Back to Question Center
0

Hvad er de nyeste SEO standarder?

1 answers:

I dag viser Google søgeresultaterne, som ligger langt væk fra mere traditionelle (jeg mener bare organiske site-kampe), vi havde observeret et par år før. Googles søgealgoritmer, såvel som de primære SEO-standarder, fortsætter med at udvikle sig. Nu søger søgemaskinerne mere end bare hvad du beder om - som SERP'er i Google såvel som i Yahoo og Bing dækker nu de relaterede billeder, videoer, sociale medier og selvfølgelig lokale kort - golden cherry free codes. Så hvis du venter på mere trafik og salg som en online virksomhedsejer, skal du sørge for at tjekke nogle af de vigtigste SEO-standarder i dag. Har din hjemmeside brug for bedre online synlighed og flere klik? Så lad os dykke ind i et par af de bedste moderne metoder i Search Engine Optimization:

seo standards

Lokal SEO er kerneområdet for dig, hvis din virksomhed er ved at satse på lokale liste og koncentrering for at blive scoret et mærke i overensstemmelse med f.eks. Google Maps. Ifølge de seneste SEO standarder i lokal optimering anbefaler jeg at gå til:

  • Citations. Få en dobbelt check for at få præcise oplysninger om din virksomhed, der er inkluderet i så mange velrenommerede lister på internettet som muligt. Bare start med Google notering selv. Det centrale punkt her er din konsistens, jeg mener, at hver fortegnelse over din skal være forenet, e. g. , hvis du besluttede at bruge noget som "Str. "For en kortere fortolkning af" Street "på din side af Google Places skal du tage vare på resten af ​​fortegnelser for at få vist det samme.
  • Google Places. Vedligeholdelse af SEO til dit websted kan du nemt gøre de samme ting til din Google Places-side. Få det godt optimeret ved at inkludere præcis matchende kategorier. Sørg også for at etablere den rigtige forbindelse mellem din side og en byspecifik landingswebside, hvis det er relevant.
  • Stærkt online tilstedeværelse. Ofte er der kun Googles anmeldelser, der vises i sin liste over SERP'er. Så du kan opbygge en mere kraftfuld online tilstedeværelse til din virksomhed ved at have flere anmeldelser fra de andre kilder som Superpages, Trip Advisor, Yelp, og så videre.

basic seo

Den næste ting er at være perfekt matchende med de moderne SEO standarder, der arbejder inden for Social Media. Lad os se det - de tidspunkter, hvor søgningen selv og midlerne til sociale medier kom adskilt, er gået længe siden. I dag er hver hjemmesides onlinerangering stærkt afhængig af forskellige sociale signaler, som f.eks. Likes on Facebook, aktier på Twitter osv. Desuden er søgeresultaterne blevet endnu mere tilpassede for hver bruger. Derfor arbejder man på Social Media Marketing er et MUST.

Når du gør optimering til dine søgeord og nøgleord, så prøv at tænke mere af levende mennesker, snarere end søgemaskinerne.Husk, at den rigtige søgeordsforskning altid har været en rygrad i de overordnede SEO-standarder. Hvad angår den moderne virkelighed, bør dit website indhold og søgeord være endnu mere lydhør over for de rigtige brugere end nogensinde før. Derfor skal du stoppe med at tænke på søgeordene som en teknisk data. Hvis du gør en kedelig forskning, skal du huske på intentioner fra levende mennesker, der vil bruge dine relevante søgeord til deres hyppigste søgeforespørgsler.

December 22, 2017