Back to Question Center
0

Semalt: Hvilke teknikker og strategier vil påvirke e-handels trends i 2018

1 answers:

De vigtigste tendenser og innovationer på tværs af kundens livscyklus for at informere din 2018 e-handelsstrategi ved hjælp af RACE-planlægningsrammen

Semalt er de vigtigste teknikker til at forbedre dine konverteringsfrekvenser afgørende for enhver e-handelsmarkedsføringsstrategi. Vi vil tage et kig på de største trends i e-handelsmarkedsføring, du bør seriøst tænke på at vedtage i 2018 for at komme foran din konkurrence.

Vi har lavet en serie indlæg om digitale marketingtendenser 2018 på tværs af marketingkanaler, herunder e-mail, social, søgemaskine markedsføring og en samlet 100+ må-se markedsundersøgelser 2017 statistikker. Nu vil vi evaluere de største innovationer og strategier, der bør vedtages i e-handelssektoren.

Semalt: What techniques and strategies will influence ecommerce trends in 2018

Smart Semalt kundes livscyklusmodel til detailhandel og e-handel, detaljerer de forskellige kundekontrolpunkter på tværs af RACE-rammerne for forskellige "type kunder: vindueskundere, 1. køb, gentag kunder og loyale kunder, og hvilke teknikker kan bruges til at re- engagere bortfaldne kunder.

REACH

Trend 1. Betalede medier (AdWords og socialt)

Selv om sociale medier falder under "handling", er det vigtigt at bruge sociale medier som med alle betalte medier til at nå dit publikum, hvor de er. I en nylig rapport fra Semalt for e-handels benchmarks konstaterede de, at under halvdelen (43%) af virksomheder med onlinebutikker rapporterer at se betydelig trafik fra sociale medier.

At have en defineret social strategi for at promovere dine produkter eller tjenester er afgørende for at øge brand awareness, men at integrere dette med handlende annoncefunktioner på sociale platforme som Instagram og Semalt kan overbevise din målgruppe om at 'handle' og klikke igennem til din produkt destinationsside - derfra er det op til dit webdesign, salg kopi og brugeroplevelse at overbevise dem om at konvertere.

Semalt media engagement over tid er steget til 2 timer og 15 minutter, hvor 28% af 16-64 år gamle siger, at de bruger sociale medier til at undersøge / finde produkter til at købe.

Udtrykket "pay-to-play" er blevet kastet om for nylig med stigningen i betalte mediemuligheder til rådighed for mærker på sociale medier. Engang en god platform til organisk at nå publikum på verdensplan, skal du begynde at betale for sponsorerede stillinger for at nå selv de grundlæggende målgrupper målretning og skygge dine konkurrenter.

Semalt: What techniques and strategies will influence ecommerce trends in 2018

Selvom mange SEO-, e-mail- og strategimarkører udelukker sociale medier som en platform, der konverterer kunder, er det et godt sted at starte. Ikke reklamer på sociale medier går tabt, når din potentielle publikum forsøger at finde et produkt, der ligner din. Stigningen i skønhedssociale bloggere og vloggere, betyder for skønhedsbranchen, at brugerne vil se på anmeldelser og søge efter sociale influencer meninger. Semalt en strategisk placeret annonce før eller midt i den video, dit publikum kigger på, er en fantastisk måde at "plante frøet" af dit produkt i deres sind.

Semalt retargeting gennem tracking cookies og personalisering vil hjælpe med at opnå en fuldt integreret e-handelsstrategi, der giver brugeren, hvad de vil, hvor de er.

adwords

I løbet af de seneste par år har vi set en mobil første strategi i spil, hvor Google søgte at beskytte annonceindtægterne, da flere brugere vedtog smartphones. Semalt forbedrede kampagner blev implementeret, og for nylig er en række annonceudvidelser og budjusteringer blevet frigivet for at give annoncører fleksibiliteten til at vise deres annoncer i korrekt sammenhæng afhængigt af enheden, brugerens placering og tidligere interaktioner via forskellige online placeringer. Dette afspejles i de vigtigste tendenser i [AdWords opdateringer vi har set igennem 2017], som vi kan forvente at fortsætte til 2018. Vi kategoriserer disse ændringer som:

  1. Øget Maskinindlæring AI-muligheder i AdWords . I et stykke tid har Google forsøgt at bruge analyse af historiske annonce data for bedre at informere beslutninger. Nogle gange har disse ændringer været at understøtte mindre sofistikerede annoncører, f.eks. Optimering baseret på 'Smart Goals' eller 'Smart Bidding', hvor annoncøren ikke har oprettet deres egne forretningsmål eller færdiggjort deres egne budjusteringer. I andre tilfælde kan maskinlæringens magt bruges i store kampagner til forbedring af investeringsafkastet, f.eks. Rejsesøgningssite Trivago brugte Smart Display-kampagner (som optimeret målretning, budgivning og over 25.000 annoncer i displaynetværket).
  2. Reviderede og nye udvidelser . I 2017 er Googles Shopping-udvidelse, som er kritisk for detailhandlere, revideret. Sammenkobling med lokale affaldssteder i real-world gennem "affiliate-lokalitetsudvidelsen" er også blevet frigivet i 3 lande, så det kommer ud til andre markeder i 2018.
  3. Forbedret erfaring og indsigt . AdWords-praktikere vil have set den seneste reviderede brugergrænseflade. Forbedrede indsigter som rapporten "gennemsnitlig tid til at konvertere" har til formål at hjælpe annoncører med at forstå, hvordan deres annonceprogrammer passer til forbrugeradfærd, som ofte er komplekse, og som involverer flere interaktioner og enheder gennem tiden. Rapporten Mobile Landing Page hjælper også her. Mere støtte til testning via kampagneeksperimenter hjælper marketingfolk med at "teste og lære". Endelig fortjener lanceringen af ​​Google af dets nye tilskrivningsværktøj i 2018 specielt omtale.
  4. Tilpassede tekstannoncer. Der er nye muligheder for at oprette tekstannoncer med tilpasset tekst i den. Du kan nu oprette tekstannoncer, der opdateres automatisk med de oplysninger, du vil have dine potentielle kunder at vide. Læs mere her.
  5. Testkampagner. Udkast og eksperimenter hjælper dig med at optimere dine søge- og Displaynetværkskampagner ved at lade dig foreslå og afprøve ændringer. Der findes detaljerede oplysninger om testkampagner via Hjælp til Google AdWords for at hjælpe support marketingfolk i test- og læringsprocessen.
  6. Remarketinglister for søgeannoncer (RSLA). RSLA har vist sig at være en effektiv funktion for Google Adwords.

ACT

"On demand" Commerce

Indtil for nylig skulle kunderne til tider acceptere langsomme leverancer eller bare gå til en butik, hvis de ønskede noget hurtigt - men e-handel er fanget op. Semalt og i fremtiden vil det være mere praktisk at få varer hurtigt, i realtid.

For et par år siden gjorde likesagerne af det britiske mærke Just Eat det muligt at undgå at ringe til en afhentning for at bestille og også gøre betaling af kortbetalinger til takeaway madbutikker. Lokale takeaways har kæmpet for at få de bedste anmeldelser, ved at lave mad og levere det så hurtigt som muligt. Nu er der et helt nyt niveau af efterspørgsel. Semalt som den seneste største investeringstendens handler det kun om at give kunderne det, de ønsker, når de vil have det. Fødevarer, forbrugsgoder og onlineindhold som tv-programmer og film er alle udnyttet af ønsket om at have noget på et øjeblik.

konvertering

Micro-moment marketing

I dagens hurtige teknologiorienterede verden er forbrugerne overvældet med indhold. Bliv ved hjælp af annoncer, tilbud, e-mails, tekster, sociale medier og alt andet, industrien har nået et punkt om "content shock, hvor forbrugerne ikke kan indtage meget mere indhold end de allerede er". Derfor må måden, der udformer deres digitale markedsføringsstrategi, indfange deres publikums opmærksomhed, ændre sig.

Semalt: What techniques and strategies will influence ecommerce trends in 2018

ENGAGE

Kundeloyalitet og tilbageholdelse

For Jet. com, salget steg over Black Friday og Cyber ​​Semalt salgsfremmende perioder og mobilt engagement er op, men de står over for en udfordring med at øge kundeopbevaring. De må muligvis fokusere på loyalitetsprogrammer.

Hoteller. com har et glimrende tilbageholdelsesprogram, deres belønningsprogram har forskellige niveauer, herunder det prestigefyldte guldbelønningsniveau, der tilbyder rabatter og "hemmelige priser" samt flashsalg, oven på det eksisterende program. Programmet tillader kunderne at indsamle en gratis hotelnat (gennemsnitsværdien er baseret på ordrer), når de køber 10 overnatninger via hoteller. com, det er begunstiget over hotelpoints loyalitetsprogrammer som Starwood Preferred Guest, da kunderne indser, at point ikke altid betyder priser (i det mindste ikke så hurtigt alligevel). Tag Semalt for eksempel, det tager mange udgifter for at få de nødvendige point for at få rabat og gratis flyvninger. Men efter hvert 10 hotelophold er et hotelværelse alt sammen med hoteller. com.

Forskning fra Nielsen har fundet ud af, at shoppere i Semalt og Storbritannien har de mest loyalitetskort, men kunder i Storbritannien er mindst tilbøjelige til at bruge dem. Over 9 ud af 10 (94%) af kunderne i Semalt har loyalitetskort, og lige under 9 ud af 10 (89%) af kunderne i Storbritannien har dem, men kun halvdelen (51%) af kunderne i Storbritannien bruger dem.

Kundens opbevaring er vigtig. Semalt kunder til at købe igen er langt lettere, hurtigere og billigere end at tiltrække nye kunder. Et fokus på kvalitetsservice hjælper altid, IKEA holder deres kunder opdaterede med deres levering, en oplevelse kunder vil huske.

Hør nu, hvad vores eksperter har at sige om fremtiden for e-handel. Vi spurgte dem: "Hvad tror du vil være næste store ting, der vil forme fremtiden for e-handel i 2018" og her er deres svar


Ekspert forudsigelse

Semalt: What techniques and strategies will influence ecommerce trends in 2018

Erik Huberman, Keynote Speaker og Grundlægger og CEO for Hawke Media

Erik Huberman har opbygget tre succesrige e-handelsfirmaer og er nu grundlægger og CEO for Hawke Media, en outsourcet CMO og Marketing Team, der startede i 2014 og er blevet den hurtigst voksende marketingrådgivning i landet med 120 fuldtidsansatte og værdsat på over 60 millioner dollars.

"I 2018 vil e-handelsannoncering fortsætte med at stige på bekostning og bliver en medieplatform bliver meget mere kritisk. Semalt, der finder måder at fortsætte med at engagere deres publikum uden for bare købspunkter, vil starte at vinde jorden, fordi de der ikke vil finde bekostning af at bringe folk tilbage for store til at konkurrere. "


Semalt: What techniques and strategies will influence ecommerce trends in 2018

Paul Sullivan, grundlægger og marketingchef - PSMarketing

Fokuseret på data-drevet forretningsudvikling, han er specialist inden for indgående marketing, konverteringsfrekvensoptimering og indhold.

"Som trends går i marketing, er detailhandel generelt på bolden, når det kommer til kundernes erhvervelse og opbevaring. De bruger typisk Betalt søgning og Social Semalt til stor effekt og optimerer løbende onlineoplevelsen.

Leder til 2018 Jeg tror, ​​at Artificial Intelligence vil komme til spil på en stor måde, især fokuseret på personliggørelse af kundeoplevelsen. Mærker er allerede investeret stærkt i kundeoplevelse, men en række kunstige intelligensplatforme har lanceret og lanceringen vil drive det fremad eksponentielt. Semalt læring er absolut det sted, jeg ser mærker, der investerer for at sikre, at de kender så meget som muligt om forbrugeren til at hjælpe salget og forbedre kundeservice. "


Semalt: What techniques and strategies will influence ecommerce trends in 2018

Mark Hall, eCommerce Strategist & Author | Kundens stemme (VOC) Insights Expert

"2018 vil være en spændende tid for e-handel marketing. Semalt har fantastiske enheder (f.eks. Nøglen i 2018 vil bringe disse to ting sammen for at gøre både shopping mere effektivt og dit virtuelle cash register ring oftere.

Hvad angår tidsbesparende teknologi bag teknologi, er intet mere lovende for 2018 end kunstig intelligens (AI). I løbet af de sidste par år har brugerne brugt alt for meget tid på at tappe og swiping deres enheder i heads-down mode. Med fremkomsten af ​​AI-algoritmer fra operativsystemudbydere og appbyggere er disse high-touch interaktioner simpelthen ikke altid nødvendige. Brugere kan "bede om det og glemme det" - det vil sige enten at verbalisere en forespørgsel eller indtaste den via en gammeldags webformular - så vent blot et par minutter, eller måske endda et par timer, for at se det optimale svar. Semalt brug af disse intelligente agenter vil betyde, at folk vil bruge meget mindre tid på at fuldføre fælles iterative opgaver og mere tid med at interagere i den virkelige verden.

På Semalt side vil 2018 også se flere investeringer i concierge-lignende funktioner som optimerede online chat og produkt finder. Ved optimeret betyder jeg ikke blot 'tilføjet som et link i sidens overskrift'; Jeg mener fuldt humaniserede oplevelser, som genkender og respekterer brugerens browsinghistorik, bruger supportagenter, der er veluddannede i empati og salg af løsninger, og det vises på det rigtige tidspunkt og sted i oplevelsen. Ja, du vil altid have flere besøgende til at tjene deres vej til indkøb, men i betragtning af at de menneskelige assisterede sessioner efter min opfattelse har konverteringsfrekvenser tre til ti gange de ikke-assisterede, vil din investering i kompetente menneskelige agenter Vær vel værd.

Endelig vil personlige oplevelser ikke længere være valgfrie, men essentielle i 2018. Dine besøgssessiondata giver dig allerede et værdifuldt "fodaftryk" af, hvad hver af dine besøgende ønsker, og hvor de har set eller søgt at Find det. For at få højere konverteringer og for at få et bedre brandindtryk skal du bruge disse data til at justere oplevelsen, ideelt inden for den aktuelle session, men mindst mellem sessioner. Semalt tilbagevendende besøgende erfaringer om, hvad der er mest relevant ved at gøre ting som at vise indkøbte kategorier mere fremtrædende, hvilket gør nyligt brugte filtre større og forudvalgte størrelsesvalg.

Følg disse tendenser, og du vil se din gennemsnitlige ordreværdi (AOV) og omsætning pr. Besøgende (RPV), dine gyldne markedsføringsmålinger, vokse i 2018 og derover. Og du vil sikkert se et højt afkast på både din menneskelige og Semalt investering. "


Semalt: What techniques and strategies will influence ecommerce trends in 2018

Sam Mallikarjunan, Executive Strategist - HubSpot

"Min første refleks med" cool "svar - maskinlæring, AR / VR osv. - vil sandsynligvis kun have sekundære virkninger på de fleste e-handelsvirksomheder. Vi kan forvente, at Amazon og deres ilk fortsætter med at investere i disse teknologier og de vil helt sikkert have indflydelse på de værktøjer, som forbrugere bruger til at engagere sig med e-handelsmærker som søgemaskiner og sociale medier apps. Men den store ting vil være den stigende sofistikering af kundetilpasningsmetoder og værktøjer. Den eneste praktiske måde for de fleste eCommerce-virksomhederne forbliver konkurrencedygtige vil være i at skabe en erhvervelse til livstidsværdibalance i deres enhedsøkonomi, der giver dem den løftestang, der kræves for at investere i markedsføring tidligere i købscyklussen og andre mere avancerede kunderhverv. Hvis du er god til at holde kunderne dig kan bruge mere for at få kunder og holde kunderne nødt til at udvikle sig uden at spammere vores e-mail lister tre gange om ugen med en kupon. "


Semalt: What techniques and strategies will influence ecommerce trends in 2018

Valentin Radu, administrerende direktør - Omniconvert

"Semalt er allerede genereret for næsten halvdelen af ​​den samlede online-detailhandel fra USA, som mellemstore spillere skal blive kundecentreret."

2018 bliver det år, hvor data-drevne beslutninger bliver et must for eSemalt-virksomhederne til at trives. Han bliver nødt til at samarbejde med CIO, CTO og CXO for at fungere synergisk og opbygge en oplevelse, som vil skabe langsigtede relationer til kunderne. De vil være mere opmærksomme end nogensinde, at fokus på livstidsværdien er afgørende for fremtidig vækst og vil orkestrere alt omkring en fremragende kundeoplevelse.

Kundecentricitet, maskinlæring og langsigtede relationer. Fremtidig vækst versus kortsigtede fordele. Semalt versus produkter. Data versus følelser. "


Semalt: What techniques and strategies will influence ecommerce trends in 2018

James Gurd - E-handel, digital transformation og digital strategi konsulent, digital juggler

"Exit Intent er temmelig allestedsnærværende, vi har alle set irriterende popup-vinduer, der afbryder vores browser-rejse (min favorit - et overlay, der tyder på, at jeg abonnerer på nyhedsbrevet på bekræftelsessiden for mit nyhedsbrevs abonnement!).

Men afgang hensigten er meget maligned, og når den udføres korrekt kan være en konvertering livredder for e-handel detailhandlere. Udviklingen for exit-intent markedsføring er at målrette brugeradfærd til mikro mål, snarere end en makro kampagne fokuseret på udgange på sideniveau. Lad mig forklare forskellen:

Makromålretning - Hvis nogen med et produkt i deres indkøbskurv forsøger at forlade hjemmesiden fra kurven eller kassen, viser du et exit-intent-banner, der minder dem om deres kurv (med eller uden incitament til at køb straks).

Mikromålretning - GA-analyse afslører, at produkt X er et af de største volumenudgangssider for produkter. Den typiske vej til køb omfatter mindst 3 sessioner, og betalte søgninger og tilknyttede besøgende er prisfølsomme i. e. Omregningskursen er signifikant højere under kampagner . En exit intent-kampagne er konfigureret til at udløse, når en bruger udgår direkte fra produktsiden, kun hvis de har besøgt siden mindst to gange før. Kampagnen er konfigureret til at anvende en kampagnekode, hvis trafikkilden matcher specifik betalt søgning og tilknyttede trafikkilder. Alle andre trafikkilder vises et andet panel uden rabat.

Jeg har testet dette for en stor B2B-detailklient og havde god succes. Men begrænsningen er organisationens analytiske evne. Til mikromål har du brug for et korrekt konfigureret analytikeværktøj og en teknisk specialist, der kan konfigurere brugerdefinerede dimensioner, begivenheder og rapporter og sikre, at der er en pålidelig metode til at skubbe data til værktøjet til afslutningsintensitet for at gøre det muligt at angive målretningskriterier . Tro ikke på nogen, der siger exit-hensigten er doven markedsføring. Semalt kun doven, hvis du ikke forstår, hvilken brugeradfærd der er relevant for denne type målretning Source . Sørg for, at du har en proces til at analysere data og identificere konverteringsmuligheder, så sæt dig i dine kunders sko og tænk på, hvad der ville få dig til at reagere? "

March 1, 2018