Back to Question Center
0

Er billige SEO-tjenester til små virksomheder sikre?

1 answers:

Mens "lav pris SEO = fare" er snarere en myte end en reel erklæring, er tilfælde af dårlig SEO til en billig pris ikke ualmindeligt. Små virksomheder kan især vedrøre dette problem, da mange billige SEO-agenturer normalt retter sig mod dem og lokale virksomheder, og mange af deres tilbud lyder meget attraktive for e-butikker og websteder, der forsøger at fremme i stærkt konkurrencedygtige nicher.

low cost seo services for small business

Efter disse lave priser kan SEO tilbud blinde føre til disse konsekvenser:

  • Straff på grund af Black Hat SEO - best temp reader. Mange SEO-bureauer, der bevidst bryder Googles retningslinjer med nøgleordspamming, skjulte tekster, døråbninger og andre dårlige fremgangsmåder tilbyder normalt lave priser for deres tjenester. Dette er en del af deres fælde: de lover et kraftigt boost til en attraktiv pris og leverer det lovede boost. En sådan politik bringer dem en masse uerfarne webstedsejere, som ikke er opmærksomme på, at rankingsvæksten opnået gennem Black Hat SEO er midlertidig, og hovedfaldet er uundgåeligt.
  • Stagnation. Nogle gange finder du billige SEO-tjenester til små virksomheder eller store virksomheder, som ikke er Black Hat. I stedet er de begrænset i kampagnemulighederne, og alle trin udføres af et uerfaren team. Derfor, når du har nået et bestemt punkt, fryser din kampagne lige der, da dine SEO-kuratorer ikke ved, hvor de skal hen herfra. Også de kan simpelthen ikke have midler til at fremme, som lav pris = lav løn.
  • Lav indholdskvalitet. Indhold spiller en væsentlig rolle i søgeordoptimering, linkbygning og stigende konverteringsfrekvens. Men hvis dit indhold ikke er relevant, unikt eller interessant at læse, vil indsættelse af søgeord og links ikke øge dine placeringer. Desværre indebærer copywriting inkluderet i billige SEO-tjenester til erhvervslivet sjældent forskning og redigering, da et sådant team normalt mangler erfarne forfattere. Derfor forvent ikke store resultater af det indhold, du betalte 10 $ for.

Denne information betyder ikke, at du skal undgå "overkommelig" og "billig" SEO til enhver pris. Hvad du bør gøre, er at være opmærksom på de risici, der er forbundet med at søge billige SEO-tjenester til din lille virksomhed. Overkommelige er ikke altid lige billigt, og lydpolitik er ikke synonym for svindel. Mens der er dårlige agenturer, som ødelægger SEO firmaers ry, vil vi hjælpe dig med at finde sondringerne.

low cost seo for small business

Billig vs overkommelig: Hvad er forskellen?

Det er muligt at finde gode SEO til en passende pris ud af utallige lavkvalitetsbureauer. Du behøver ikke at være en SEO-guru eller have en løgndetektor ved hånden. En grundig undersøgelse er mere end nok.

  • Lav en liste over SEO agenturer, der tilbyder billigere professionelle assistenter til små online virksomheder;
  • Sammenlign deres omkostninger og den række ydelser, de tilbyder for denne pris;
  • Se på, hvordan de fremmer sig selv: Hvis de lover hurtige resultater og overdrevne, vil deres løfter sandsynligvis være gode for ingenting;
  • Se om alle agenturer har en portefølje. Krydse virksomhederne uden en. Undersøg derefter de projekter, som firmaerne har arbejdet på for at vurdere deres ekspertise. Du kan også besøge de websteder, agenturerne gjorde SEO for at se, hvor godt de går imod deres konkurrenter.
  • Kontakt eksperterne fra hvert agentur og se, hvilken slags indtryk de laver, uanset om de er sikre og venlige eller hemmelighedsfulde, tvetydige og har travlt med at få dig til at købe deres produkter. Spørg dem spørgsmål, der ville afsløre deres viden om Google-retningslinjer, processen med forfremmelse og SEO teknikker. Er de hurtige til at love dig resultater uden at spørge dig mere om dit websted? Fremhæver de kvantitative og kortsigtede resultater?
  • Undersøg baggrunden og bioen af ​​virksomheden. Mens agenturerne med 5 års erfaring er at foretrække, skal du ikke have travlt med at kaste 1-3 årige firmaer væk. Mange unge virksomheder er grundlagt af de eksperter, der har været i forretning i 10 år. Dette punkt bør også nævnes i virksomhedens bio og blog, hvis der er en.
  • Tjek de anmeldelser. Normalt sætter alle troværdige virksomheder deres anmeldelser på deres websted eller har en konto på reviewwebsteder, så brugerne kan give feedback og svare på det. Hvis et agentur, der tilbyder billige SEO-tjenester til små online-forretninger, undgår at interagere med kommentarer, er det sandsynligvis ikke sikkert at håndtere.

I dag kommer SEO-firmaer i en bred vifte og går ind imod deres prispolitik forskelligt. Derfor, i stedet for øjeblikkeligt at vende sig væk fra SEO holdene, som tilbyder dig billige løsninger, gør din forskning og se den reelle balance mellem pris og kvalitet. Ellers kan du gå glip af nogle fantastiske tilbud!

December 22, 2017