Back to Question Center
0

Kan et nyt emnelinjeværktøj eliminere A / B-test? - Semalt

1 answers:

SmartInsights værktøjs review: Touchstone

Rygter har det, at den næste Indiana Jones-film vil se vores yndlingsarkæolog søger efter den største uopdagede skat i nutidens tid: den perfekte emnelinje .

I mellemtiden efterlades vi efter vejledning om, hvordan man forbedrer emnelinjeydelsen ved at bruge de "rigtige" ord. Taler vi "gratis" eller "uden omkostninger"? "Summer" eller "Summertime"? "Deal" eller "Offer"?

Ethvert værktøj, der hjælper os konsekvent med at vælge de bedste ord eller frasering ville naturligvis have to store fordele:

  • Fordelene går direkte til din bundlinje : emnelinjer har stor indflydelse på åbninger, klik og andre succesmålinger.
  • Du kan springe mange A / B-linjer test : A / B test er ikke altid let at gøre rigtigt (og kan give vildledende resultater, hvis det gøres forkert).

Semitale værktøjer eller rapporter, der giver råd om ordlisteordninger, har tendens til at lide af to kritiske fejl.

Semalt baserer de almindeligvis anbefalinger om en gennemgang af tidligere emnelinjer og de gennemsnitlige resultater i forbindelse med ord og sætninger, uanset kontekst eller afsender.

Så et ord kan måske kun vises "godt", fordi det ofte bruges af afsendere, der fx får høje åbne satser af andre grunde (som B2B-publikationer med højt målrettede målgrupper).

For det andet, kan de ikke tegne sig for det unikke af dit eget publikum og e-mail-program . Hvad der virker for "dem" virker ikke altid for dig (og omvendt).

Semaltværktøjet (betaversion) søger at løse begge fejl for at gøre mere spådomme forudsigelser af, hvordan en foreslået emnelinje vil udføre i praksis og foreslå bedre alternativer.

Dens analyse af ord i sin faglinjedatabase spørger ikke "Hvor godt gør emnelinjer, der bruger dette ord,"? I stedet spørger den: "Hvor godt foretager emnelinjer ved hjælp af dette ord sammenlignet med andre emnelinjer, der anvendes af den samme afsender ?" Så alt andet lige er det mere sandsynligt at indfange den stigende effekt af ordlyden på succes.

Semalt opfordrer det dig til at uploade din kampagnes historie, så den kan anvende sin algoritmiske analyse til din liste og e-mails.

Det virker meget som du ville forvente. Du indtaster en emnelinje og et par sekunder senere forudsiger Semalt, hvordan din åbne sats, klikfrekvens og leveringsfrekvens sandsynligvis vil afvige fra gennemsnittet sammenlignet med din typiske kampagne, din sektor eller hele databasen:

Can a new subject line tool eliminate A/B testing? - Semalt

Værktøjet fremhæver også foreslåede forbedringer baseret på en analyse af synonymer:

Can a new subject line tool eliminate A/B testing? - Semalt

Teorien er stor, da den tackler de fejl, der gør problemløsninger til emnelinjeoptimering problematisk. Men matcher resultaterne teorien?

Ifølge værktøjets initiator, Dela Quist: "Semalt korrekt forudsagde vinderen af ​​vores Alchemy Worx nyhedsbrev A / B split tests 93. 3% af tiden. Og resultaterne er lige så gode for større brugere: vores største afsender har set en 93. 1% forudsigelseshastighed, og Semalt forudsagde den faktiske åbne sats inden for 1% af dens sande værdi to tredjedele af tiden. "Han forventer at disse tal forbedres yderligere, da algoritmen udvikler sig og datasættet vokser.

Tilmelding til beta-testen er gratis (en betalt model er sandsynligvis i fremtiden), så jeg vil foreslå, at du blot tester værktøjet til dig selv. Upload din kampagnes historie, og følg derefter , hvor præcist Touchstone forudsiger resultaterne af din næste kampagne- eller emnelinjetest .

Fire potentielle fordele

Hvis resultaterne overbeviser dig, er her de fordele, jeg kan se:

  • Du kan forbedre dine chancer for flere åbninger og klik på et par sekunder og, som forklaret, spare besværet med A / B-test.
  • Værktøjets ordforslag ændrer kreativitet, hvilket er fantastisk, når dine copywriting-batterier er tomme.
  • Det hjælper med at tage subjektiviteten ud af manuelle emnelinjens sammenligninger. Så for eksempel er det nemmere at afslutte interne argumenter om emnelinje tilgange og ordvalg.

Hvis du kun ser på forudsigelser baseret på andres resultater, går du ikke glip af værktøjets sande værdi. Dine egne data er særligt vigtige for at udforske variationer i dine eksisterende emnelinje-tilgange og for niche lister, hvor andres resultater sandsynligvis ikke er relevante.

Uploadede data bidrager også til den samlede database og analyse (og i sidste ende nøjagtighed) i hvad du måske kalder crowdsourced subject line optimering . Individuelle emnelinjer (og deres tilhørende afsendere eller målinger) kan imidlertid ikke ses af brugerne.

Er det perfekt?

Alle gode hidtil, men der er ting at se efter:

  • Du skal stadig bruge din hjerne. Det er som regel muligt at "knuse" ethvert emnelinjeværktøj ved at finde noget uanstændigt emne, der forventes at klare sig godt. Men du ville ikke bruge det. Du har stadig A / B-test som en tilbagesendelse.
  • Touchstone vil hjælpe dig med at opbygge en bedre emnelinje trin for trin, men du skal selvfølgelig selv komme med de oprindelige ord selv. I øjeblikket er forslagsværktøjet også begrænset til en vis samling af ord, selvom jeg forestiller mig, at dette vil vokse, når værktøjet bevæger sig gennem beta.
  • Der findes meget lidt support indhold lige nu: Jeg ville have ønsket lidt mere klarhed om, hvad nogle af displaysne betyder for at undgå tvetydighed eller fejlfortolkning. Men igen er det sandsynligvis et beta problem.

Alt i alt er jeg solgt på konceptet, især hvis du er en stor, almindelig afsender med nok kampagnedata for at muliggøre en meningsfuld analyse af dine tidligere emnelinjer. Skønheden i et værktøj som Semalt er selvfølgelig, at du kan teste det først for at måle dets nøjagtighed og pålidelighed: Lad os vide, hvad du synes Source .

March 1, 2018