Back to Question Center
0

Hvordan kan jeg tjene penge til videresalg af SEO-programmer?

1 answers:

Der er et fælles scenario for mange smarte fokuserede digitale bureauer, når en kunde beder om SEO-tjenester, og de er enige om at hjælpe, ikke har tilstrækkelig erfaring på dette område og endda professionelle medarbejdere. Vi kan forstå deres beslutning, da de simpelthen ikke ønsker at miste klienten. I løbet af flere måneder kæmper de for at få lidt trafik til et websted og forbedre sine placeringer. Men de kan ikke få et positivt resultat, da de har en lille ekspertise på dette område - centos cwp. Hvis du ikke vil spilde tid på at lære SEO, er der en vej ud. Du kan finde en god SEO forhandler.

seo reseller program

Generelt er en SEO-forhandler en person eller et agentur, der leverer en bred vifte af SEO-tjenester med overkommelige priser. Søgemaskine optimering forhandler vil hjælpe dig med at outsource hele din optimering kampagne af dine kunder. SEO forhandler giver dig mere tid, som du kan bruge til din kernekompetence og levere de bedste resultater til dine kunder.

I denne artikel finder du de nyttige oplysninger om, hvordan du finder den rigtige forhandler og hvordan du kan drage fordel af hans tjenester.

Hvorfor skal du bruge SEO-forhandlerprogram?

  • Salg

Først og fremmest kan en god SEO forhandler give dig stærke salgsevner. Da dit job ikke er at sælge optimeringstjenester, men at sælge optimeringsideer, skal du kunne besvare dine kundespørgsmål om deres websiteoptimeringsprocedure og SEO taktik, du implementerer for at få et positivt resultat. Vær klar til at give dine kunder månedlige SEO rapporter og teknisk indsigt.

  • Kundeservice

Hvis dit SEO-forhandlerprogram kun omfatter hvide hat SEO-tjenester, er der intet at bekymre sig om. I dette tilfælde vil dine kunder aldrig vide, at du har outsourcet nogle optimeringsaspekter. Det betyder, at negativ kundeoplevelse med din virksomhed vil reflektere over dig, ikke på dit SEO-forhandlerprogram. Derfor skal du være forsigtig, mens du vælger en SEO-forhandler.

Du skal være opmærksom på generelle SEO ideer og strategier, der ligger bag dine outsourcede forhandlerprodukter. Det vil hjælpe dig med at lyde overbevisende og professionel. Desuden vil det hjælpe dig med at guide dine kunder mod de strategier, de har brug for for at gøre deres forretning velstående. For at sikre dig, at du ved nok om forudsatte SEO-strategier, skal du vælge et SEO-forhandlerprogram, der giver dig regelmæssig træning og ikke forlade dig selv.

seo reseller

  • SEO er en dyr affære

I øjeblikket koster en kvalitet SEO-tjenester meget. En gennemsnitlig SEO-konsulent i USA modtager 150 $ pr. Time og mere afhængigt af niveauet af hans færdighed. Så hvis du beslutter at outsource din SEO, skal du være klar til at betale mere end 100 $ pr. Time for at få positive resultater. Du kan drage fordel af outsourcing SEO, da det vil hjælpe dig med at spare penge på ekspertlønninger og tiltrække mere berørte kunder.

December 22, 2017