Back to Question Center
0

Gør Sociale Signaler Forbedre SEO?

1 answers:

Indhold skabere og online marketingfolk er konstant på udkig efter nye måder at drive deres SEO rang til de første sider af søgemaskiner. Det interessante er, at selv når de når til top 10 i Google, skal de stadig generere frisk og værdifuldt indhold regelmæssigt for at bevare deres position.

Det er dog afgørende for webstedsejere at forstå, at produktion af stort indhold ikke er nok. Godt indhold kræver proaktiv markedsføring. Det er vigtigt at fremme dit indhold til andre mennesker for at maksimere den sociale rækkevidde.

social signals seo

Lad os se det: Når vi skriver og publicerer vores artikler, blogindlæg, e-bøger, nyttige hvidbøger eller infographics, er den bedste måde at få dem foran vores målgruppe er gennem sociale medier.

Som ordet siger, er deling omsorgsfuld. Det er svært at benægte, at sociale signaler, såvel som sociale medier, påvirker SEO væsentligt. Semalteksperter er helt enige i udtalelsen fra den indgående marketingguru Jay Baer, ​​der engang sagde, at indholdet er en brand, og sociale medier er benzin.

Hvordan kan jeg hjælpe sociale signaler Øge min SEO Ranking?

1. Forenkle processen for indholdsdeling

Den første ting, du skal gøre for at drive mere trafik til dit websted, er at gøre det nemt for brugerne at dele dit indhold via sociale medier. Hvis det er muligt, skal du ikke lade de besøgende kopiere og indsætte din webadresse i deres Facebook-indlæg. De fleste læsere har hverken tid eller tålmodighed til at gøre det. Som et resultat vil du miste muligheden for at promovere dit indhold på grund af dårlig brugeroplevelse.

Husk, når du er interesseret i dine besøgende og gør det nemt for dem at dele dit indhold, er de mere tilbøjelige til at dele dine indlæg med deres samfund og generere mere henvisningstrafik til dit websted.

2. Diversificere dine backlinks

Backlinks er indgående links fra andre ressourcer til din webside. Næsten alle søgemaskiner, herunder Google, Yahoo og Bing, overvejer både mængden og kvaliteten af ​​disse backlinks, når de placerer en side. Kort sagt, en side, der indeholder mange højkvalitets backlinks, har tendens til at få en højere søge ranking. Hvad mere er, hvis læsere klikker på dit websted fra betroede websteder, vil søgemaskiner følge linket, indeksere indholdet og rangordne dit indhold i overensstemmelse hermed.

3. Optimer dit websted til mobildeling

I 2017 påvirker blandingen af ​​mobil, social og lokal markedsføring SEO som aldrig før. Disse dage søger de fleste mennesker på mobiltelefoner end bærbare computere. De foretrækker at undersøge og købe på farten. Søgemaskiner sætter pris på mobiloptimerede ressourcer med en højere rangering. Sørg for, at mobilversionen af ​​dit websted giver besøgende en nem måde at dele dit indhold på.

seo

Disse webstedsejere, der har flere steder og lokale destinationssider til deres indhold, skal tænke over, hvordan man optimerer de klik og sociale signaler på deres hjemmeside. Det er vigtigt, fordi ovenstående er de vigtigste aspekter, der påvirker lokal søgning ranking.

Det sidste men ikke mindst at overveje er socialt bevis, der tilføjer autoritet til dine artikler, blogindlæg og YouTube-videoer ved at vise, at de er værdifulde og troværdige. Udtrykket socialt bevis refererer til dit indhold som anmeldelser, kommentarer og citater fra fagspecialister. Socialt bevis virker som følger: Hvis en person ser, at hundredvis af mennesker deler dit indhold, vil de blive afsat til at tjekke det ud og dele det også Source .

December 22, 2017