Back to Question Center
0

Hvor meget skal jeg bruge til betalte SEO-tjenester?

1 answers:

Der er to oftest stillede spørgsmål: "Hvor meget koster betalte SEO-tjenester?" Og "Hvor lang tid tager det at observere de første SEO-resultater?" Hvis folk tænker på det, er det ikke uden god grund. Det er ikke en nem opgave at evaluere søgemaskine optimering som en ultimativ pris for betalte SEO-tjenester afhænger af antallet af grunde. Omkostningerne ved SEO er også direkte relateret til de potentielle gevinster og industrien, hvor du gerne vil markedsføre din virksomhed. En pris for betalte SEO-tjenester kan også variere på grund af størrelsen af ​​optimeringen (globalt, stat, land, by, by eller mikroområde) - itinerary planner south america. Denne faktor vil naturligvis påvirke prisen på SEO til din unikke situation.

paid seo service

I dag vil jeg gerne se fordelene ved organisk søgning via søgemaskineoptimering for at give en klar forklaring på spørgsmålet "Hvor meget koster betalte SEO-tjenester?" Uanset om du leder en stor virksomhed eller lokal virksomhed, vil denne vejledning hjælpe dig med at bestemme, hvad din investering skal se i organisk søgning.

Hvilke faktorer kan bestemme betalte SEO service omkostninger?

Der er tre primære variabler, du skal overveje, mens du bestemmer din SEO-værdi. Først og fremmest er det en situation (hvor er du geografisk baseret), mål (hvad er dine forretningsmæssige mål?) Og tidslinje (hvor hurtigt vil du forbedre?). Alle SEO agenturer tager højde for disse faktorer, mens du beregner, hvor meget betalte SEO-tjenester skal koste for din virksomhed. Det betyder, at ved at analysere en kundes nuværende situation, forstå forretningsmæssige målsætninger og fastsætte den nødvendige tidslinje, kan et søgemaskineoptimeringsfirma beregne en pris. Desuden vil din nichemarked bestemme en pris for betalte SEO-tjenester. Hvis du optjener mere end $ 200 fra en aftale med den nye ledelse, kan du forvente at betale mindre, end hvis din potentielle kunde er værd tusind dollars. Som SEO eksperter tænker over afkast af investeringer, kan din markeds niche regulere en pris i samme grad. Prisen kan være højere, hvis en SEO agentur vil blive skræddersyet optimeringsstrategien til den unikke situation og særlige mål for virksomheden.

Typiske omkostninger for betalte SEO-tjenester

For at hjælpe dig med at planlægge din budgettering skal du vide, hvor meget du skal bruge på optimeringstjenester. Her er en oversigt over omkostningerne i henhold til de tre grundlæggende betalingsmodeller (månedlig / kontrakt / projektbaseret).

  • Månedlige tilbageholdende SEO services omkostninger

Månedlige fastholdelsestjenester koster ca. $ 750 - $ 5.000 pr. Måned. Her kan omkostningerne til optimeringstjenester afhænge af størrelsen af ​​virksomhedens behov og omfanget af tjenester, der leveres af SEO-agenturet. De små SEO-virksomheder, der leverer en begrænset mængde optimeringstjenester, har mere overkommelige priser end fuldstab digitale bureauer. De fleste virksomheder betaler mellem $ 2.000 og $ 5.000 pr. Månedlige SEO-tjenester.

  • Kontrakt betalt SEO service omkostninger

En pris for kontraktbetalt SEO tjenester er variabel. Nyligt lancerede hjemmesider og nybegyndere i en digital markedsføring sfære vælge kontrakten SEO tjenester som et indgangspunkt. Denne form for ydelser giver webstedsejere med alle grundlæggende optimeringsteknikker, analyser og konstant support. Kontrakts SEO-tjenester kan opdeles i indholdsmarkedsføringstjenester (op til $ 0,50 pr. Ord), revisionstjenester (fra $ 500 til $ 8.000 pr. Projekt), linkprofilrevision (fra $ 500 til $ 7.500 pr. Projekt) og SMM-tjenester ($ 500- $ 3.500). Projektbaseret prissætning

En pris på denne type SEO afhænger af kompleksiteten af ​​de projekt og den aktuelle hjemmeside situation. Hvis et bestemt projekt kræver særlig oplevelses- og optimeringssoftware, vokser et prisindeks for betalte SEO-tjenester i det mindste til 15%. De fleste projekter koster fra $ 1.000 til $ 30.000.

  • Høringsfrekvens pr. Time

Hvert SEO konsulenttjenester koster fra $ 50 til $ 300 pr. Time.

December 22, 2017