Back to Question Center
0

Hvad er de mest almindelige SEO Spørgsmål og svar, du får?

1 answers:

Hvis du lige er begyndt at dykke i SEO-verdenen, kan alt virke forvirrende for dig. Selv om der er hundredvis af artikler på internettet, der giver anbefalinger om, hvordan du kører mere trafik til dit websted, er nogle af dem helt ubrugelige, mens andre ikke giver en klar forståelse af, hvilken søgeoptimering der nøjagtigt er.

Semalt eksperter forstår, hvor svært det kan være for begyndere at udforske SEOs verden fra bunden. Derfor besluttede vi os for ikke at gå for dybt ind i de tekniske elementer i søgemaskineoptimering, men i stedet for at afklare SEOs primære formål og grundlæggende kvaliteter i sin strategi - curso de fotografia en la costa.

seo questions and answers

Nedenfor har vi samlet de mest stillede spørgsmål om SEO. Hvert emne ledsages af det klare og præcise svar. Læs dem alle for at forstå betydningen af ​​søgemaskineoptimering.

6 Top SEO Spørgsmål og Svar


1. Hvor meget koster SEO?

Denne afhænger stærkt af din tilgang og det ultimative mål. For de mennesker, der bare begynder med det grundlæggende, ville det tage omkring 10-20 timer om ugen at gøre det meste af arbejdet selv. Hvis det gennemføres rigtigt, bør en kampagne på et hvilket som helst budgetniveau ende med at returnere mere end det, der oprindeligt blev investeret. Igen afhænger det hele af din niche og det resultat du forventer.

2. Hvor meget tid tager det?

Denne ene varierer også bredt baseret på ejerens tilgang. Hvis du kun producerer nyt indhold en gang om ugen og investerer ikke meget penge eller nok tid, kan det tage op til et år, før du begynder at se mærkbare resultater. Tværtimod er flere ugentlige artikler, naturlinkforbindelse og aktiv indholdsfremme de faktorer, der kan hjælpe dig med at se betydelige resultater om et par måneder. Sammenfattende, jo længere du forfølger en kampagne, desto bedre resultater kan du se. Så simpelt er det.

3. Trænger jeg til at kende kodning til SEO?

Denne ene er vanskelig. Svaret er ja og nej. Den første ting at huske: Du behøver ikke en kodning for at komme i gang med SEO. Men nogle tekniske elementer kræver en smule backend hjemmeside viden. Nu taler vi primært om meta beskrivelser og robotter. txt fil. Heldigvis er det i dag meget nemmere end for få år siden at komme videre med programmeringsgrundlaget alene ved at følge trinvise vejledninger og instruktioner på internettet.


4. Hvis Google ikke udgiver sin algoritme, hvordan ved jeg, hvordan man rangerer?

Det handler om forsøg og fejl eller med andre ord eksperimenter. Dagens SEO-fællesskab er meget aktiv til at dele resultater af tests og rangfluktuationer. Folk forstår, at de kollektivt kan trække mere nøjagtige konklusioner om, hvilke faktorer der påvirker placeringer derfra, hvilket er fantastisk.


5. Hvordan vælger du gode søgeord til at målrette?

Det er vigtigt at huske, at søgningsalgoritmer i 2017 stole mere på semantisk søgning end de gør ved at kortlægge søgeordssætninger til de samme sætninger på nettet. Det er dog muligt, at du vælger de rigtige søgeord til dine indholdsemner. Du kan nemt gøre det ved at søge efter almindelige brugerspørgsmål i din forretningssfære, aktuelle emner og eventuelle relevante forretningsområder, som du bemærker, at dine konkurrenter ikke dækker.

seo questions

6. Hvad er "Keyword stuffing"?

Keyword stuffing er processen med at inkludere for mange søgeord eller nøgleord på en side eller et websted. Hvis du indsætter et søgeord i hver enkelt sætning i teksten, er du stuffing. Hvis du læser artiklen højt og nogle sætninger forekommer i teksten for ofte, er du fyldning. Løsningen er indlysende - gør ikke ting. Det er dårligt for din SEO og brugeroplevelse.

Vi ​​håber du finder denne "SEO spørgsmål og svar" liste hjælpsom. Hav det sjovt at udforske det grundlæggende i SEO!

December 22, 2017