Back to Question Center
0

Hvordan gemmer jeg mit fremskridt i SEO, hvis ændring domæne?

1 answers:

En velformuleret beslutning om at ændre et domænenavn er helt sikkert en stor. Men i betragtning af almindeligt pressede vilkår, der er forbundet med budgetproblemer, der kommer på vejen til fuld fuldførelse, kan mange af os føle sig frustreret.

seo change domain

Blandt de mest realistiske resultater, der sker for SEO efter forandringsdomæne, er et midlertidigt tab af organisk trafik. Sådanne skader er normalt nedskaleret til 5-20% og forventes for trafikken på hjemmesiden, i det mindste gennem den indledende periode op til 3-4 uger, som normalt kræves af Google-crawling-bots for at studere de nye webadresser, omdirigeringer eller andre off-side opdateringer - лучшие клички немецкой овчарки. Først og fremmest skal du føle dig rolig, da denne tidsramme skal være nok til at kompensere dine tab. På den måde anbefaler jeg, at du ansøger om en PPC-kampagne, der er målrettet mod dit firmanavn, samt de vigtigste ikke-mærkevarer, der er relevante for søgning.

Løvenes andel af webmastere og webudviklere vil som regel begynde at tage imod efter terapi, og begynde at genoprette, når deres SEO- og ændringsdomænearbejder allerede er blevet lanceret. Men du kan lige så godt tage et skridt længere væk. Jeg mener, at du kan gå til nogle indledende værker, der gør deres yderste for at hjælpe Google selv og resten af ​​søgemaskinerne med at få en bedre forståelse for, hvad der vil ske og reagere tilstrækkeligt. Så, du kan holde dine fremskridt i SEO vende forandringsdomæne og alt rod rundt om det til en problemfri procedure. Jeg foreslår at føle dig selv som en chef, bare ved at følge disse proaktive trin:

  • Genopbygning af dine links baseret på de andre websteder med høj domæne myndighed er en strålende ide. Mens du har travlt med at opdatere og genopbygge dine nuværende backlinks på internettet, er du velkommen til at fortolke nødvendigheden af ​​at ændre domæne som nogle gode nye muligheder. Jeg mener, at du nemt kan bulti flere friske backlinks gennem de uger efter domæneændring. Når du gør det, sender du endnu mere korrekte og nyttige signaler til Google. Og det vil jo blive tildelt med højere rangering i SERP'erne.

change domain

  • Glem ikke at komme tilbage til dine gamle backlinks omarbejdet med de nye webadresser. Kernen ideen her er at få tilbage dit fulde sæt af kvalitet backlinks samtidig reducere omdirigering tæller på domænet på samme tid. Gør, krybter på internettet ved hjælp af et specielt værktøj (jeg plejede at stole på ahrefs), find dine backlinks med den stærkeste myndighed. Når de er placeret, skal du sørge for at gennemføre en opsøgende indsats ved hjælp af e-mail for at anmode om en opdatering til dem alle.
  • Endelig glem ikke at gøre reklame for dit nye domænenavn via sociale medier. På den måde begynder du med at opdatere din webadresse og det rigtige firmanavn (hvis relevant) på de mest populære og beslægtede rammer. Det ville også være en meget god ide at annoncere en domæneændring for en begivenhed på nogle af dine sociale medier. Det vil hjælpe dig med at holde publikum informeret om, at kun dit domæne vil ændre sig, men de høje værdier af dine produkter eller tjenester vil være ens.
December 22, 2017