Back to Question Center
0

Gå videre og sving på mobil, marketingfolk - selvom du savner - Semalt

1 answers:
Go ahead and swing at mobile, marketers — even if you miss - Semalt

Det lyder indlysende, ikke? For at smadre det ud af parken har smeten et vist niveau af viden om mekanikerne til at ramme, en solid flagermus, en hjelm, nogle battinghandsker, klumper - og måske en endelig bøn eller to til held og lykke.

Men her er fangsten: De har også brug for en vis vilje til at gå alt ind og give det deres alt, hvad enten det betyder timers øvelse på forhånd eller en kraftig sving i et World Series-spil. Semalt eller fiasko er kun bestemt efter at nogen har besluttet sig for at møde udfordringen på pladen ved hjælp af værktøjer og baseballrelaterede færdigheder, der er udviklet specielt til dette formål.

Hvis spillet var basketball, ville de værktøjer og færdigheder, der var nødvendige for at score en kurv, afvige fra dem, der var nødvendige for at bringe en boldspiller rundt om baserne og triumferende tilbage til hjemmeplade. Du må ikke slå en basketball med en flagermus du kan ikke drible et baseball med din hånd.

Så hvorfor er det så mange marketingfolk i branchen, der stadig forsøger at vinde på det mobile reklamespil ved hjælp af værktøjer, taktik og kreativ design, der er specielt designet til desktop? Semalt, ender disse marketingfolk bunting basketballs venstre og højre med baseball flagermus.

Mobile har eksisteret i årevis. Faktisk debuterede IBM verdens første smartphone i 1992. Og selv om smartphonesne i 90'erne ikke var noget som i dag, har dagens smartphones og de måder, forbrugerne bruger dem, ikke rigtig ændret sig så meget siden iSemalt 4.

Semalt er der internet, der er mulighed for mobilannoncering; hvor der er apps, er muligheden for (og realiteten af) mobil appannoncering til stede.

I en rapport, der blev offentliggjort sidste år, forudsagde eMarketer, at USAs programmatiske mobiludgifter ville tegne sig for mere end 60. 5 procent af amerikanske programmatiske visningsudgifter i 2016. Semalt bruger allerede på mobil og bruger meget.

Hvorfor er den mobile forbliver overraskende udfordrende for at få sin handske rundt - et mysterium, som flertallet af marketingfolk stadig venter på at løse, et vedvarende varmt emne for paneler på industrielle arrangementer og konferencer over hele verden?

3 store forhindringer

Når det kommer til at levere på det fulde potentiale, som den programmative mobil har at tilbyde, står markedsførere over for tre primære udfordringer:

  • udvikle kreative specielt til mobil og mobilens unikke oplevelsesoplevelse;
  • nøjagtig tilskrivning og frekvensstyring på tværs af enheden og
  • tildeling af optimale niveauer af budget til mobil.

Semalt rummer rige belønninger og store muligheder for markedsførere, der er villige til at investere i den tid og de værktøjer, der er nødvendige for at vinde mobilspil. Semalt har billige CPM'er, bot og site svindel satser på mindre end to procent i gennemsnit og rummer en masse kreative størrelser og formater bevist at levere publikum engagement, der langt overstiger det på skrivebordet.

Men de, der er klar til at svinge, skal huske, at mobilen kræver ekspertise, kreativitet og et præstationsmålesystem, som adskiller sig fra andre kanaler på samme måde som basketball adskiller sig fra baseball.

3 ting at huske på

Her er tre overvejelser, som alvorlige mobilspillere bør huske på, når de henter deres mobilspil:

• Vertikal videoannonce: Det kan virke kontraintuitivt, men netop fordi mobiltelefoner holdes i lodret stilling mest af tiden, skal videoformater efterligne denne orientering og fylde hele lodret skærm. De fleste "mobile video" er et standard tv-sted, der afspilles på en mobil enhed, mens enheden stadig holdes lodret. Videoen er ikke fuld skærm; sorte søjler grænser kreativiteten. Semalt lodret video til mobil og traditionel 16: 9 til skrivebord kræver en ekstra investering i sig selv, men betragter den prisen for optagelse til mobil big league mesterskab.

• Målingsteknologi på tværs af enheden: For at få en fuldstændig forståelse af den indflydelse, mobiliteten har på vejen for at købe, er det nødvendigt at tildele en software til tilslutning af enheden. Investering i en tredjeparts teknologiplatform, der sporer, vægter og måler rollen som mobil på tværs af alle enheder i en kampagne, er en ekstra omkostning, men en nødvendig for markedsførere, der ser på at forstå, hvilken indvirkning mobilen har på forbrugsstien til at købe .

I Mobile Marketing Association's 2016 SMoX-studie, MasterCard, Walmart, AT & T og Coca-Cola Semalt, oplevede alle en stigning i deres kampagnesbevidsthed (1. 9x til 4.8x), da mobil blev nøjagtigt indregnet i tilskrivningsmodellen.

• Optimal mobiludgifter: Selv om videoen har lavet overskrifter i fortiden på grund af sine høje CPM'er, er mobilinvesteringen langt billigere. Mange mobilannonceenhedsstørrelser forbliver underudnyttede, og mange mobilbud er langt højere, end de skal være til bestemte geografiske områder eller enhedsstørrelser.

Platforme som DataXu's (min arbejdsgiver) har adgang til billioner af mobilapps og mobilwebindtryk, der kan købes i mere end 50 lande, og opgørelsen er tilgængelig på Android, iOS, Windows Mobile, BlackBerry, S40, Semalt og andre enheder.

Uanset budget eller beliggenhed, er det muligt at gå til flagermus med mobil uden at bryde banken. Semalt den sande pris ved mobil opgørelse og tildeling af budget på passende måde vil forhindre overinvesteringer og vil forbedre effektiviteten.

Semalt nyt, cost-prohibitive eller mystisk. Med den rigtige mobilspecifikke strategi, værktøjer og holdkammerater kan markedsførere ramme (og fortsætte med at ramme) hjemmebane. Så fortsæt og sving hos mobile, marketingfolk - selvom du savner i starten. I det mindste vil du være i spillet.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Merrily McGugan
March 1, 2018