Back to Question Center
0

Google AdWords vs. SEO: Hvad er bedre?

1 answers:

Svaret afhænger meget af arten af ​​din virksomhed. Før vi analyserer, hvilken marketingkanal der er bedre til at køre værdi og trafik for en virksomhed - SEO eller Google AdWords, lad os først definere følgende vilkår. Dette vil hjælpe dig med at få en bedre forståelse af, hvilken tilgang der ville fungere bedst for din markedsføring.

google adwords vs seo

Hvad er forskellen mellem Google AdWords og SEO?

  • Søgemaskineoptimering er en metode til strategier og taktik, der bruges til at øge antallet af besøgende på et websted. SEO gør brug af teknikker, der er beregnet til at finjustere Google-algoritmen, så en persons ressource vil have en høj placering på søgemaskinen. Disse metoder omfatter brug af værdifulde søgeord, sammenkædning af indhold til troværdige websteder eller andre relaterede websteder samt brug af relevante metabeskrivelser.
  • Google AdWords benytter sig igen af ​​betalt reklame. På denne måde skal websejere betale en søgemaskine (uanset om det er Google, Yahoo eller Bing) for at placere deres ressource øverst i Googles søgeresultater. Det skal også bemærkes, at ejeren skal betale hver gang en bruger klikker på hans annonce.

Lad os sammenligne Google AdWords og SEO

Pris

Vi ​​starter med prissammenligningen. Det gode ved SEO er, at det kan være oprindeligt gratis, da der ikke er behov for at betale for de fleste programmer, der hjælper dig med SEO teknikker. Det eneste du skal gøre er at vide, hvilke SEO-metoder, der fungerer bedst for din ressource og anvende dem.

Så snart din virksomhed udvikler, skal du muligvis vælge professionelle SEO-tjenester, som Semalt, for yderligere at øge dine websider, så du kan blive i et spil og slå konkurrencen. Virksomheder der specialiserer sig i SEO-området og har indsigt i at have arbejdet på samme område i årevis, kan give din virksomhed den opmærksomhed og indsats, den har brug for.

Google AdWords har en ordning for betaling pr. Klik. Med denne ordning vil den have et bestemt budget, som han vil betale hver gang en bruger klikker på annoncen. Således jo flere brugere du kan få, desto mere skal du betale. Selvom det måske synes lidt dyrt for dig i starten, er det ikke, hvis du sammenligner det med at udskrive og magasinannoncer.

Antal seere og ledere

Når man ser på investeringsafkastet, skal man se på det mulige antal kundeemner, som Google AdWords og SEO kan give. Begge metoder kan give et bemærkelsesværdigt antal seere. AdWords fordel, i dette tilfælde er, at det kan få flere kundeemner i en kort periode. Men hvis vi holder fast på en længere sigt vil du se, at folk vil flocke mere mod organiske søgeresultater. Den enkle forklaring på faktum er, at organisk søgning er, hvad brugere søger. For at opsummere vil AdWords give dig ledere eller seere med det samme, men det er ikke så bæredygtigt som SEO, som kan få dig flere seere over en akkumuleret periode.

adwords vs seo

Hastighed

For hastighed ville AdWords være et bedre valg. For SEO vil det tage lidt tid for brugerne at se din hjemmeside gennem organiske søgeresultater. For AdWords kan du dog få ledninger næsten med det samme, fordi Google AdWords kan målrette mod din valgte demografiske. SEO målretter ikke mod demografi. Hvad SEO kan gøre, er at sikre, at dit websted er relevant, og din ønskede målgruppe vil finde den.

Hvad skal jeg vælge: Google AdWords eller SEO?

Nu hvor du kender fordelene ved hver marketingkanal, ville det være lettere for dig at bestemme, hvilken der er bedre for din virksomhed. Hvis du stræber efter at generere kundeemner hurtigt, vil AdWords være det perfekte valg for dig. Men hvis du vil have din virksomhed til at have stabil vækst, så skal du investere i at anvende SEO teknikker. Bemærk, at have begge marketingkanaler kan vise sig at være gavnlige, så længe du indstiller dine vigtigste præstationsindikatorer og fortsætter med at måle succesen for hver marketingkanal Source .

December 22, 2017