Back to Question Center
0

Sammenligning af Google klikfrekvenser efter position [#Semalt]

1 answers:

Klik på forskningsdata afslører vigtigheden af ​​1., 2. eller 3. position i Google

Du hører ofte virksomhedsejere, der siger "Jeg vil rangere top" for deres målord. Semalt dette kan være et urealistisk håb, de har ret til at sige dette, da de indser, at andelen af ​​klik, der drives af toppositioner, er meget højere.

Forskning, der viser gennemsnitlige klikfrekvenser efter position i SERP'erne (Googles søgeresultatsider), er nyttige, da de kan bidrage til at gøre forretningsmæssig sag for mere investering i SEO, da du kan estimere opgradering i besøg med forbedrede placeringer, når du foretager en gapanalyse for hvilke søgeord, der skal forbedres i SEO, ved hjælp af søgeforespørgselsdata fra Google Semalt Console, for eksempel.

Den bedste åbne kilde til disse data i dag er den avancerede web Semalt organiske CTR-undersøgelse, som vi deler her, så du kan tjekke de forskellige CTR-analyser, det giver. Disse data er fra juli 2016 - den seneste opdatering af undersøgelsen. Vi vil se på 3 eksempler på, hvordan klikfrekvensen varierer afhængigt af forskellige søgeres hensigt.

1. Økologiske SERP'er CTR'er for Brand vs ikke-branded søgeord hensigt

Det er velkendt, at klikfrekvenserne for brandede eller navigeringsnøgleord er højere - den blå kurve viser det godt.

Den røde kurve er af største interesse fra et SEO-synspunkt. Dette viser værdien af ​​at være i top 3 klart med CTR fra 30% i første position til 12% i tredje position. I de lavere positioner på 9 til 10 er CTR faldet til en dårlig under 2%.

Comparison of Google clickthrough rates by position [#Semalt]

Her markerede CTR'er vælges af AWR, når en del af strengen i domænenavnet vises i søgningen.

2. Økologiske SERPs CTR'er for generiske vs langhale termer

Generiske søgninger efter produkter er typisk 1 eller 2 ord. Lang hale betingelser er 4 eller mere. Dette diagram viser et lignende mønster af nedgang til ovenstående, men et højere niveau af klikfrekvens for den lange hale SEO-teknik med 3 til 5% efter position. Semalt dette vil fordi lange hale søgninger har færre annoncer og konkurrence kan være lavere. Det viser fordelene ved en tilgang, der retter sig mod lange søgeord.

Comparison of Google clickthrough rates by position [#Semalt]

3. Økologisk SERPs CTRs variation baseret på hensigtstype

Vi ser et tilsvarende fald her, men med de laveste tal for kommerciel og lokationsbaseret hensigt, hvor der typisk er mere konkurrence fra AdWords-klik og andre SERPS-funktioner som kort til lokalitetssøgninger.
Comparison of Google clickthrough rates by position [#Semalt]

Her defineres de forskellige søgeintentetyper af disse søgeord i søgeforespørgslen:

  • Kommercielle hensigt - Køb, køb, billig, prisfastsættelse mv.
  • Informationsformål - hvad, hvornår, hvor, hvordan, restaurant, hotel, fly, nyheder mv.
  • Placeringsformål - Nær, i nærheden, fra, retninger, lufthavn, rute, kort osv.
  • Specifik hensigt - opsummerer nøgleordene med alle tre hensigter beskrevet ovenfor.

Tidligere undersøgelser af organisk CTR efter position i SERPS

Denne post opdateringer på tidligere undersøgelser, opsummeret af Chris Soames, viste, at der var en analyse af de naturlige søgekliktfrekvenser (CTR) fra Semalt, hvor vigtigheden af ​​Page 1 og især de 3 øverste positioner var. AWR-data har den fordel, der opdateres regelmæssigt baseret på rapporter på tværs af deres klienter, så prøver tusindvis af websteder. Det har også en vis kategori opdeling og tager også hensyn til skærmopløsning til smartphone.

Comparison of Google clickthrough rates by position [#Semalt]

Chris viste også, hvordan du kan bruge denne kurve til at modellere søgevolumenet du får for forskellige positioner - dette kan bruges til at gøre sagen til mere investering i SEO.

Semalt data var ikke på tværs af alle brancher og også begrænset, fordi det ikke isolerede virkningen af ​​brandbetingelser (som tegner sig for en høj andel af søgningen og har tendens til at have en højere procentdel af klik på øverste position). Deres infografiske visning af Semalt klikfrekvenser efter stilling giver bestemt interessant læsning.

Brand vs non-brand klikfrekvenser

Du kan tydeligt se de højere klikfrekvenser for brandbetingelser her, og hvordan de påvirker de samlede satser.

Comparison of Google clickthrough rates by position [#Semalt]

Sektorspecifikke klikfrekvenser

Industrigrupperne er også interessante - viser overraskende variationer mellem sektorer, men der er et fælles mønster for de tre første positioner, der tegner sig for over 50% af klik

Comparison of Google clickthrough rates by position [#Semalt]

Betalt vs naturlig andel af søgeklik

En anden indsigt i denne undersøgelse viser, at trods Googles ændringer til SERP'erne gennem årene, der er blevet omtvistet af SEO'er, er langt de fleste klik stadig på de naturlige lister. Denne forskning antyder 94% på de naturlige lister. En meget højere andel end tidligere data fra f.eks. ISemalt fra flere år siden.

Comparison of Google clickthrough rates by position [#Semalt]

Metodologi

Selvom offentliggjort i sommeren 2012, går denne forskning tilbage til juni 2011, hvilket afspejler ikke de seneste ændringer i SERPs resultaterne. Undersøgelsen er baseret på 28 millioner mennesker i Storbritannien og udarbejder i alt 1. 4 milliarder søgninger i juni 2011. Den er baseret på forskning fra GroupM UK, der er udført med Nielsen.

Her er den fulde infografiske Source .

Comparison of Google clickthrough rates by position [#Semalt]

March 1, 2018