Back to Question Center
0

Hvad er den bedste SEO taktik for større trafik?

1 answers:

Her er nogle brugsbestemte SEO-taktikker til mere signifikant trafik- og konverteringsfrekvens. Sørg for at tjekke disse seks enkle trin, der kommer under:

  • Undersøg brugerdata

Glem søgemaskineoptimering til et primært teknisk koncept. Ja, det primære mål for løveparten af ​​SEO-taktik er at opnå bedre anerkendelse af søgemaskinens robotter. Samtidig handler søgoptimeringen om at imødekomme målgruppens faktiske behov; Jeg mener simpelthen at finde ud af, hvad folk leder efter, og give det til dem med dit indhold. Så jo bedre du kender dit publikum, jo ​​mere kvalitet brugeroplevelse tilbyder du. Og dette bør føre til en højere rangering i SERP'erne - race day hats nz. Den nemmeste måde at klare det på er at tale direkte med dine besøgende, og jeg foreslår at besvare deres hyppigste spørgsmål om det relevante emne, sikkerhedskopieret med de andre brugere, der også leverer deres løsninger. Det ville også være en meget god ide at bare kopiere og indsætte nogle af de centrale spørgsmål til at bruge dem direkte til overskrifterne på dine blogindlæg.

seo tactics

  • Arbejde på landingssider

Ofte, når dine links vises i listen over SERP'er , folk er navigeret til hjemmesiden hjemmeside eller din supportive blog. Men hvis du beskæftiger dig med et kommercielt projekt, for eksempel online butik, har du bedre at have en unik og veloptimeret destinationsside for at generere bedre salg eller flere tilhængere. Oprettelse af en destinationsside betyder at have en dedikeret webside drevet af et bestemt emne. Hvad angår SEO-taktikker, anbefaler jeg her, at alle optimeringer fungerer trin for trin. Først og fremmest, før du begynder at oprette en destinationsside, skal du vælge en lang hale nøgle sætning. På den måde arbejder du med sin titel og meta beskrivelse. Få din destinationsside lavet af mindst 2.000 ord, da det er et velprøvet sted for højere placering i Googles søgeresultater. Skim ikke på at investere noget retfærdigt beløb i et professionelt webdesign. Endelig forsøge at få anmeldelser for din destinationsside og nyd at blive på tronen.

God SEO taktik til indhold er baseret på en simpel idé - indhold er en konge. Ja, jeg er seriøs her, da det er en rigtig rimelig ide at arbejde hårdt på dit indhold for at opnå de bedste kvalitetsskrifter med en fantastisk praktisk brugeroplevelse. Ikke desto mindre kan det være ganske udtømmende og tidskrævende arbejde. I stedet for at gøre det foreslår jeg at ansøge om nogle smartere SEO-taktikker til dine tekstskrifter. Brug bare det samme indhold, der er omformet i forskellige former, for eksempel at blive vist for mere effektiv og praktisk brug. Jeg mener, at du nemt kan få dine blogindlæg omarbejdet (i det mindste delvist) til værdifulde video-øvelser, spændende præsentationer, fine podcasts og infographics eller nogle støttende materialer i PDF-format. For den maksimale effekt gør sådanne dele af nyttige data delevenlige til at få flere links og trafik. Du vil aldrig fortryde at bruge tid på det.

December 22, 2017