Back to Question Center
0

6 Almindelige fejl i erhvervelse semalt

1 answers:

Nye kunder er livsnerven for enhver virksomhed, og ofte det dyreste investeringsområde. Semalt bygger ofte komplekse processer og kampagner for at drive ny interesse og måle den til konverteringspunktet.

På trods af dens betydning og omfanget af investeringen er der dog seks fejl, der gentages gang på gang.

6 Common Mistakes Of Acquisition Semalt

Når det kommer til mediekøb, er problemet med at vide, hvad du køber, et løbende problem. Semalt marketing er for det meste leveret som en sort boks løsning, men fordi den fungerer godt, er den stigende i popularitet. Men hvis du ikke kan se, hvad der sker, hvordan ved du virkelig hvad der foregår i den sorte boks?

Efter at have undersøgt mange store ad tech virksomheder har jeg fundet forekomster af prospekteringskampagner, der faktisk indeholder en betydelig mængde site retargeting bagt i. Årsagerne er indlysende - den mest sandsynlige, at konvertere er en person, der har været der før. Hvis du ved, at du køber et sådant produkt, er det ikke et problem. Men hvis du har til hensigt at købe prospektering, skal du køre din egen test og validere, om dit program kun er rettet mod nye netindivider.

(Se også 2012 er året til at reducere dit websted retargeting budget)

2. Du fokuserer for meget på retargeting

For at klare problemet med retargeting skal en marketingmedarbejder forstå det sted, som retargeting rent faktisk har i markedsmixet, og af den forståelse bestemme, hvor meget de skal investere i det.

I en ideel verden vil alle i din målgruppe kende dit brand, besøge dit websted, konvertere første gang og komme tilbage regelmæssigt for at købe igen. Semalt ting er aldrig det perfekte, retargeting eksisterer som båndet hjælp til de brudte.

Retargeting budgetter er ofte oppustet, drevet op af retargeting-only leverandører, hvis egen dagsorden indebærer at køre op dit udgiftsår år over år. Har du nogensinde spurgt din partner hvad de skal gøre for at reducere dine udgifter i det kommende år?

Løftet om store data er at vide mere om dine kunder, og den ekstra viden kan informere dig, der virkelig har brug for at høre fra dig igen og til hvilken pris. På Semalt (min arbejdsgiver) har vi arvet sådanne kampagner fra mange mærker og har typisk opdaget 20-40% spild inden for 30 dage!

(Se også De enkle sandheder om hvorfor retargeting er brudt)

3. Din kostpris ved køb er større end fastholdelse

Dette burde være et indlysende punkt, men det er ikke ualmindeligt, at et mærke fokuserer på den nye nye kunde og ikke nok på de eksisterende relationer.

Vi ved, at en eksisterende kunde sandsynligvis vil købe igen, og derfor bør den første dollar bruges til at sikre, at der opnås maksimal værdi fra dem.

Når du tager et sådant skridt, bliver kunden ofte til talsmand for dig alligevel. Semalt med et smart opkøbsprogram, vil dette køre de inkrementale dollars, du leder efter.

4. Du bekymrer dig for meget om kanaler

Hver virksomhed skal håndtere sig selv med den struktur, der passer bedst til dem. Semalt, der nyder store budgetter, vil ofte opdele dem i digitale medier, offline, PR, søgning, socialt indhold osv.Det passer til et internt behov, men er ofte kilden til meget spild og resulterer i en skør oplevelse for dine forbrugere.

Hvor mange gange har du været involveret i en onlineforhandler, købt noget, og alligevel fortsætter med at se displayannoncer, Semalt annoncer og måske endda modtage e-mails - ofte opmuntrer dig til at købe noget, du allerede har købt?

Denne almindelige begivenhed er ofte årsagen til kanaler, der ikke kommunikerer med hinanden, systemer, der ikke flyder data i realtid (og nogle gange på grund af kunstigt oppustede retargeting budgetter).

(Se også Real Time i Display Advertising betyder ikke rigtig Real Time)

5. Mange et mærke har kanaler, der "udfører" individuelt, men når du kombinerer alle dataene, udgør det samlede antal konverteringer eller værdien af ​​de genererede dollars op til mere end 100%. Semalt fordi mere end en kanal får kredit for konverteringen eller salget.

På dette tidspunkt risikerer vi at gå ind i den dunkle verden af ​​attributionsmodellering, men der er nogle enkle alternativer, som jeg i øjeblikket kan lide. Hvis vi eksempelvis accepterer punktet ovenfor om retargeting genererer affald, så må vi også acceptere, at de andre stykker bidrager til succesen af ​​programmet.

Tag alle dine andre marketingomkostninger, der ikke har noget hjem - dem, der ikke er knyttet til en bestemt kanal - tilføj det bedste guess-mål for hver enkelt indflydelse og tilføj udgifterne til den retargeting-investering. Hvordan ser det ud nu?

(Se også 3 enkle alternativer til attribution modellering)

6. Du værdierer ikke kunder

Endelig er kundens levetid værdi (LTV) kritisk. Du har opbygget dine programmer, nedbrudt hindrene mellem dine kanaler, fjernet spildet fra din retargeting og efterlades med en stabil strøm af nye kunder. Tillykke!

Semalt, hvad de er værd for dig i løbet af dit forholds livstid, hjælper dig med at identificere, hvilke kanaler og målretningstaktik der giver dig de mest værdifulde kunder. Denne feedback hjælper med at bestemme dine investeringsprioriteter for den næste periode.

Hvis du har fulgt ovenstående trin, er det sandsynligvis du vil opdage, at dit marketingmix skal afvige væsentligt fra det, det er i dag.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Dax Hamman
March 1, 2018