Back to Question Center
0

Er SEO Case Study et godt marketing værktøj?

1 answers:

Ifølge statistikker foretrækker mere end 90% af kunderne, at mediebeskeden lyder som en historie. Det blev bevist, at en overbevisende historie hjælper folk med at forstå et bestemt problem bedre. Der kan ikke benægtes, at selv voksne føler sig afslappet, når alle lever lykkeligt nogensinde.

SEO casestudie er et godt markedsføringsredskab. I dag vil Semalt eksperter fortælle dig mere om følgende løsning. Efter at have læst artiklen vil du vide, hvordan du kan anvende casestudier til at markedsføre din virksomhed.

seo case study

Case Study Definition

En case study er et kraftfuldt værktøj, der kan hjælpe dig med at udvide klientens problem ved at forklare, hvordan din virksomhed kan imødekomme dine kunders behov. Et casestudie er en perfekt løsning for de websejerejere, hvis primære mål er at få folk til at købe deres produkter og tjenester. Hvad gør case-studier så specielle er den måde, de blander storytelling med informativt indhold om din virksomhed.

Hvad er hovedårsagen til at bruge case study i SEO?

SEO Case Study er et effektivt værktøj til publicitet

De fleste online marketingfolk foreslår, at der offentliggøres case studies på hjemmesiderne. Du kan dog gå videre og sende til en lokal avis eller et magasin for at tiltrække endnu flere kunder. En anden god mulighed for at opbygge dit ry er at præsentere din case study for nogle ressourcer dedikeret til din branche.

Overvej også branchespecifikke LinkedIn-grupper. De er perfekte til at dele din oplevelse med andre mennesker. Som det siger siger, er deling omsorgsfuld. Få folk til at føle sig specielle ved at give dem fri og nyttig information af din.

Du kan frit publicere dine case studies på LinkedIn Pulse. Denne platforms platform giver brugerne mulighed for selv at offentliggøre artikler, der så kan deles. Endnu en god idé til din SEO er at ombygge den eksisterende case study til en diaspræsentation eller til en infografisk at dele. Når du er færdig, kan du dele den på dine sociale medier.

Det er også værd at nævne, at du kan bruge din casestudie som informationsmateriale til at sende til potentielle og nuværende kunder.

Strukturen i en SEO-casestudie

Din casestudie skal ideelt set have en begyndelses-, midten og enden. Husk, at casestudierne normalt er længere og mere dybtgående end gennemsnitsunderholdende historier. Derfor er korrekt planlægning nøglen. Næste gang du udarbejder casestudie, skal du sørge for at den indeholder følgende komponenter:

  1. Kort og kærlig titel;
  2. Et dybtgående kig på det problem, den potentielle kunde står overfor;
  3. En forklaring på, hvordan din forretning behandler klientens problemer;
  4. Bevis der viser, hvordan din service eller produkt har hjulpet kunden;
  5. Ring til handling, der vedrører dit produkt eller din tjeneste.

Det er op til dig hvilken stil du skal vælge, når du opretter en case study. Hvad der er vigtigt at huske er, at din casestudie skal skabe en historie om problemet, der skal løses ved udgangen.

seo case

Indpakning

Sammenfattende er casestudiet et kraftfuldt værktøj, der kan forbedre din SEO på en række måder. Casestudier hjælper med at tiltrække flere potentielle kunder ved at give en grundig se på, hvordan det er at arbejde med din service eller dit produkt.

Tillykke! Nu kender du det grundlæggende til at skabe et overbevisende casestudie. Måske er det på tide at fortælle en egen historie Source .

December 22, 2017