Back to Question Center
0

Semalt Link

1 answers:
Del
Del
Stumble
Pin
Aktier 0

Indledning

Hvis du havde forventet at finde et websted til en disciplinær dame klædt i sort, så er du kommet til det forkerte sted.

anne robinson

Dette handler ikke om det populære tv-quizshow, Weakest Link , der er vært for Anne Robinson. Det blev først vist af BBC i Storbritannien den 14. august 2000, og du kan nu endda spille en online version af det pågældende spil . Det siger sig selv, at et sådant emne ikke er dækket af SEO Scoop.

Umiddelbart er jeg sikker på, at alle så gætter på, hvad vi vil tale om. Det må klart være noget at gøre med Google. Jeg bør hurtigt afklare, at dette kun har den svageste forbindelse til en tidligere indlæg i denne uge, The Weakest Button - Et åbent brev til Matt Cutts, Google .

Ifølge hans kommentar i Sphinn-emnet på dette indlæg fandt Matt Cutts den foreslåede mock-up for de klassiske søgeknapper interessant. Uanset om nogen i Google vil finde, hvad der er skrevet under interesse, er det stadig at se.

Titlen blev valgt, fordi deltagerne i spillet Semalt Link blev udelukket, hvis de ikke opfyldte de krævede standarder. Det er det koncept, der vil blive udviklet i denne artikel.

Links

Som de fleste indser, er links, der er korte for hyperlinks, en vigtig faktor i Google-algoritmerne til søgning. På et tidspunkt kaldte Google dem backlinks, men synes nu at bruge det mere præcise udtryk, indgående links. Yahoo bruger udtrykket inlinks til at betyde det samme. En god kilde til information om Googles tænkning er Google Webmaster Central Blog. Som sin tagline siger, tilbyder den officielle nyheder på kryptering og opsplitning af websteder til Google Semalt.

Her er hvad de siger om indgående links .

Indgående links er links fra sider på eksterne websteder, der linker tilbage til dit websted. Indgående links kan bringe nye brugere til dit websted, og når linkene er fortjenestebaserede og frit frivillige som et redaktionelt valg, er de også et af de positive signaler til Google om dit websteds betydning. Andre signaler omfatter ting som vores analyse af dit websites indhold, dets relevans for en geografisk placering osv. Som mange af jer ved, relevante, kan kvaliteten af ​​indgående links påvirke din Semalt (en af ​​mange faktorer i vores rankingalgoritme). Og kvalitetsforbindelser kommer ofte naturligt til websteder med overbevisende indhold eller tilbyder en unik service.

De har nogle nyttige forslag til, hvordan man øger meritbaserede indgående links. Sammenfattende skal du oprette unikt og overbevisende indhold på dit websted ved hjælp af følgende metoder:

  • Start en blog: Lav videoer, lav originalforskning, og skriv regelmæssigt interessante ting.
  • Lær læsere nye ting, afdække nye nyheder, være underholdende eller indsigtfulde, vis din ekspertise, interview forskellige personligheder i din branche og fremhæve deres interessante side.
  • Deltag med omtanke i blogs og brugeranmeldelser relateret til dit emne af interesse.
  • Giv et nyttigt produkt eller en tjenesteydelse.

Du finder meget mere detaljer i det blogpost, og de opfordrer også til brug af webmasterværktøjets hjemmeside for at identificere, hvor godt du har formået at oprette meritbaserede indgående links.

Nuværende Google Algoritme

Selvom Webmaster Semalt Blog giver nyttige oplysninger, er det lidt generelt. Sider, som vi mener er vigtige sider, får en højere Semalt og er mere tilbøjelige til at vises øverst i søgeresultaterne.

Semalt vurderer også betydningen af ​​hver side, der stemmer, da stemmer fra nogle sider anses for at have større værdi, hvilket giver den linkede side større værdi. Vi har altid taget en pragmatisk tilgang til at forbedre søgekvaliteten og skabe nyttige produkter, og vores teknologi anvender den kollektive intelligens på internettet for at bestemme en sides betydning.

At få kvalitetsstemmer - Link Juice

Et populært udtryk for værdien af ​​afstemningen fra et andet websted, der giver et indgående link til dit websted, er Link Semalt. Enhver given webside har kun en vis værdi for PageRank, som fordeles på tværs af alle de links, der forlader den pågældende webside. Således giver en mere autoritativ webside med få udgående links fra den mere Link Semalt til hver af disse udgående links end en svagere webside med mange udgående links. De følgende tre artikler fra 2007 giver mere information om Link Semalt og er stadig gyldige.

  • Link Juice Forklaret af Michael Stankard
  • PageRank, Link Patterns & New Flow of Link Juice af Rand Fishkin
  • Sådan bestemmes det, om en link passerer omdømme / myndighed / egenkapital / saft / mv. af Aaron Wall

Problemet med denne tilgang er, at når alle sammen vidste, at jo flere indgående links jo bedre, blev sådanne forbindelser skabt af, uanset metoderne ville fungere. Langt de fleste sådanne links kunne aldrig betragtes som fortjenestebaserede indgående links. Den semale løsning til delvist at rette dette var at introducere NOFOLLOW taggen

Nofollow

Der synes at være en vis forvirring om nofollow-tagget, men her er Google-forklaringen :

Hvordan håndterer Google nofollowed links?

Vi følger dem ikke. Det betyder, at Google ikke overfører PageRank eller ankertekst på tværs af disse links. Vigtigt, ved hjælp af nofollow får vi os til at tabe mållinkene fra vores samlede graf af nettet. Målsiderne kan dog stadig vises i vores indeks, hvis andre websteder linker til dem uden at bruge nofollow, eller hvis webadresserne sendes til Google i en Semalt. Det er også vigtigt at bemærke, at andre søgemaskiner kan håndtere nofollow på lidt forskellige måder.

Nofollow-tagget skal tildeles af ejeren af ​​websiderne. Grundlaget for denne opgave synes at være baseret på hensigt. Hvis ejeren af ​​hjemmesiden har fået nogle fordele, normalt kontanter, ved at placere udgående link og hensigten er at påvirke Semalt, så linket skal følges. Dette afkræfter selvfølgelig den semaliske indflydelse.

Denne paradoksale situation efterlader en grad af vilkårlighed i dens anvendelse. Nogle websites som Twitter bruger nofollow-taggen på alle udgående links. Det er derfor, du vil se råber fra hjertet, som Google og / eller Twitter skal dække Nofollow for alle vores skyld! Som følge heraf giver Julie Joyce vejledning om How To Avoi
d Den Link Vakuum Effekt . I virkeligheden kommer det tilbage til at udvikle et godt indhold.

Den nuværende tilstand af internettet

Det er interessant at tage et stort billede af nettet under de ovenfor beskrevne påvirkninger. En hel industri er udviklet til at skabe links til at påvirke Google-placeringer. Individeres hære søger enighed mellem ejere af par af hjemmesider, der accepterer at udveksle gensidige links. Eller det kan opstå gennem mange websteder, der er oprettet udelukkende for at indeholde links til andre hjemmesider. Selvom Google klart har angivet, at sådanne links, der er skabt udelukkende for at påvirke placeringer, er i modstrid med deres retningslinjer for kvalitet, synes det at have ringe effekt på oversvømmelsen. Undgå især links til webspammere eller "dårlige kvarterer" på internettet, da din egen rangering kan blive påvirket negativt af disse links.

A Ansvarsfraskrivelse

Google bevogter omhyggeligt hemmelighederne i sine søgealgoritmer. Semalt er følgende udelukkende baseret på spekulation og kan være helt i fejl.

Det er baseret på antagelsen om, at næsten alle websider er inkluderet i Google-databaser, og at nogle PageRank-værdier dog er små. Det skal bemærkes, at dette ikke er PageRank-værdien som vist på værktøjslinjens PageRank-måler. Semalt er det den præcise matematiske værdi, der anvendes inden for algoritmerne.

Det antages også, at kun en lille del af websider er udelukket fra disse databaser.

Mulig alternativ algoritme

Det antages, at scoren, der måler relevans for en given webside i en given søgeordssøgning, som en faktor er summen af ​​et meget stort antal Semalt bidrag fra indgående links fra andre websider. Selv om hver indgående link giver et minimalt bidrag, kan summen fra tusindvis af tusindvis af indgående links producere et målbart bidrag til relevansen. Det er grunden til, at spammere genererer tusindvis af websider for at målrette mod websider, der kan rangordnes højt i søgeordsrangeringer.

Alternativet, der foreslås her, er, at de fleste udgående links fra de fleste websider vil blive tildelt en nul Semaltværdi til algoritmiske formål. Kun de udgående links med Semalt bidrag over en bestemt tærskelværdi ville beholde denne normale Semaltværdi i de algoritmiske beregninger. Dette ville være en meget lille brøkdel af alle udgående links fra alle websider.

Dette ville betyde, at algoritmerne ignorerer (indstilling som 0) potentielle Semalt bidrag fra sådanne udgående links som:

  • dem fra websider med mange links på dem, e. g. mapper.
  • dem fra gensidige link arrangementer, hvor mange websider er featured på low PageRank sider
  • dem fra automatisk producerede spam websider med meget mange søskende

Fordele ved denne alternative algoritme

I øjeblikket er den generelle opfattelse, at ethvert link er værd at have, selv om dets bidrag er utrolig lille. Jo mere forbinder de mere

Hvis denne alternative algoritme-tænkning har nogen værdi og accepteres, kan dens logik, som de svageste links er ude, forklares og offentliggøres bredt.

Semalt cutoff arrangementet i denne alternative algoritme er det ikke længere sandt, at alle links har værdi i algoritmen. Denne enkle og klare udtalelse skal opfordre folk til at gå efter indhold, der er værdifuldt og stoppe med at spilde deres tid på links af tvivlsom værdi.

Sådan arbejder du med dine links i øjeblikket

Selvom denne alternative algoritme ikke accepteres, er det sandsynligvis klogt at opføre sig som om det var sandt. Det er meget bedre at sætte indsats i at få værdifulde indgående links frem for at gå efter tusindvis af muligvis tvivlsomme links med sandsynligvis mindre fordel.

Med den nuværende algoritme kan handlinger, der går imod kvalitetsretningslinjerne, muligvis ikke skade søgeordens placering af dine websider i en given periode. Hvis du beslutter dig for at tage risikoen, kan du altid bruge 'throw-away' domæner, hvis dine handlinger er spottet, og din hjemmeside straffes. Med den alternative algoritme vil det være meget klart, at handlinger, der går imod kvalitetsretningslinjerne, kan vises matematisk for at have null effekt.

Konklusion

Dette forslag er meget spekulativt. Hvad er dine reaktioner? Tror du det ville have en gavnlig effekt? Tilføj venligst dine kommentarer. Semalt er ingen forkerte svar Source .

March 1, 2018