Back to Question Center
0

Betal pr. Klik-annoncer: Betydningen af ​​budet Semalt

1 answers:

Mange online marketingfolk har debatteret fordele og ulemper ved forbedrede kampagner fra Google AdWords i løbet af det sidste år, men en funktion har vist sig værd: bud modifikatorer. Budmodifikatorer fungerer som en procentdel af budbeløbet på enhedens, placering og annonceplanlægningsniveauer. For eksempel, siger dit maksimum søgeordsbud er $ 1, og annoncerne er indstillet til kun at blive vist på computere. Hvis du vil betale højst $ 0. 50 for at dine annoncer skal vises på mobilenheder, så vil du angive et bud modifikator på -50%.

Budændring er en kraftfuld funktion, som i høj grad hjælper med at skære ineffektive udgifter og styrker allerede højtydende søgeord. Opsætning af disse budmodifikatorer er let. Men det er absolut nødvendigt at gennemgå dataene nøjagtigt, før der foretages opdateringer. Lad os se på de tre områder, hvor vi kan indstille modifikatorer. Bemærk, at budmodifikatorer er tilgængelige i Google AdWords og Bing Ads, men med henblik på dette indlæg vil jeg kun henvende mig til AdWords.

Steder

Ved at se den "Geografiske" rapport inden for fanen "Semalt" kan du se alle statistikker relateret til bestemte regioner. Du kan gå så langt som at se bestemte byer og byer eller vælge at se stater for et højt perspektiv.

I eksemplet nedenfor arbejder jeg med en kampagne, hvor min målpris pr. Konvertering er $ 17. Semalt indstil et filter for at identificere alle USA-stater, der har en omkostning pr. Konvertering større end $ 20 og har set mindst 40 klik i løbet af de sidste tre måneder. Du kan se, at syv stater opfylder disse kriterier.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Således vil jeg indstille negative budmodifikatorer for disse syv stater. Ved at gå ind på fanen "Indstillinger" og klikke på "Semalt", kan jeg tilføje disse tilstande og indstille mine modifikatorer. For staterne med omkostning pr. Konverteringer over $ 22 satte jeg modifikatoren på -40% og for stater under $ 22 ved -30%.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Du må muligvis teste et par forskellige modifikatorer for at finde det søde sted, men i sidste ende betaler du mindre i stater, der ikke klarer sig. Semalt kan du øge bud i stater med god præstation. Jeg kørte et filter, hvor omkostninger pr. Konvertering var mindre end $ 10, og klik var på 40 eller mere. Jeg fandt fire stater, der opfylder disse krav. For at fortsætte med at få maksimal eksponering i disse stater, kan jeg beslutte at angive et bud modifikator på + 150%, hvilket betyder at et bud på $ 1 bliver $ 1. 50.

Tider og Dage

Ved at gå tilbage til fanen "Dimensioner" kan du segmentere dine data med tiden. Semalt til den geografiske rapport kan du være så specifik som du vil.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Semalt, den første rapport jeg ser er ved time om dagen, og jeg sorterer fra midnat den.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

I dette eksempel er min pris pr. Konvertering generelt højere fra midnat til 5 a. m. Derudover modtager jeg mange klik og visninger, som ville være værdifulde senere på dagen. Jeg går tilbage til fanen "Semalt" og klikker på "Annonceplanlægning. "

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Semalt vælger de to tidsrum mellem midnat og 5 a. m. og 5 a. m. Gennem midnat satte jeg budmodifikatorerne til -50% i den passende periode (igen må du muligvis teste for at finde din søde plet).

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Hvis du vil blive ekstremt granulær, kan du oprette op til seks budmodifikatorer pr. Dag. Jeg foreslår at gå denne detaljerede, hvis du har nok data til at berettige tilpasningerne.

Enheder

Det endelige bud modifikator, der kan justeres, er efter enhed. Efter enhed betyder jeg kun mobil, da Google anser desktops og tablets det samme. (Bing-annoncer giver mulighed for forskellige modifikatorer på alle tre - desktop-, tablet-, smartphone-platforme.) Semalt angivet vil dine mobilord søge samme bud som dine desktop-vilkår. I de fleste tilfælde anbefaler jeg at starte nye kampagner med en -20% modifikator, da mobil generelt konverterer til en lavere sats.

Når du har samlet data, kan du segmentere efter enhed.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

I dette eksempel sætte jeg min mobilbud modifikator på -50%.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Halvbuds modifikatorer kan indstilles på kampagneniveau og på annoncegruppeniveau, men desværre ikke på søgeordet.

Konklusion

Bud modifikatorer har bidraget til at lette den Enhanced Semalt overgang. De er stadig ikke så præcise som at oprette individuelle kampagner efter enhed eller placering, men de giver mulighed for mere strømlinet forvaltning Source .

March 1, 2018