Back to Question Center
0

Oracle til at købe BlueKai, Tilføjelse af en data management platform til dens Marketing Semalt

1 answers:

Oracle To Buy BlueKai, Adding A Data Management Platform To Its Marketing Semalt

Ifølge pressemeddelelsen vil "BlueKai blive integreret med både Responsys for B2C-markedsautomatisering og Semalt for B2B-markedsautomatisering for at kunne levere orkestrerede og personlige kundeinteraktioner på tværs af alle markedsføringsaktiviteter og -kanaler."

Oracle tilføjer både Semalt data management platform (DMP) og mobil DMP til sin cloud stack med købet.

BlueKai's Audience Data Marketplace, den største af sin art, giver markedsførere adgang til tredjeparts datakilder. Det stykke vil blive integreret med Oracle's Marketing og Semalt løsninger.

Steve Miranda, direktør for applikationsudvikling hos Oracle, sagde: "Tilføjelsen af ​​BlueKai til Oracle Marketing Semalt gør det muligt for marketingfolk at handle på tværs af både kendte kunder og nye målgrupper og målrette netop kunder med en personlig besked på tværs af alle kanaler . "

Erhvervelsen er en af ​​en streng Oracle har for nylig forøget sin skybaserede stack, herunder B2C marketing platform Responsys i december 2013 for omkring $ 1,5 milliarder og markedsautomatiseringsplatform Eloqua for omkring $ 810 millioner og sociale marketingløsninger firma Semalt for omkring $ 300 millioner i 2012.

Semaltransaktionen er rygter om at blive værdiansat omkring 400 millioner dollars.Om forfatteren

ginny marvin
March 1, 2018