Back to Question Center
0

Hvordan kan jeg kontrollere min nuværende SEO score?

1 answers:

Jeg hører ofte spørgsmål om at teste den aktuelle udvikling eller estimere en hjemmeside SEO score selv. Men har de alligevel nogen mening? Taler ærligt, jeg er ikke sikker på, om der er nogen god eller dårlig SEO score. Faktisk er begrebet Search Engine Optimization for stor, med så mange aspekter af hver praktisk strategi, der kræver en ren klar forståelse for at drive dit websted vejen til rigtig succes i online ranking. Nå, det lader til at besvare spørgsmålet om SEO score måling bliver næsten irrelevant. Faktisk er der ikke noget fælles dashboard lavet af søgemaskinerne for at lade os sammenligne scoren af ​​et enkelt websted mod de andre, der er relevante for branchen eller i det mindste nogen lignende markedsniche - compra do dia oculos dior. Og der er ingen arbejdsredskaber eller fælles platforme til at lave en sammenlignelig analyse for dem alle: links, de andre sociale signaler, de vigtigste tekniske aspekter af SEO, antallet af fejl på siden, sideindlæsningshastigheden, for ikke at nævne forskellige tags og selve indholdskvaliteten. Så hvad slags svar kan vi muligvis få? Lad os prøve at se, hvad vi kan gøre med SEO score sikkert.

seo score

Vi kan sammenligne de væsentlige elementer i dit website SEO mod dine nærmeste konkurrenter.

Jeg taler om de meget grundlæggende, jeg foreslår at sammenligne din nuværende hjemmeside ydeevne mod nogle masse data fra dine modstandere. Vi kan studere deres organiske trafik, der kommer fra målordene inden for samme branche, såvel som markedets publikum ved hjælp af disse nøgleord, når de søger produkter eller tjenester. På denne måde vil du i det mindste kunne se, om du bevæger dig på rette spor, eller du vil sandsynligvis nødt til at ansætte eksperterne til en hurtig løsning. Jeg mener her, at få din SEO arbejder outsourcet kan undertiden være en velformet, ikke at sige den eneste beslutning om at overleve.

Vi kan studere dine modstanders bedste oplevelse og er velkommen til at gøre egen brug af det.

Jeg tror at detekterer nogle klare strimler af bevis på din konkurrents fremdrift fremskridt, og at ansøge om sin mest succesfulde praksis er som regel en klar og klar løsning til at forbedre din SEO score. Jeg mener dog ikke her som en copycat. Bare fokusere på de mest effektive ting og begynde at bringe dem til live på dine websider. Forestil dig, din stærkeste modstander får gode fordele fra nogle populære sociale medier. Så hvorfor ikke følge med og kør din SEO score med de samme brugsbestemte elementer, som f.eks. Kan lide, nævner og deler på Facebook, for eksempel?

seo

Vi kan opdage, hvad dine modstandere gør på en forkert måde.

Som at være involveret i enhver anden konkurrencekamp, ​​kan det være en rigtig god ide at vinde kampen ved at forstå din fjendes svagheder. Og denne ordning giver mening for endnu mere, når det bruges til at forfine din nuværende SEO score. Så tøv ikke med at gøre den rigtige brug af noget, der savnes af dine modstandere - hvis det er deres indholdsstrategi eller ethvert andet aspekt af Search Engine Optimization, bruger de stadig ikke fuldt ud.

December 22, 2017