Back to Question Center
0

Er der en hjemmeside SEO checker online, der kan hjælpe mig med backlinks?

1 answers:

Nedenfor vil jeg fortælle dig, hvordan du vælger en hjemmeside SEO checker online for at forhindre eventuelle negative negative begivenheder. Jeg mener her de mest almindelige problemer med at krænke Googles retningslinjer, hvilket kan medføre rangordninger eller endda fuldstændig de-indeksering af hele domæneautoriteten. Sagen er, at søgemaskinerne ser på os for at opdage eventuelle overtrædelser, manipulationer eller grå ordninger for højere website ranking i SERP'erne. Blandt de hyppigste fejltagelser er manglen på kvalitet, såvel som uretfærdig backlinking. Derfor er det en ret rimelig ide at altid holde øje med processen med organisk linkbygning for hver webside. Hvis du gør det, skal du vælge den rigtige hjemmeside SEO checker online - free download company logo designer. Og der er for mange værktøjer som den tilgængelige i åben adgang. Så hvordan skal man selv træffe det rigtige valg?

website seo checker online

Lad os begynde med hvad der skal kontrolleres først og fremmest. Jeg anbefaler at have en involveret dobbelttjek på følgende elementer:

 • Din linkbygningshistorie på mindst tre måneder
 • Grundig undersøgelse af dine ankerforbindelser
 • ) Kilder til din backlinking
 • Brugerdefineret tjek for alle typer af links, du har

For at forhindre Google straffe for uretfærdig tilbagekobling anbefaler jeg at overveje en hjemmeside SEO checker online fra Følgende brugsvidenlige analytiske værktøjer: Serpstat, Ahrefs, Majestic eller Semalt Analyzer. Hvad angår mig, anbefaler jeg at overvåge dit domæne backlinks hver uge eller mindst en gang hver anden uge. Brug af enhver hjemmeside SEO checker online, jeg har nævnt før, kan hjælpe dig med at håndtere processen på en selvdrevet måde, næsten fuldstændig.

For at gøre overvågning af backlinks endnu hurtigere og nemmere, lad os observere en typisk linkcheck, der tager Backlink Analysis af Serpstat til det mest almindelige eksempel. For at køre den grundlæggende all-round evaluering, skal vi bare besøge den officielle webside for denne online rammeudbyder. Når vi indtaster vores domænenavn, der skal verificeres, vil vi få en opsummeringsrapport med kort varsel. Gennemse denne typiske undersøgelsesrapport, tog vi som et eksempel, vi ville observere følgende:

 • Samlet antal backlinks
 • Den seneste historie, der dækker alle opdateringer og ændringer, hvilke fandt sted gennem den seneste periode op til tre måneder
 • Oversigt over rent pålidelige links, der kommer fra domæneområderne for den stærkeste myndighed som. edu eller. gov, der er anerkendt af Google selv, samt de øvrige førende søgemaskiner, som f.eks. Bing og Yahoo
 • .
 • Særlig forsigtighedsliste, der kun dækker nyligt oprettede og nyligt tabte links, både til din mere præcise opmærksomhed og verifikation, herunder datoerne for deres indeks
 • Den seneste trafikplan på dine refererende domæner for den seneste periode op til tre måneder
 • Standardliste over dine ankre samt deres samlede antal )
 • En opsummeret evaluering af din hjemmeside backlinking ydeevne, estimeret af Serpstat som indikator for tillid. På den måde kan vi forvente en sofistikeret backlinking analyse med en standard hjemmeside SEO checker online for ikke at tage mere end 10-15 minutter. Som jeg allerede har nævnt, er det kun op til dig at vælge vejen til backlinkanalyse med et af de fire værktøjer, der omtales i begyndelsen. For mig fandt jeg min ultimative hjemmeside checker online ved hjælp af værktøjet af Serpsat. Og du kan lige så godt prøve at gøre brug af Semalt Analyzer, for endnu dybere dykke ind i dit websteds hverdag.

December 22, 2017