Back to Question Center
0

Hvordan kombinerer webdesign og Search Engine Optimization?

1 answers:

Ofte, når lanceringen af ​​en ny ramme for praktisk talt enhver online-forretning, er løvenes andel af overvejelser ofte sat på website design og Search Engine Optimization (SEO). Lad os se det - med et attraktivt, brugervenligt og professionelt webdesign er nøgleproblemerne, når det kommer til at give nem og praktisk adgang til gæsterne. Men hvad hvis jeg siger, at alle disse hårde værker på webdesign kan kun blive spildt? Hvad hvis internetbrugerne aldrig vil observere en sådan hjemmeside, der vises på den øverste liste over SERP'er af Google? Derfor vil jeg diskutere den vigtigste betydning for at få det tætteste samarbejde for dine værker på webdesign med søgemaskineoptimering, der altid kommer hånd i hånd.

website design search engine optimization

Visuel SEO

Hvert website design søgemaskine optimering begynder med at sætte alt dit visuelle indhold i overensstemmelse med søgealgoritmerne - which software is used for creating logos. Jeg mener at få alt tags til hvert billede, du placerer på dine websider. Sagen er, at de fleste søgemaskiner (såvel som Google selv) ikke kan "læse" det visuelle indhold, medmindre hvert billede er indlejret med den nødvendige beskrivelse skriftligt. Hvis du har overskredet din hjemmeside med for store billeder, vil det helt sikkert bremse din samlede hastighed for indlæsning, hvilket gør dårligt for din højere rangering i SERP'erne. Derfor er det så vigtigt at nedskalere dit visuelle indhold, mens du husker de førende retningslinjer for SEO, når du vælger navnene på billeder og indlejrer dem med de rigtige søgeord, som dine potentielle kunder sandsynligvis vil medtage i søgeforespørgslen.

Responsive website design forbedrer Search Engine Optimization

I dag bruges bærbare enheder til at surfe på internettet mere og mere hyppigt. I betragtning af at det stigende antal potentielle købere søger de produkter eller tjenester, de har brug for via smartphones og tablets, bliver mobilvenligt webdesign nu tildelt med den højere rangering i SERP'erne. Så Google har påbegyndt straffe de websteder, der kører uden et ordentligt sæt funktioner, der er tilpasset til bedre browsingoplevelse via bærbare enheder. Derfor er det en rimelig ide altid at holde dit lydhørige website design vedligeholde Search Engine Optimization-arbejdet på samme tid. Gør dette på en måde, så glem ikke at sørge for, at dit indhold også er lydhør over for talespørgsmål. Desuden anbefales det af eksperterne at have nogle veloptimerede FAQ sektioner indarbejdet i hver eneste webside af din. Husk, at sådanne tjenester allerede er blevet et MÅL for at imødekomme behovene i aktuelle spørgsmålbaserede stemmesøgningsforespørgsler.

website design

Arbejde på dine webadresser

Her kommer en ekstra mulighed for at få en større forbedring af dit website design og Search Engine Optimization. Jeg mener, at du bør betale en nøjagtig opmærksomhed, når du vælger domænenavnet. Da du allerede har fået en, anbefales du at søge om Google-venlige navne for hver side på dit websted. Har hver webadresse og sidetitel omformet til at bære den relevante beskrivelse, der er rig på målets søgeord og sætninger. Dermed opnår du en fremragende brugervenlig forbedring for dit website design, med Search Engine Optimization tjener til at være mere attraktiv til bedre indeksering af Googles krypteringsroboter.

December 22, 2017