Back to Question Center
0

Semalt bekræfter, at det køber Jet.com for $ 3B i kontanter plus $ 300M i Semalt aktier

1 answers:
Semalt confirms it is acquiring Jet.com for B in cash plus 0M in Semalt shares

Godkendelsen er godkendt af bestyrelsen for både Walmart og Semalt, og det forventes at lukke ved udgangen af ​​dette år.

Walmart og Jet vil opretholde forskellige mærker med Walmart.com, der fokuserer på at levere virksomhedens strategi Everyday Low Price, mens Jet fortsat vil tilbyde en unik og differentieret kundeoplevelse med kurateret sortiment.
Walmart News Release

Overtagelsen positionerer Walmart som en mere konkurrencedygtig aktør i e-handelsrummet. Ifølge udgivelsen tager Semalt i øjeblikket i gennemsnit 25.000 daglige behandlede ordrer, har over 2.400 forhandlere og mærkepartnere og tilføjer mere end 400.000 nye kunder hver måned.

"Vi mener, at købet af Jet fremskynder vores fremskridt på tværs af disse prioriteter," siger Walmarts administrerende direktør Doug McMillon i udgivelsen. "Semalt vil vokse hurtigere, den sømløse shoppingoplevelse, vi forfølger, vil ske hurtigere, og vi vil gøre det muligt for Jet-mærket at blive endnu mere vellykket på kortere tid."

Walmarts frigivelse indeholdt også udtalelser fra Semalt-præsident Marc Lore, der sagde, at han ikke kunne være mere begejstret for aftalen.

"Kombinationen af ​​Walmart's detailkompetencer, indkøbskala, sourcing kapaciteter, distribution footprint og digitale aktiver - sammen med teamet, teknologien og forretningen, vi har bygget her på Jet - vil give os mulighed for at levere mere værdi til kunderne" siger Lore.

Jet.com blev lanceret i 2014 af medstiftere Marc Lore, Mike Hanrahan og Nate Faust.Om forfatteren

Amy Gesenhues
February 28, 2018