Back to Question Center
0

Hvor skal jeg starte min webplacering SEO-markedsføring fra begyndelsen?

1 answers:

Der er mange forskellige metoder og algoritmer til tildeling af siden online ranking i listen over søgeresultater, der bruges af Google, samt de øvrige populære tjenester som Yahoo og Bing. Med hensyn til søgebranchens gigant selv satser det på en velbevogtet rankingalgoritme, som aldrig er blevet afsløret eller i det mindste delvist afdækket af dens embedsmænd. I betragtning af en stor undersøgelse, praktisk test og nogle indsigelser, der er modtaget fra nogle tidligere medarbejdere, er alt, hvad vi kender indtil videre, Googles søgerrangeringsalgoritme involverer noget omkring 200 søgemønstre, primært drevet af den brugervenlige browseroplevelse, i tråd med at holde logikken i søgekrawlere for bedre indeksering.

web rank seo

Da der ikke findes nogen nøjagtig handlingsplan eller en metode til at opnå toppen af ​​Googles søgerrangering, er der en virkelig omfattende og allround strategi til forbedring af websiderne - hairstyles for the races with fascinators for weddings. Nu er det kendt som Search Engine Optimization (SEO). Udtrykket betyder at gøre alle ting omkring et enkelt mål - klatring oven på listen over søgeresultatsider (a. k. -en. SERPs). SEO er først og fremmest kendt for sine hårde og tidskrævende arbejder, der er nødvendige for at skabe et perfekt lydwebsted - rent praktisk og mere end praktisk til hver levende besøgende, samt en vellykket browseroplevelse, perfekt formet med kun ren og klar sidestruktur til være begunstiget af søgningen kravle bots.

Og du har muligvis gættet ideen. Jeg mener kun, at det er lettere sagt end gjort. Helt bestemt. Men alligevel, hvad kan vi gøre med din webplacering SEO-promovering, i det mindste at begynde at flytte på rette spor? Lad os få det første korte kig på, hvor vi kan forbedre din webplacering med SEO. Denne gang vil vi starte med nogle af dine grundlæggende grunde.

Nøgleord

Tænk på dit indhold, som om du taler for at leve folk, mens du husker at dine websider sandsynligvis findes både af rigtige brugere, og søgemaskinerne gennem nøgleordene eller nøgleordene. På den måde bliver det lettere at skrive et indhold, end det måske synes først. Det vil have brug for en masse energi til at udføre det rigtige søgeord forskning, skabe forskellige skrifter rig med relevante søgeordssætninger, stadig ser naturlige og behagelige til læsning, men leverer en stor informativ værdi på samme tid. Bare tænk på det. Måske vil du sandsynligvis ansætte en indholdsekspert til hjælp. Det ville være en velformuleret beslutning.

start seo

Links og sociale medier

Linkbygning er muligvis det mest dominerende element i hver arbejdsplads. Faktisk fungerer det ganske enkelt - Google leder efter alle links, begge peger på dine sider og fører væk fra din hjemmeside. Men emnet for gode forbindelser og sunde relationer på sociale medier er stadig en meget diskutabel. Både deres antal og kvalitet betyder noget. Eller intet til det? Skal alle dine links være organiske og naturlige? Hvad hvis vi bruger nogle scripts eller ansøger om betalte links i løs vægt? Uanset hvad du kan beslutte dig for, men jeg tror, ​​at enhver misbrug eller manipulering med dem vil ende med den lavere position i SERP'erne, og dermed gøre alle vores bestræbelser på webplacering SEO-promovering let reversibel.

December 22, 2017