Back to Question Center
0

SEO Content Development: Hvad er de bedste fremgangsmåder kendt for dig?

1 answers:

Du har måske allerede hørt, hvor vigtigt det er at generere relevant og nyttigt indhold med jævne mellemrum. Men at udvikle nyt og engagerende indhold, det være sig artikler, blogindlæg, hvidbøger eller casestudier, er kun halvdelen af ​​kampen. Den anden halvdel får det indhold foran det rigtige publikum - site oculos de sol.

I dagens artikel vil jeg afsløre alle hemmeligheder for at levere dit indhold til de rigtige mennesker til det rigtige tidspunkt. Så lad os starte.

seo content best practices

Bedste SEO-praksis til at fremme dit indhold langt efter dig

Hvad gør søgemaskiner så store, er, at de fortsat vil tiltrække nye brugere længe efter du er ophørt med at fremme indholdet. Det har vist sig, at ud over at holde dit indhold relevant og frisk, kan søgemaskiner også gavne din virksomhed ved at tiltrække nye målgrupper samt øge din brandbevidsthed.

Hvis du vil få mest muligt ud af en velbygget SEO-strategi, så holder du dig bedre til effektiv SEO-praksis, der er angivet nedenfor. Her er de:

Keyword Prioritering

En af de bedste SEO-metoder, du kan gøre for at fremme dit indhold, er at sikre, at du bruger målrettede søgeord i hele dit indhold. Sørg for at indsætte nøgleord naturligt som en del af din kopi. Dette er nødvendigt for at undgå søgeordstopning.

For at bestemme de rigtige søgeord, der vil hjælpe din forretningsranger i søgeresultater, skal du identificere og prioritere de vigtigste for din virksomhed først. Start med at udvikle en liste over søgeord, der vedrører din virksomhed. Prioriter derefter disse søgeord ud fra følgende faktorer:

  • Interesse;
  • Kontekst;
  • Konkurrence.

Færdig med det? Godt for dig. Gå videre til næste trin.

Header Tags Optimering

Det andet trin drejer sig om at optimere header tags på din hjemmeside. Husk, når det kommer til webkopiering, hvordan du organiserer og formaterer dit indhold, betyder meget. Korrekt strukturerede H1-H6-tags hjælper Google med bedre at forstå essensen af ​​din artikel. Glem også at placere søgeord i dine overskrifter for bedre SEO resultater.

Tilføj nogle links

Begge: eksterne og interne links giver SEO værdi. Når du opretter en ny artikel eller udgiver et blogindlæg, skal du overveje at tilføje links til andet indhold, du tidligere har oprettet - hvis det giver mening og føles naturligt. Når du tilføjer de interne links, skal du være sikker på, at den webside, som du linker til, er nyttig for brugeren. Sørg også for at bruge følge links.

seo content

Indhold Lokalisering

De websiteejere, der driver forretning i flere lande, bør lokalisere deres indhold. Dette er nødvendigt for at øge din SEO indsats i forskellige regioner. Content lokalisering er slet ikke en vanskelig opgave. Her er hvad det måtte kræve:

  • Oversættelse af kopi til flere sprog;
  • Gør nogle staveopdateringer;
  • I betragtning af forskelle i domænenavne og telefonnumre.

Selvom disse faktorer kan virke som fuzz, spiller de en vigtig rolle i at levere dit indhold til den rigtige målgruppe.

Håber du nyder ovenstående SEO-praksis til indholdsudvikling.

December 22, 2017