Back to Question Center
0

Kan du forklare mig nødvendigheden af ​​søgemaskine registrering?

1 answers:

Der er tre mest udbredte søgemaskiner, hvor du skal indsende dit websted - Google, Bing og Yahoo. Hvis din hjemmeside kommer op på den første SERP-side af alle disse søgemaskiner, er det et godt tegn på dig, der viser, at dit websted er optimeret og indsendt. Men hvis det ikke er kommet nær TOP, betyder det, at dine potentielle kunder ikke kan finde din webkilde, og du mister dine muligheder for at øge dine indtægter og forbedre dit brandgodkendelse. For at forbedre denne situation er du nødt til at lave en hjemmeside redesign, gennemføre en vindende reklamekampagne og genind sende din webkilde til søgemaskiner - parco trampolini elastici brescia.

search engine registration

Hvorfor skal jeg indsende mit websted til søgemaskiner?

Forestil dig det scenario, du allerede har optimeret dit websted og endda lavet et nyt redesign, men dine placeringer er stadig lave. Hvad kan det være? Jeg vil fortælle dig en hemmelighed, hvorfor du har så dårlige resultater. Søgemaskiner kan ikke bare evaluere din SEO-indsats, da du ikke sender dit websted til deres systemer. Ved at indsende dit websted til søgemaskiner, bliver du listet på dem og kan tiltrække kvalitetssøgningstrafik. Desuden får du mulighed for at vise søgemaskinerne alle dine webstedsopdateringer og ændrer sig, så snart du implementerer dem. Webstedsejere nyder godt af at sende deres webkilder til søgemaskiner, da de kan forbedre deres placeringer og hæve konverteringsfrekvensen.

Hvordan man foretager en registrering til søgemaskiner?

  • Google

Det er ret nemt at sende dit websted til Google. Du skal betale gebyrer eller udfylde lange registreringsskemaer. For at indsende dit websted til Google, skal du oprette dit websted med Google Search Console. Derefter skal du gå til Googles webside for URL-indgivelse. For at fuldføre denne opgave skal du indsætte din webadresse i et søgefelt, bekræfte at du er en person ved at sætte en check "Jeg er ikke en robot" og klikke på "Tilføj URL. "Desuden er det tilrådeligt at indsende dit website kort via Google Search Console.

search engines

  • Bing

Du kan sende dit websted til Bing på samme måde som du præsenterer det for Google. For at registrere dit websted med dette system, skal du gå til Bings Webmaster Tool og registrere dig som bruger. Så snart du har fået et login, skal du indsætte din hjemmeside-URL og klikke på "Send" -knappen. Efter indgivelse af procedure skal du bekræfte dit ejerskab af domænet. For at fuldføre en verifikationsproces skal du tilføje en del af HTML-koden til overskriften på dit websted.

  • Yahoo

Siden for nylig ejede Microsoft både Bing og Yahoo søgemaskiner. Det betyder, at når du sender dit websted til Bing, vil du også blive vist i Yahoo-søgeresultater. Tidligere blev Yahoo indgivelsesprocedure udbetalt. Men i dag er denne mappe ikke længere tilgængelig.

December 22, 2017