindre fokuserer de fleste af de førende webmastere såvel som de øverste digitale bureauer på betydeligt mindre forskellige faktorer for at levere rangering af SEO-tjenester, selv i størst mulig omfang og vanskeligheder.

ranking seo services

Nå ser vi, at ikke alle rangeringsfaktorer har lige magt, og derfor er deres indflydelse på Googles søgealgoritme helt anderledes. Så heldigvis behøver vi ikke overveje det store sæt på over to hundrede genstande - slots inferno promo no deposit. I stedet for det, lad os se de vigtigste signaler, vi bør bryde om først og fremmest. Og det gør ingen forskel, om du foretrækker at arbejde på søgemaskineoptimeringen alene eller sandsynligvis besluttet at køre din webstedsranking med SEO-tjenester, der tilbydes af agenturet. Du vil bedre vide alt om disse tre faktorer før noget andet:

Sideindhold

Indholdskvaliteten er anerkendt som den vigtigste faktor for rangordning, når Googles algoritme tager beslutningen om søgrangeringen på hver webside på tværs af internettet. Og senest blev det bekræftet igen, denne gang af nogle tidligere medarbejdere, der arbejder i branchens kæmpe. Så vi kan glemme de tidspunkter (omkring to år siden), da det primære fokus var blevet omgående flyttet til en søgeordsfokuseret maskinskrive. Nu er den fremtrædende betydning af højkvalitets indhold i naturligt sprog tilbage! Så du bør koncentrere dit arbejde om at opbygge kun værdifuldt, brugervenligt indhold, rig med infographics, videoer og flere billeder, snarere end blot at opretholde en høj søgeordstæthed.

Kvalitet Link Building

At have nok links til at forbinde dit websted med så mange andre relevante websider som muligt har altid været den anden stærkeste rankingfaktor for Google. Det eneste du bør overveje for nu er, at Googles algoritmer aldrig har stoppet udviklingen og udviklingen i årenes løb. Og hvad vi skal imødegå - nu kan søgemaskinen "vide", hvordan man gør forskel på naturlige (økologiske) links, og kunstige der stadig er meget vant til at opnå en højere score. På den måde anbefaler jeg dig at glemme eventuelle betalte links i løs vægt eller enhver anden sort-hat, samt gråhatt-linkbyggeteknikker. Du ville hellere have et lavere antal af kun kvalitetsforbindelser, snarere end at gå til nogle manipulationer, foruden din egen risiko for at blive straffet. Mobile Responsiveness

Først set i slutningen af ​​2016, har Google nu helt ændret til den alternative måde at indeksere. Jeg mener, at kører din desktop-baserede hjemmeside understøttet af en praktisk mobilvenlig version aldrig har været så rimelig. For at opnå den højeste rangering i Googles liste over SERP'erne skal du under alle omstændigheder arbejde på mobiloptimering.Kun en kold kendsgerning - ifølge den seneste undersøgelse blev de mest synlige domæner, der blev fundet blandt top 100-søgeresultater, tildelt af Google, især for at bruge mobile responsive løsninger til at opbygge deres websider. Så nu er mobilresponsivitet vigtig nu, så overvej at lave ting så hurtigt som muligt, i takt med at du opretholder din nuværende vækst i ranking med SEO-tjenester. Det ville være alt hvad du behøver, i det mindste for nu.

December 22, 2017