Back to Question Center
0

Er det muligt at blive en søgemaskine marketing ekspert med blogging?

1 answers:

I dag er det en fremtrædende opfattelse, at hver succesfuld blogger kan udvikle en større færdighed til at blive en søgemaskine marketing ekspert. Og hvor realiserbar er den idé? Tror det jo noget fornuftigt? Men jeg er sikker ja det gør det. Sagen er det som en ganske aktiv blogger, har jeg aldrig tænkt på mig selv som en søgemaskine marketing ekspert. Ikke desto mindre synes blogging og liste bygning at være hånd i hånd, da en dygtig blogger har en proaktiv beslutning om at sætte det rette fokus på opgaven. Så lad os se hele historien - creative logo designs free download png images.

search engine marketing expert

For cirka syv år siden lancerede jeg min første blog. Mit bloggingprojekt var dedikeret til motorcykler, og nu kan jeg være sikker på mindst én ting - det var jeg heldig at lave den bedste karrierebeslutning nogensinde. Disse tider gik langsomt, og jeg kan ikke huske noget særligt, bortset fra at jeg følte mig ked af døden, da jeg bare blev holdt med at vente med min tidligere chef, af nogle underlige grunde, der sætter datoen for min officielle placering på vent. Men nu er jeg glad for at møde den slags ubehagelige oplevelse. Jeg arbejder jo i dag på flere gode nystartede virksomheder, og jeg har næsten ingen tid til at hvile. Jeg husker de dage, jeg forstår, at hovedsagelig blogging er blevet en uundværlig del af min nuværende udvikling som digital marketing specialist. Nogle gange kan jeg næsten ikke tro på, at det er gået i opfyldelse, som for de seneste to år var jeg involveret i for mange moduler inden for digital markedsføring, såsom indhold, sociale medier og email marketing, søgemaskineoptimering, integreret digital reklame og nogle andre tværfunktionelle ting jeg ikke engang kunne sætte i ren engelsk.

Jeg handlede bare for at drive højkvalitets online marketingkampagner til individuelle kunder, der ønskede at få deres nye mærker opdateret og udviklet lige fra startperioden. Jeg havde ingen personlig interesse i at blive specialist i nogen af ​​dem, men en dag havde jeg pludselig indset, at jeg blot blev kastet for et dybt dykke ind i de ting, jeg havde mestret på løveparten af ​​dem, og betalte næsten ingen ekstra indsats til det formål.

seo expert

Og her kommer vi endelig til det punkt. Hvordan man bliver en søgemaskine marketing ekspert uden at tage en levetid? Og jeg hader de traditionelle metoder, da de normalt bruger for mange anstrengelser med nul kontant tilbagebetaling for læringsperioden. Jeg tror, ​​at du kun kan mestre emnet, når du anvender den nye viden og fortsætter med at gå til din succes trin for trin. Og i betragtning af deres stadigt skiftende karakter, lad os se hver eneste færdighed, der kan hjælpe dig med at blive en søgemaskine marketing ekspert, lige fra din blog. Det kan virke overraskende, men du kan ikke længere satse på den organiske trafik.

Så du behøver ikke at vente til dine nye blogindlæg modtager det. Nu kan du få traction næsten øjeblikkeligt, kun ved hjælp af Google Adwords (eller Bing Ads, for eksempel) til en moderat pris, da du betaler primært for din bevidsthed eller vedvarende søgeord forskning. Det er alt hvad du behøver for at begynde at flytte den rigtige måde at blive en søgemaskine marketing ekspert. Udover at bruge denne taktik vil du selvfølgelig stadig have mange ting at gøre, som f.eks. Oprettelse af annoncekampagner og annoncer, samt evaluering og optimering af alt, hvad du kan gøre brug af. På den måde vil du gradvist beherske emnet for endelig at blive en hård søgemaskine marketing ekspert.

December 22, 2017