Back to Question Center
0

Er organisk søgeoptimering stadig relevant?

1 answers:

Hvis du har arbejdet med Google Analytics, ved du sikkert, at der er fire vigtigste trafikkilder - organisk (søgning), henvisning, social og betalt. Du kan få trafik fra sociale medier og betalt reklame, men dine placeringer vil ikke være høje som den vigtigste faktor for webstedsrelevans, og SEO-venlighed er et højt flow af organisk trafik.

organic search optimization

I dag lever vi i en foranderlig og diversificerende verden, hvor folk finder en masse alternativer til organisk søgeoptimering. Vi bruger pay-per-click-annoncering, skaber identiteter på tværs af sociale platforme og fremmer vores produkter og tjenester via sociale medier. Webstedsejere lever ikke mere og dør ved deres hjemmeside placering i Google, og glemmer den organiske noteringsbetydning for deres placeringer. Økologisk trafik spiller dog stadig den mest betydningsfulde rolle for forbedringer af rankingen - monitor remote temperature. Ifølge de statistiske data kører organiske søgninger andre trafikgeneratorer, der kører ca. 51% af alle potentielle kunder til både B2B- og B2C-virksomheder.

Har du stadig brug for økologisk søgoptimering?

Gennemførelse af organisk søgeoptimering er den eneste mulighed for at tiltrække kvalitetssøgningstrafik. Økologisk er simpelthen det bedste til at levere relevant trafik. Den eneste kanal, der kan give dig næsten det samme positive resultat, er betalte søgeannoncer. Dog udgjorde betalte søgninger kun 10% af den samlede samlede trafik. De fleste SEO guruer anbefaler at investere i både økologisk og betalt søgetrafik for at få større afkast af investeringen. For eksempel inden for teknologi og medicinindustrien udgør en sådan blandet tilgang mere end to tredjedele af de samlede indtægter.

Der er en moderne tendens til at tiltrække trafik gennem sociale medier. Du kan få så meget som 40 til 60 procent af din trafik fra Facebook og Instagram, men observer ikke nogen forbedring af hjemmesidenes tilstedeværelse. Denne situation kan forklares med et lille tegn på denne form for trafik til søgemaskiner. Social trafik kan være en ekstra trafikkilde, men ikke den førende. Når du implementerer sociale mediekanaler for at få trafik på webstedet, er du desuden til gavn for de sociale platforme. Det betyder, at du bliver nødt til at betale hver gang en socialmedieplatform beslutter at ændre sine regler for erhvervskonti. Du kan sige, at den samme situation kan ske med Google organisk søgeoptimering. Jeg kan sige, at det afhænger af det. Selvfølgelig kan dine placeringer også falde på grund af en algoritmeændring. Men i tilfælde af organisk søgning optimering er det ikke sandsynligt, at der sker med dig, og selv om det gør, vil du få dine positioner tilbage inden for en kort periode.

organic seo

Økologiske SEO tips

Sørg for at have relevante og præcise webadresser. Optimer dine webadresser, herunder et af de mest trafikfrembringende søgeord i deres struktur.

Du skal have en sund balance mellem søgeord i hele dit website indhold. Brug ikke for mange søgeord på en side. Det gennemsnitlige beløb er tre søgeord pr. En side. Sørg for at medtage relevante søgeord i titler, kapitalsæt og nær toppen af ​​stykket.

Brug call to action teknikker til at tiltrække flere brugere fra søgning. Sørg for, at dit websted beder dine besøgende om at udføre nogle handlinger. F.eks. "Køb nu", "Bestil med et klik" eller "Få et gratis tilbud i dag. "CTA er en organisk måde at forfremme på, som tager dine kunder et klik dybere ind i dit websted.

December 22, 2017