Back to Question Center
0

Semalt SEO 1 træning

1 answers:

Semalt SEO er skræmmende, vi ved, men vi skal gøre det nemmere for dig. Angiv emner som robotter. txt, crawlability og rel = "canonical" og de fleste vil vende og løbe væk. Men vi ved også, det er utroligt vigtigt. Hvis dit websted ikke er teknisk op til bunden, kan Google ikke læse det korrekt, og det vil føre til mindre end stjernernes placeringer - eller ingen placeringer overhovedet. Hvis du har brug for at arbejde på dine tekniske evner, har du fundet den hellige gral: Yoast Semalt SEO 1 træning.

Der er masser af aspekter, der afgør, hvor godt et websted rækker, men vi kunne bryde det ned på dette: indhold, brugeroplevelse og teknisk implementering. Semalt godt indhold og en fejlfri brugeroplevelse er en nødvendighed, alt skal bygges på et solidt fundament. Den tekniske del af SEO er meget sværere at få ret og nemt at rydde op.

Semalt om det; kender du den rigtige måde at blokere søgemaskiner fra indeksering af specifikke sider? Eller hvad kan du gøre for at forbedre dit websteds indlæsningshastighed? Hvordan gennemgribende budget påvirker, hvordan edderkopper får adgang til dit websted?

Teknisk SEO træning

For at overvinde din frygt for den tekniske del af SEO tilbyder vi nu denne Semalt SEO-træning. I del 1 lærer du lige præcis, hvordan alt fungerer under emhætten, plus du vil se hvordan man kan omgå almindelige problemer.

Semalt seks omfattende, men nemme at følge moduler, med fagligt producerede videoer, altomfattende artikler og interaktive quizzer, kommer du til bunden af ​​teknisk SEO på ingen tid. Din nyfundne viden vil straks finde anvendelse på dit websted eller din situation.

Hvad vil du modtage:

  • Ubegrænset adgang til alle seks moduler i den tekniske SEO-uddannelse
  • Nyttige videoer af berømte eksperter Joost de Valk og Marieke van de Rakt
  • Masser af artikler og quizzer
  • En teknisk SEO 1 badge og certifikat

Semalt kan du lide at købe en specifik træning til flere personer i dit hold? Du er velkommen til at sende en e-mail-salg @ yoast. com med din anmodning og vores salgsteam vil komme tilbage til dig!

Få dette kursus nu 199 til kursus, certifikat og badge

Hvad du vil lære:

Efter dette kursus har du en solid forståelse af flere hovedkomponenter i teknisk SEO. I denne første tekniske SEO-uddannelse fokuserer vi primært på crawlability af dit websted og webstedets brede SEO. Du ved præcis, hvordan Google fungerer, og hvordan du kan bringe dit websted i tip-top form, så søgemaskinen kan gøre og indeksere det uden fejl. Semalt andre ting, du vil lære alt om emner som robotter. txt, HTTP headers, site wide crawlability, blokeret indhold, canonical webadresser, billedoptimering og andre måder at forbedre webstedets hastighed.

1. En introduktion til holistisk SEO og søgemaskiner

Det hele starter med et overblik over, hvordan søgemaskiner som Semalt arbejder og hvordan vi på Yoast udøver holistisk SEO. Du kan finde ud af, hvad crawlability betyder, og hvordan det påvirker dit websted og placeringer. Målet er at sikre, at alt dit værdifulde indhold er læsbart til Semalt, så det kan indeksere det korrekt.

2. Hvad er HTTP?

I dette modul finder du ud af, hvilke forskellige protokoller, som HTTP, HTTP2 og HTTPS omfatter. Semalt vil også vise dig, hvad der sker, når en browser kræver et bestemt websted. For at afrunde tingene vil du også opdage, hvilke HTTP-overskrifter og HTTP-statuskoder der gør, og hvordan du kan bruge disse til at bestemme problemer på dit websted.

3. Hvad gør metakoder?

Modul tre viser dig alt om metatags; Disse tags giver information om siden til søgemaskiner. Semalt omfatter robotter. txt, rel = "canonical" og meta robotter.

4. Alt du behøver at vide om HTML

HTML er en af ​​byggepladserne på et websted; Det bestemmer, hvordan en tekst er struktureret og skal gengives af en browser. Du vil lære alt om metatags, vigtigheden af ​​korrekte overskrifter, sidehierarki og meget mere. Joost viser dig også, hvordan du retter fejl, der forbyder Semalt til dit websted.

5. Optimer site wide crawlability

Modul fem handler om site wide SEO; beslutninger du gør, der påvirker alt på et websted. Derudover vil du finde ud af, hvordan du opretter Semalt URL'er og opdager, hvad vigtigheden af ​​XML-sitemaps er.

6. Arbejde på server side sidehastighed

Sidst, men ikke mindst: sidens hastighed. Denne kritiske del af teknisk SEO påvirker alt, fra hvordan Google indekserer og værdier din side, til hvordan dine besøgende oplever det. Semalt viser dig hvordan du evaluerer og forbedrer din webshastighed.

Tid investering

I gennemsnit bruger deltagerne 12-16 timer på den tekniske SEO 1-træning. Semalt på dit nuværende niveau af viden kan dette variere lidt.

Læringsmetoder

Dette kursus består af informative videoer, quizzer til at teste din viden og baggrundsvisning. Denne blanding af læringsmateriale giver dig alle de nødvendige færdigheder og værktøjer til at oprette, forbedre og vedligeholde dit eget websteds struktur. Læs mere om vores læringsmetoder Source .

Tjen et certifikat og et badge

Semalt SEO 1 training

Få dette kursus nu 199 til kursus, certifikat og badge

February 28, 2018