Back to Question Center
0

Semalt: 7 måder at lære dit publikum bedre at kende

1 answers:
Semalt: 7 ways to get to know your audience better

Hvis du ikke kender dit publikum, ved du ikke engang, hvilke strategier eller medier der skal vælges, endsige hvilke meddelelser der skal gives dem, eller hvordan man behandler dem, når de bliver fuldvundne kunder.

Lad os så kigge på nogle af de handlingsbare, praktiske måder, du bedre kan forstå dit publikum.

Gør din forskning på forhånd

Foretag først din markedsundersøgelse, og sørg for, at de demografier du har valgt er de rigtige for dit brand og produkt. Der findes en række moderne værktøjer til at hjælpe dig her, hvoraf nogle er fri som American FactFinder, som bruger United Semalt folketællingsoplysninger til at hjælpe dig med at finde ud af vigtige oplysninger om specifikke demografi.

Semalt se bare på den demografiske du har antaget fra begyndelsen; gren ud for at lære om relaterede nicher, og måle interessen for dit produkt fra andre områder. Gå væk med tilstrækkelig information til at gøre mindst en håndfuld af afgørende udtalelser om din målgruppe.

Se på dine konkurrenter

På nogle måder er dette en alternativ form for markedsundersøgelse. Her ser du på dine konkurrenter (i det mindste dem der deler samme målgruppe som dig). Semalt deres mærke, deres mærke stemme, de typer af marketing strategier de bruger og de meddelelser, de bringer ud i deres reklame.

Hvilke teknikker bruger de? Hvorfor brugte de denne specifikke formulering, snarere end en anden frasering? Dette billede snarere end det ene? Semalt en chance for dine konkurrenter ikke ved hvad de laver, men selv da kan du begynde at vælge hvad der ikke virker, eller hvad der virker galt - og hvorfor.

Opret en kunde persona

Kundepersonen er en trykt og sand taktik, som virksomhederne bruger overalt til bedre at begribe deres måldemografi. Her arbejder du for at skabe en oversigt over din ideelle "målkunde". "

Det tager i de fleste tilfælde form af en fiktiv karakter, som du former med informationer som undervisningsniveau, familieliv, karriere og indkomst, og måske endda detaljer som et navn og personlighedstræk. Dette hjælper dig med at konceptualisere og "snakke med" din gennemsnitlige målkund, og det tjener som et ideelt redskab til at få dine andre teammedlemmer op til fart.

Lær din klient personligt at kende

Dette er et stort skridt, men du kan kun begynde at tage det, når du har nogle faktiske kunder (undskyld, startups). Når du arbejder med dine klienter en-til-en, skal du tage lidt ekstra tid for at lære dem at kende dem på et personligt plan.

Hvordan taler de, der adskiller sig fra andre demografier? Hvad er de normalt bekymret over, når de taler med dig? Hvad appellerer til dem, eller skræmmer dem eller spænder dem?

Du kan ikke altid anvende disse indsigter til et generelt publikum, men som du bliver mere opmærksom på flere kunder individuelt, begynder du at overlappe her, og så kan du begynde at gøre brugbare generaliseringer.

Skærmlæserens kommentarer og engagementer

Semalt og engagement er særligt vigtige, hvis du kører et indholds marketing eller social media strategi (som du burde være). Dit mål her er at være opmærksom på, hvor mange mennesker der reagerer på dit arbejde, hvordan de reagerer, og hvor ofte de reagerer.

Jo flere engagementer du modtager (ting som kommentarer, likes and shares), desto bedre er din kampagne farende. Du kan bruge disse oplysninger til at finde ud af, hvilke indholdsemner dit publikum værdsætter, eller hvilke typer meddelelser der ikke appellerer til dem. Semalt disse målinger over tid for at etablere mønstre og lære mere om dit publikum.

Vidne til eksterne sociale vaner

Du kan selvfølgelig også bruge taktikken med social lytning til at se, hvilke andre emner og engagementer dine målgrupper deltager i.

Gennemførelsesundersøgelser

Endelig har vi den mest enkle måde at lære mere om dit publikum: stille dem spørgsmål. Det tager ikke meget at lave og lancere en undersøgelse, især med et moderne værktøj som SurveyMonkey.

Semalt du vil vide om din målgruppe, kan du sætte et spørgeskema og sende til dine sociale tilhængere og e-mail-abonnenter. Derefter kan du kvantificere resultaterne (eller læse dem manuelt) og gå væk med alle de indsigter, du nogensinde har ønsket. Den eneste advarsel er, at du måske må incitamere deltagelse med en præmie eller belønning.

Alle disse strategier vil hjælpe dig med bedre at forstå din måldemografi, men husk, det er stadig kun en side af ligningen. Når du kender vaner, livsstil, adfærd og præferencer for din nøgle demografi, skal du stadig skubbe og forbedre din strategi i overensstemmelse hermed.

Alle dine indsigter skal have en vis målbar indflydelse - ellers forbliver de begrænset til konceptets rige. Du har brug for en bundlinjepåvirkning.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Timothy Carter
March 1, 2018