Back to Question Center
0

Hvordan man styrer web og SEO udvikling på den bedste måde?

1 answers:

Når din internetforfremmelse på internettet vækker mere på økologisk trafik som lokomotivet, bør du overveje følgende kortfattede diskussion. Jeg tror, ​​at hver online kampagnekampagne for kampagner altid bør stole på den rigtige web- og SEO-udvikling, både tæt hånd i hånd. Lad os se det i øjnene - Search Engine Optimization handler mere om søgeordets forskning, understøttet af et korrekt indholds marketingstrategi. Men der er stadig for mange tekniske aspekter, der ofte kommer bag scenen. Men især de tekniske problemer afgør hver websiderrangering i listen over SERP'er. Jeg mener, at når du gør din SEO, skal du altid overveje den rigtige proces med kodning for hver eneste webside af din, lige fra begyndelsen.

seo development

Vær velkommen til indeksering

Den første ting, der skal gøres for både webside og SEO udvikling, er at sikre hvert afsnit på dit websted er i det mindste tilgængeligt for indeksering, jeg mener der ikke noget for at blokere de krypende robotter fra at "læse" hvert stykke af dine indholdsdata. På denne måde anbefaler jeg, at du bruger kommandoen "Hent" i afsnittet Gennemgang af Google Search Console for at kontrollere dit websites første indtryk, fra søgemaskinernes synsvinkel. Der er kun et kerneforslag her - prøv at holde alt i HTML-format, undgå simpelthen at bruge Flash eller Silverlight til dine websider af afgørende betydning. Hvis alt ser rigtigt ud, og din hjemmeside er i det mindste indekserbar, vil du se et par korte tips til bedre brugeroplevelse samt en potentiel højere placering, der skal tildeles af søgemaskinerne.

Har rene webadresser

Dine webadresser er de grundlæggende elementer, både hvad angår web- og SEO-udvikling og bedre brugeroplevelse. Lav dine webadresser så nemt som muligt for at blive "forstået" af søgroboterne, såvel som læses af rigtige brugere. Slap af med unødvendige URL-data, hvilket kan medføre forvirring enten til Google selv eller personer, der besøger dine websider. Fra den ene side vil det ikke være muligt at klikke på folk, hvis du ikke har nogen optimering for dine webadresser, for ikke at sige dele det. Samtidig ser søgemaskinerne ud til visse vanskeligheder, når de "forstår" dens relevans for et bestemt søgeord.

website development

I betragtning af en korrekt webside og SEO udvikling, få dine webadresser optimeret af følgende parametre:

    siden URL skal være så kort og informativ som muligt. Jeg anbefaler at indlejre dine webadresser med kun rigtige og relevante søgeord eller sætninger, der passer perfekt til dit webstedstema.
  • Aldrig få dine webadresser overstuffet med søgeordene, hold vejen til indeksering så klar som muligt. Dermed skal du huske at udelukke stopordene for enhver pris (som de hyppigst forekommende: "," "af", "on", "a" osv.)
  • Brug altid bindestreger til at adskille ordlydsekvensen i dine webadresser. Glem underskrivere, da søgemaskinerne næppe genkender dem. Det medfører naturligvis nogle skarpe potentielle vanskeligheder for gennemsøgning og indeksering.
  • Vedligehold den rigtige nøgleordsordre ved at sætte dine nøgleord af afgørende betydning tættere på begyndelsen af ​​hver webadresse. Husk, at søgemaskinens robotter ifølge deres logik lægger større vægt på disse ville-start-nøgleord.

Der ville for øvrig være en anden grund til at holde dine webadresser så korte som muligt, jeg. e. , vedligeholdelse og forøgelse af den samlede vægt af dine søgeord i webadresser. Samtidig skal du omforme dine webadresser naturligt, som om de kun var en del af dit indholdsskrivning. Hvis du gør det, vil du få reduceret eventuelle problemer med spam eller lav kvalitet til det mindste Source .

December 22, 2017