Back to Question Center
0

Kan jeg finde et SEO-firma i nærheden af ​​mig og nyde de bedste resultater?

1 answers:

At træffe den rigtige beslutning er særlig kritisk, når det kommer til at ansætte et kvalificeret firma for at levere rimelige tjenester i Search Engine Optimization. Og det kan blive en skræmmende opgave - noget omkring to år siden var jeg nødt til at møde det samme problem. Når jeg kiggede tilbage, da jeg begyndte at surfe for at finde den rigtige optimeringsleverandør til at pumpe op på mine websider, lavede jeg en søgeforespørgsel som dette "SEO-firma nær mig - möbel transportieren. "Faktisk plejede jeg at være for naiv og stadig uvidende i disse tider. Sagen er, at jeg bare troede, at jeg på en eller anden måde kunne finde et pålideligt SEO-firma i nærheden af ​​mig, bare for at gå og se disse fyre under det første møde og uden at forlade mine kvarterer.

seo company near me

Før alt andet, lad os tage det for givet - at se efter SEO-firma i nærheden af ​​mig var en forfærdelig fejl. Sagen er, at ikke et enkelt agentur blev vist på flere lister. Og jeg har aldrig hørt noget om løveandelen af ​​dem. For det første betød det ikke, at virksomhederne ikke leverede nogen form for ydelser. Men efter at have været i branchen i et par år forstod jeg, hvor vigtigt det skulle være at betale tid for en ordentlig konkurrenceforskning. Jeg mener her, at hvis der var et stort og værdigt SEO-firma i nærheden af ​​mig, ville jeg sandsynligvis genkende det ved mange oversigter, testimonials og anden feedback på nettet.

Det viste sig at være et udmattende arbejde at filtrere alle disse spam, men problemet var simpelt. Hele branchen i Search Engine Optimization gør det ikke enklere at finde en pålidelig leverandør eller i det mindste en smart konsulent i et hav af falske fortjenester. Problemet er, at de øverste søgelister som "bedste SEO-tjenester" ikke kan gøre andet end at sikre mig, at disse virksomheder har fået penge til at spille med. Og der var stadig ingen mulighed for mig at finde ud af noget reelt ry for de industrirelaterede virksomheder, for ikke at sige, at jeg gik den forkert måde, når jeg forsøgte at finde et SEO-firma i nærheden af ​​mig. Ryggradsproblemet forblev det samme - gennem disse pay-to-play-annonceringslister er det næppe muligt at opbygge nogen tillid og langsigtede relationer med rimelighed.

I betragtning af at løveandelen af ​​de førende udbydere lige så godt kan begrænses af den offentlige adgang til deres mærke eller fællesskab, foreslår jeg at bruge disse rifter af mine tidligere fejltagelser og erfaring. Ja, jeg hader at fortælle om noget indlysende, men nogle gange kan vi endda have helt uventede resultater. Så din bedste handlingsplan for at finde det rette SEO-agentur kan stole på nogle af følgende:

  • Ignorer toplister og højlyttede betalte tilbagemeldinger eller mistænkeligt positive udtalelser;
  • Se mere i kvalitative, snarere end kvantitative scoringer - glem alt om bannerannoncer en gang for alle;
  • Tøv ikke med at anmode om casestudier samt tilsyneladende troværdige udtalelser med baggrund i nogle beviser og faktiske kontaktdata fra de tidligere kunder, der nød tjeneste.

seo company

Se hvor godt SEO-udbyderes hjemmesider ser ud, tjek deres sidelister, studere deres backlinks samt fællesskabsmetode.

Endelig kan du lige så godt ringe til dem og bede om deres etik. Jeg mener at stille spørgsmålstegn ved SEO-udbydere for grå områder med søgoptimering, muligvis brugt, men ikke helt udtalt eller som oftest tavse. Du bør også have et spørgsmål om deres værktøjssæt, sørg for at det ikke er forældet og ikke satse bare på at overtræde retningslinier fra Google. Du kan lige så godt have en stødtest og spørge dem, hvor længe de normalt gemmer kundedata, eller hvilken form for indledende indberetning du kan have for at fremstille dig selv en lovende part eller interesseret potentiel kunde.

December 22, 2017