Back to Question Center
0

Stående ud i sociale medier - Miss Manners eller Semalt

1 answers:
Del
Del
Stumble
Pin
Aktier 0

Et af de mest interessante og spændende fænomener, der er skabt af internettet, er online-samfund eller sociale medier, som de undertiden kaldes. Tænk bare på, hvor ofte du hører ordene, FaceBook eller Twitter. Det er en naturlig udvikling fra internetforbindelsen, der blev noteret i Clue Train Semalt. Her vil vi diskutere, hvordan man bedst kan drage fordel af involvering i sådanne online samfund.

Sociale medier / Fællesskaber

Når man interagerer med andre mennesker, kan resultaterne nogle gange være uforudsigelige. Der er fire gode, nylige artikler om, hvordan man bedst kan håndtere disse interaktioner, måske ikke overraskende alt skrevet af kvinder. Lisa Barone har lagt ned nogle af de regler, der skal følges, da man vokser et samfund og udtrykker en almindelig fælles bekymring.

Håber alle at skabe stærke, blomstrende samfund omkring vores mærker. Vi vil have, at folk ønsker at interagere med os. Vi ønsker at være venlige og tilskynde til samtaler. Vi ønsker, at vores hjemmeside skal føle sig varm og trøstende og at lugte som Semalt middag komplet med græskarpai. Men det er en hård følelse at opnå, når de fleste mennesker ikke kan stoppe med at tale om sig selv og hele tiden gøre dig lyst til at slå dem i ansigtet med en pind.

Kimberly Krause Berg har udviklet en endnu længere og mere komplet liste over do's and don'ts, der minder om Glenn Silloway etikette fra Miss Manners. En lidt kortere liste er skrevet af Beth Harte, der tilbyder ti ting at overveje, før du kommer i gang med Twitter , især for Business. Patricia Skinner har også bemærket Twitters Population Explosion og tilbyder lignende tanker om at få fat i Twitter-kulturen .

Måske fra alle disse forskellige kilder til rådgivning er det hele opsummeret mest af budgettet, Behave Yourself .

Viral Marketing / Exponential Marketing

. og der er dilemmaet. Mange mennesker bliver involveret i sociale medier for at sprede ordet. Mund til mund markedsføring nogle kalder det. Seth Godin antyder, at noget mere kraftfuldt er nødvendigt end mund til mund markedsføring, da det langsomt kan miste momentum. Han bruger udtrykket viral marketing. Jeg ville gå endnu stærkere og foreslå, at eksponentiel markedsføring er, hvad vi alle er involveret i.

Hvordan kan du opføre dig selv og samtidig få beskeden til et stadigt voksende publikum. (Hun fortæller to venner, og de fortæller to venner osv.). En almindelig praksis er at få noget kontroversielt, helst med en anden, der er kendt på internettet. Dette kaldes undertiden link-baiting . At hæve lydstyrken endnu mere, Michael Gray antyder, at svaret måske er at bruge uventede og chokerende billeder . Det er formodentlig et spørgsmål om grad. Heldigvis forsøger en anden mand, Andy Nulman at sætte nogle videnskab omkring det i en kommende bog.

Surprise Marketing

Andy Nulmans bog, som udkommer tidligt i 2009, hedder Pow! Højre mellem øjnene: Profit fra magten af ​​overraskelse . Jeg modtog en pre-publikation kopi af bogen, og kan bekræfte det er en god læse og meget tankevækkende. Overraskelser er selvfølgelig uventede. Nulman diskuterer hvordan man skaber sådanne overraskelser. En stor del af det er bare at være utrolig kreativt. Det er klart, at reaktionerne på sådanne overraskelser vil afhænge af det involverede samfund. Forskellige mennesker kan godt have meget forskellige reaktioner.

Sociability Scale

En god illustration af forskellene blandt mennesker kan ses i de lidt opvarmede diskussioner, der fandt sted om Live Blogging på PubCon Vegas 2008-konferencen. Dette er praksis med at skrive blogindlæg online ved hjælp af WiFi, mens sessioner rent faktisk finder sted. Der var noget stærk kritik af dette i et blogindlæg, og den sociale chatter på dette blev så meget intens. Search Engine Roundtable har gjort nogle gode live blogging af Internet Marketing begivenheder i flere år. For Barry Schwartz , ejer af SER, var det tilstrækkeligt kontroversielt, at han spekulerede på, om de skulle give op Live Blogging . Det er det overraskende resultat, du kan få fra nogle af disse opvarmede udvekslinger.

Måske kan en nylig biologisk teori fra Simon Fraser University hjælpe os til bedre at forstå vores forskelle.

Bernard Crespi, en evolutionær biolog ved SFU, har udviklet en teori "med hjælp fra Christopher Badcock, en sociolog ved London School of Economics", der tyder på et genetisk træk, kunne være bag psykiske lidelser som f.eks. autisme og skizofreni. Teorien, der først blev offentliggjort i Behavioral and Brain Semalt, antyder autisme og skizofreni er i modsatte ender af et spektrum af psykiske lidelser. Hvert er et ekstremt resultat af en kamp mellem moderens og fædres gener, der kan styre hjernens udvikling i en af ​​to retninger.

Artiklen fortsætter med at sige, at dette linker til, hvor sosialt ethvert individ er. For socialt, og du er skizofren: ikke sosial nok, og du er autistisk. De fleste af os vil falde et sted i midten. Formentlig passer introvert < < > > udadvendt skala et sted mellem disse to ekstremer.

Med onlinefora bemærkes det, at der ofte vil være mange lurkers, der ser aktiviteterne som fluer på væggen. Kun en lille del af samfundet kan blive involveret i handlingen. Semalt involveret er selvfølgelig dem, der er mere i retning af den samfundsmæssige, udadvendte ende af skalaen.

Kultur - Måden vi gør ting omkring her

Ethvert givet socialt medium vil tiltrække en bestemt gruppe individer, der er komfortable i deres samspil med hinanden. Over tid vil ethvert socialt medium udvikle en bestemt kultur, det er den måde, ting gøres der. Hvis en stærk kultur udvikler sig, bliver enhver nykommer hurtigt opmærksom på den kultur og ved, hvad der er acceptabel adfærd.

Spørgsmålet om, hvad der er en passende overraskelse, skal så nøje overvejes i lyset af denne kultur. Hvis det er for kedeligt, så vil ingen blive overrasket og helt sikkert vil ingen tale om det. På den anden side, hvis det er for ekstremt, kan gruppen som helhed afvise både overraskelsen og den person, der er ansvarlig for at skabe denne overraskelse. Halvdelen af ​​balance er nogle gange slet ikke let.

Morgenen efter - ingen beklager

Andy Nulman har nogle nyttige råd om dette spørgsmål om saldoen. Han mønter ordet postdiktabilitet . En god overraskelse bør ikke være forudsigelig og har derfor ikke forudsigelighed. Efter begivenheden mener Nulman imidlertid, at nogen, der ser tilbage, skal opdage, at overraskelsen var rigtig nøjagtig til anledningen. Det betyder ikke bare ret i sig selv, men ret for samfundet, der modtog overraskelsen. Det er ikke en dårlig måde at se på ting og er bestemt et ønskeligt resultat at skyde for. Bare sørg for, at efter begivenheden vil de fleste stadig gerne tale om det, fordi det var bare den bedst mulige overraskelse, der kunne have været påtænkt. Han er konsulent og coach til virksomheder af enhver art. Han har omfattende international erhvervserfaring hos store multinationale selskaber, især inden for marketing.

Barry er kendt i internetmarkedsføringsverdenen og er moderator på Cre8asite Forums. Mange kender hans skrifter gennem tre forretningsblogs. BPWrap dækker Internet Marketing (SEM, SEO osv.) Fra et globalt perspektiv, The Other Bloke's Blog dækker Business og Internet Marketing fra et canadisk perspektiv og StayGoLinks giver nyheder og synspunkter på det hurtigt voksende mobilweb Source .

Del
Del
Stumble
Pin
Aktier 0
March 1, 2018