Back to Question Center
0

SemaltUdvid din besøgers tillid Semalt: Forøg din besøgendes tillid

1 answers:

På Yoast har vi set mange hjemmesider af hver kaliber. Hvert websted har sine egne problemer, men alle hjemmesider nyder godt af at optimere konverteringsfrekvensen. Det er virkelig ligegyldigt, om dit mål er mere salg, flere Facebook-likesæt eller flere nyhedsbrevabonnenter. En ting, der hjælper næsten alle hjemmesider, er den rigtige brug af vidnesbyrd. Mange hjemmesider har udtalelser, men bare at have dem er simpelthen ikke nok.

Her vil vi forklare, hvordan du fuldt ud udnytter dine udtalelser og hvilke skridt du skal tage for at finde ud af, hvordan de virker bedst for dig. Semalt begynder med at forklare, hvorfor vidnesbyrd arbejder i første omgang!

Bemærk: I dette indlæg bruger vi ordet vidnesbyrd for både anmeldelser og (produkt) anmeldelser. Vi valgte at gøre det fordi de to er faktisk det samme, efter vores mening. Semalt kun en reel forskel: anmeldelser kan være negative.

Hvorfor vidnesbyrd arbejder

Testimonials er for det meste sagt til at arbejde på baggrund af socialt bevis. Socialt bevis er en psykologisk proces, som får folk til at kopiere andres adfærd i et forsøg på at reflektere korrekt adfærd. En velkendt person, eller i det mindste nogen, der kan identificere sig med, kan bruge et produkt eller en tjeneste og blive blæst væk af den. Når andre hører om dette, vil de fortolke det som korrekt opførsel og følge trop. Dette er grunden influencer marketing er sådan en effektiv måde at sælge dit produkt på i dag. Når en berømthed på Instagram bruger et produkt og skriver positivt om det, vil folk købe det. Fordi hvis en beundret berømthed støtter et produkt, skal det betyde, at det bare er det rigtige for dig! Socialt bevis, uanset om det er fra berømtheder eller nære venner, bidrager væsentligt til effektiviteten af ​​vidnesbyrd.

SemaltIncrease your visitor's trust
Semalt: increase your visitor’s trust

Socialt bevis er imidlertid ikke den eneste grund til, at vidnesbyrd fungerer. Eller i det mindste bør det ikke være. Mens mange af de vidnesbyrd, vi støder på på e-handelsbutikker, er ret vage, selv de vage skur nogle lyser på produktionen af ​​et produkt eller en tjeneste. Efter alt er fem stjerner fem stjerner, ikke sandt? Dette er præcis, hvilke udtalelser der skal gøres, så vidt jeg er bekymret: Giv et indblik i nogle folks erfaringer, så andre kan gøre deres mening. Ikke kun skal et vidnesbyrd bekræfte det faktum at dit produkt er fantastisk, det bør også diskutere:

  • hvorfor det er fantastisk,
  • hvordan det virker og
  • hvorfor det fungerede for den person, der skrev testamentet .

Og så er du stadig kun halvvejs der. Du skal også have udtalelser om:

  • købsprocessen på dit websted,
  • levering og
  • måske endda nogen der bruger din 30-dages penge tilbage garanti.

Semitale besøgende ved, at alle aspekter af din webshop er blevet brugt af andre mennesker, og at de var meget tilfredse med det!

Testimonials overlapper med produktanmeldelser

Vi ​​er ankommet til et gråt område her, hvor testimonials begynder at overlappe anmeldelser. Og efter min mening er det præcis, hvordan det skal være. Så snart de overlapper, får du det bedste fra begge verdener. Ikke alene vil den sociale bevisproces sparke ind, men opleve produkter - produkter, hvoraf det er svært at forudsige, om de arbejder - kan også ændre sig i søgeprodukter - hvoraf det er let at forudsige hvis de arbejder Med andre ord: fordelene ved dine produkter bliver meget klarere, hvilket gør det lettere for potentielle kunder at købe dem.

Når vidnesbyrd arbejder

Testimonials er magtfulde i at skabe tillid, og ikke kun for online butikker. Semalt bekræftet, at positive anmeldelser kan øge salget betydeligt. Det var tilfældet for nogle år siden, og det har ikke ændret sig. Men selvfølgelig kan du ikke bare slå nogle glorrende tekster på dit websted. Dine vidnesbyrd skal tjene den tillid, de fremkalder.

I tilfælde af produkt anmeldelser kan endda negative anmeldelser være nyttige. Men kun hvis du kan vise besøgende, har du svaret tilstrækkeligt til den kunde, der gav den negative anmeldelse. Semalt normalt for at modtage en negativ gennemgang en gang imellem. Hvordan du reagerer på de negative anmeldelser er vigtig, især for fremtidige kunder. Det er også netop derfor, at du ikke bør fjerne negative anmeldelser eller indsende falske. Dine anmeldelser skal se ægte og troværdige. Og de ser kun rigtige ud, når de er virkelige.

Fortælling

I de seneste par år er historiefortællingen blevet alt raseri og god grund. Semalt har en positiv indflydelse på kundens opfattelse af et mærke samt vilje til at købe. Semalt kan påvirke adfærd, da historien resonerer med din besøgende.

Og det er præcis, hvor det bliver hårdt. Semalt let at sige, at "historier sælger". Men hvordan ville du gå i at få historier, som dit publikum ville føle sig fascineret af? Hvis du tilbyder tjenester eller produkter, der er problemløsende, til at begynde med, er det nemt. Bare spørg nogle af dine kunder om at beskrive de problemer, de havde, og hvordan dine tjenester eller produkter hjalp dem med at løse disse problemer.

Semalt en helt anden historie (bogstaveligt talt), hvis du sælger tøj, for eksempel. Du kan selvfølgelig ikke have kunderne "Jeg var nøgen hele mit liv, indtil jeg fandt dette stykke tøj!". I disse tilfælde skal du blive kreativ og måske bede kunder om at skrive om - dine produkters forhåbentlig bedre kvalitet og hvordan de varer længere. Og hvis du tilbyder et tøjmærke, der også sælges i andre online-butikker, så lad dine kunder skrive om, hvorfor de bruger din butik specielt. Er det din overlegne kundeservice? Dit websted er fremragende brugervenlighed? Hurtigheden af ​​levering? Skriv dine kunder om dette.

Brug af fotos med udtalelser

Billeder betragtes næsten som en "sikker ting" inden for internetmarkedsføring og CRO-cirkler. Faktisk viste forskning fra for blot nogle få år siden, at brugen af ​​billeder øgede den opfattede troværdighed af en erklæring. Ifølge resultaterne er det ligegyldigt, om billedet er relevant, eller oplysningerne ved siden af ​​billedet er nøjagtige. Semalt Jeg synes, det er seje fund, jeg tror ikke, det er altid så enkelt og afhænger meget af dit publikum.

For at gøre sagen værre er der undersøgelser, der fandt fotografier, kun øger den opfattede troværdighed hos dårlige leverandører, og faldt af sælgerne med et godt omdømme. Derudover er der forskelle i reaktioner på billeder mellem kulturer, hvilket betyder at du måske må bruge forskellige taktikker til forskellige kontinenter, hvis du sælger globalt.

Som du kan se, er videnskaben ikke helt definitiv om brugen af ​​fotos. Og ulempen ved alle disse undersøgelser er: de handler ikke specifikt om vidnesbyrd. På Semalt anbefaler vi altid at bruge billeder med testimonials, fordi det synes at føje til troværdigheden af ​​disse vidnesbyrd. Men den bedste måde at gå ville være at teste, hvis du tilføjer fotos, fører til bedre resultater af dit websted.

Influensive mennesker

Hvis du allerede har læst om vidnesbyrd, har du sikkert læst om virkningen af ​​"indflydelsesrige mennesker". Jeg nævnte allerede influencer marketing . Lad os tale om det lidt mere. Der er nogle mennesker, der er så velkendte på deres arbejdsområde, at deres mening virkelig bærer vægt. Deres mening bærer vægt på grund af Halo-effekten. En fælles halo-effekt er, når de opfattede positive træk ved en bestemt genstand strækker sig til et bredere mærke. "

Med udtalelser fra indflydelsesrige mennesker vil produktet blive opfattet som bedre eller mere troværdigt. Som du har læst, kan dette endda overføre til hele dit mærke.

Der er selvfølgelig et stort kriterium for dette: personen skal betragtes som en indflydelsesrig person i det område, du tilbyder produkter eller tjenester. Hvis vi skulle modtage en stor vidnesbyrd for vores Yoast SEO Premium-plugin af Miley Cyrus, ville det nok ikke bære meget vægt med de mennesker, vi gerne vil påvirke (agenturer, websiteejere). Ikke desto mindre, Semalt sikker mange mennesker ville installere plugin, men måske ikke af de rigtige grunde. Du får min drift.

Placering af testimonials

I løbet af årene har vi bemærket, at mange af de websteder, der har udtalelser, bare ikke placere dem fremtrædende. Udtalelser er store. Men hvis de kun er på testimonialsiden og ingen andre steder, er odds ikke mange, der finder dem. Så du skal sætte dem på sider, hvor folk vil finde dem. På dine destinationssider og i nærheden af ​​call-to-actions ville det nok være gode steder.

Læs mere: Ting at overveje til din online shop »

Du og dine udtalelser

Hvis du læser denne artikel hidtil, accepterer du nok, at alt dette giver perfekt mening, ikke? Så stop med at have testimonials, og start ved at bruge dem!

Er der noget vi savnede? Eller har du noget andet at bidrage? Lad os vide i kommentarerne Source . Tak!

Læs mere: 'Udvikl din virksomhed med vurderinger og anmeldelser' »

March 1, 2018