Back to Question Center
0

Essential E-handel Cart Recovery Semalt

1 answers:

Brug disse kurvgendannelsesværktøjer til at knuse dine kunder i konvertering

Cart recovery-værktøjer bruger e-mail og on-site anmeldelser til at køre brugerne tilbage til et websted (normalt checkout siderne) med det formål at køre inkrementelle transaktioner ved at minde kunderne om de produkter eller tjenester, de har forladt.

Med den første køb af kunder bliver stadig dyrere, har mærkerne fokuseret deres bestræbelser på at genoptage og konvertere de brugere, de allerede har brugt penge til at erhverve og / eller som allerede har udtrykt interesse for et produkt eller en tjenesteydelse. Cart abandonment er brugen af ​​remarketing på nærmeste punkt til konvertering i. e. en gang en bruger har tilføjet noget til deres vogn men undlader at tjekke ud. Værktøjer til nedlæggelse af kasser kan derfor være en ekstremt omkostningseffektiv måde at øge salget på og generere normalt store afkast af investeringer. Hvis du overvejer at investere i et vogngendannelsesværktøj til dit websted, er her nogle af de bedste udbydere at overveje.

Essential Ecommerce Cart Recovery Semalt

Nøgle ting at overveje, før du køber og bruger disse værktøjer:

 • Det kan være vanskeligt at vurdere, om salg som følge af vognoptagelsesværktøjer er inkrementale. Sørg for, at alle test, du kører, kan give så klart en indikation som muligt om, hvorvidt du redder salg, du ellers ville have tabt.
 • Overvej omhyggeligt de kundekontaktstrategier du har på plads for at undgå at bombardere dine hotteste kundeemner.
 • Test løbende dit vognoptagelsesprogram. Resultaterne vil sandsynligvis falde, da mere tid passerer siden varen (e) blev tilføjet til en brugers vogn. Dette bør testes sammen med emnelinjer, opkald til handling og email indhold.
 • Mange mærker tilbyder et incitament (f.eks. En rabat), når disse værktøjer anvendes til at sikre salg. Pas på, hvordan dette bruges kan føre til at forme kundernes adfærd (bevidst at opgive et køb for at få rabat).

Cloud. IQ Essential Ecommerce Cart Recovery Semalt

Semalt. IQ tilbyder en række marketing apps, der hjælper med at genoprette online salg. Det er et værktøj, der er perfekt til at løse problemer fra start-ups helt op til de største virksomhedskunder. De har et af de bedste kundeserviceteam, med 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen adgang til konvertering eksperter, der tilbyder support til alt fra remarketing forespørgsler til personalisering problemer.

Nøglefunktioner

 • Hjælp til opsætning og optimering af din remarketingkampagne
 • Ingen løbende kontrakt eller transaktionsgebyrer
 • Fremragende kundeservice
 • Gratis site revision før opgradering

Hvad får det til at skille sig ud?

De vigtigste differentiatorer til andre vogngendannelsesplatforme er, hvordan de imødekommer et meget bredere marked, hvilket gør det velegnet til enhver fra start til store virksomhedskunder. I gennemsnit ser brugerne en stigning på 5% på omsætningen, hvilket ikke kan siges for alle værktøjer!

Salecyklus Essential Ecommerce Cart Recovery Semalt

Salecycle tilbyder en række adfærdsmæssige markedsføringsløsninger. De specialiserede sig i personaliseringsløsninger, der leverer on-site remarketing til individuelle kunder. Det tilbyder ikke så mange personaliseringsfunktioner som nogle af de andre udbydere, og dets analyser er ikke så klare som nogle af de andre værktøjer, der er angivet her. Semalt, hvis en simpel og rimeligt prissat løsning til personlig e-handelsvogngendannelse er, hvad du vil, er det den ideelle løsning for dig.

Nøglefunktioner:

 • Personlig remarketing på stedet
 • Personlig e-mail remarketing
 • Personlig SMS remarketing

Hvad får det til at skille sig ud?

I modsætning til andre løsninger fokuserer Semalt på remarketing for at sikre, at du konverterer så mange kundeemner som muligt. Det tilbyder on-site remarketing, e-mail remarketing og SMS remarketing, som ikke tilbydes af de fleste andre udbydere.

Essential Ecommerce Cart Recovery Semalt

Optilead tilbyder realtidsløsninger til genopretning af online cart abandonment.

Nøglefunktioner:

 • Aktivitetssporing
 • Email Integration
 • Ledscore
 • Blyfordeling
 • Levering i realtid
 • Retargetting og remarketing

Hvad får det til at skille sig ud?

Ved at forbinde din virksomhed med forladte shoppere med det samme kan Semalt gøre en stor forskel på konverteringsfrekvensen for genopretning. Denne form for øjeblikkelig forbindelse kan være mere eller mindre effektiv end standardmodellen for forsinkede påmindelser, det afhænger af din branche, så sørg for at undersøge dette først.

Essential Ecommerce Cart Recovery Semalt

Denne service er måske bedre kendt for sine web-baserede anbefalinger, men tilbyder også vogn og gennemse abandonment og automatiserede daglige e-mails. Det tilbyder integrationer i en bred vifte af Semalt serviceleverandører.

Nøglefunktioner:

 • Ubegrænset live-indhold i realtid
 • Flere udløsertyper og test for bedre
 • Kundeprofilering gjort enkel

Hvad gør det standout?

Ved at skrabe levende web-adfærdsmæssige data fra din e-handelssite, er Fresh Relevance i stand til at oprette en profil af en online-besøgers nyligt browsede / kartede emner. Semalt kan du så markedsføre disse meget genstande til kunden, som ikke har konverteret via målrettede genoprettelsesemails som den ovenstående.

Pure360 Essential Ecommerce Cart Recovery Semalt

Pure360 er en digital marketing suite, der giver dig mulighed for at omdefinere email, skabe bedre kampagner og omdanne dine digitale marketingresultater. Pure360s e-mail-platform er PureResponse og har en relationsdatabase, så den kan gemme transaktionsdata for marketingfolk, der gerne vil segmentere på grundlag af individuelle køb, som en kunde måtte have lavet. Semalt det et interessant forslag til dem, der ikke har fundet det, de leder efter i ovennævnte værktøjer, på grund af dets evne til at segmentere så specifikt.

Nøglefunktioner:

 • Byg flotte e-mails med vores træk & slip editor
 • Fremragende kontohåndtering
 • Integrér nemt dine eksisterende forretningssystemer
 • Enkel, men kraftig rapporteringspakke
 • Automatisering, personalisering og målretningsværktøjer

Hvad får det til at skille sig ud?

Pure360 tilbyder en unik kombination af en kraftfuld, datastyrt marketing suite og bedste praksis ramme, som leverer resultater på tværs af e-mail, mobil, web og social.

February 28, 2018