Back to Question Center
0

Hvad er de mest stillede spørgsmål til søgemaskiner?

1 answers:

Søgemaskine spørgsmål eller forespørgsler er de ord eller sætninger, de berørte brugere skriver i en søgefelt for at få mest muligt relevans for deres søgeresultater. Søgeforespørgsler kan opdeles i tre hovedkategorier - navigations-, informations- og transaktionsmæssigt. Denne mangfoldighed af spørgsmål sætter os i stand til at forstå vores potentielle kunder søgeradfærd og deres hensigt. Lad os se nærmere på disse typer søgemaskine spørgsmål.

question search engine

Tre typer søgemaskine spørgsmål

  • Navigations

En navigeringsnavigation refererer til typen af ​​forespørgsel, når en bruger ved, hvilken slags kilde han gerne vil finde - simona meiler flims. Han lægger netop en bestemt webadresse i en søgefelt og får et relevant resultat. De rigtige navigeringsforespørgsler har en klar hensigt, og hvis dit websted ikke er det i tankerne om en bruger, bliver dit websted ubemærket.

Det kan være ret kompliceret at opbygge en strategi med denne type forespørgsel. Men hvis du fokuserer på at forbedre dit brand anerkendelse, fordobler du dine chancer. Det gennemsnitlige antal resultater, der vises på den første Google SERP-side, når det kommer til navigeringsspørgsmål, er syv. Google har taget dette trin, da det forekommer ubrugeligt at vise mere end syv resultater, hvis brugerne i de fleste tilfælde lander på TOP-resultatet. Men nogle forespørgsler, der vises navigerende, er muligvis ikke af denne type. For eksempel skal ikke alle brugere, der søger efter "Instagram" forespørgsel finde denne multimedieapp. Nogle af dem vil gerne læse nogle relaterede artikler eller oplysninger om nogle Instagram-indstillinger eller opdateringer. Derfor er du nødt til at være sikker på, at du har en relevant navigationssøgning, der vises i både betalte og organiske resultater. Informativ

En informativ forespørgsel er, når en bruger bare vil finde svar på sit spørgsmål eller løse et problem. Det er ligegyldigt for ham, hvilken slags websted han vil møde. Der er det eneste krav om, at denne webkilde vil være maksimalt relevant for hans forespørgsel. En informativ forespørgsel er den bredeste spredning og almindeligvis brugt af gennemsnitlige brugere. Det primære formål med søgemaskineoptimering er at tiltrække brugere, der søger noget kvalitetsindhold ved hjælp af informative forespørgsler. Hvis du har et unikt og engagerende SEO-indhold, der kan hjælpe brugerne med at løse deres problemer, så vil din hjemmeside sandsynligvis modtage en masse kvalitetstrafik, der kan konvertere til salg. Det er svært at få noget udbytte af informative forespørgsler, da de første SERP-positioner, i dette tilfælde er normalt tilfældet med Google Knowledge Graph-svar og Wikipedia-artikler. Men mange brugere vil gerne have de dybere informationer om emnet. Det er din chance for at øge klikfrekvensen og konverteringen. For at drive trafik til din webkilde kan du bruge blogindlæg med kvalitetsinformation og tips. Desuden er det smart at skrive detaljerede trinvise vejledninger og design beskrivende videoer.

search engine

  • Transaktionelt

En transaktionsmæssig forespørgsel er, når en bruger gerne vil købe. Det lyder som "at købe noget" eller "at bestille noget. "Derudover kan transaktionsmæssige forespørgsler omfatte nøjagtige varemærker som" Apple-enheder "eller" Samsung-smartphones. "Mange lokale søgninger som" den nærmeste asiatiske restaurant i Chicago "er også transaktionsmæssige. En transaktionsmæssig forespørgsel er den mest profitterende forespørgsel, der gør det muligt for onlineforhandlere at rejse penge online. For at få det højeste investeringsafkast refererer websejere til søgemaskineoptimering og pay-per-click-annoncering.

December 22, 2017