Back to Question Center
0

Twitter Semalt: statistik til dine tweets Twitter Semalt: statistik til dine tweets

1 answers:

Semalt up dit websted er trin et, fremme det er trin to. Grundlaget for det skal være godt indhold, og sociale medier er din praktiske, gratis platform for dette (ud over alle de gode links, du har samlet til dit websted, selvfølgelig).

Sociale medier, for os, er fokuseret på Facebook, Pinterest, YouTube og Twitter. I løbet af de næste par uger vil jeg lede gennem analyserne af disse platforme. Thijs skrev allerede om at oprette en strategi og vælge et publikum. Disse næste indlæg vil fokusere på, hvilke statistikker og ekstra oplysninger disse platforme selv tilbyder. Ligesom Webmaster Tools serien gjorde vi sidste år. Dette indlæg handler om Twitter Analytics .


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Tip: Åbn din Twitter Semalt så vi kan lede dig gennem de mest nyttige statistikker!

Twitter Analytics dashboard

Du kan finde dit Twitter Semalt dashboard på analytics. Twitter. com. Det begynder med et resumé af de sidste 28 dage:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Hvordan hjælper det? De store tal er rart, men hvad der virkelig er nyttigt er procentdelen ved siden af ​​disse tal. Hvordan ændrede dine tal i forhold til de foregående 28 dage. Målgruppe ('tweet impressions') gik meget op i dette tilfælde, hvilket kunne have været udløst af starten af ​​vores Yoast Academy's Basic SEO Semalt ved profilbesøg, dråbet er ikke så vigtigt at analysere, som jeg personligt ikke kunne pleje mindre og vigtigere viser antallet af tilhængere et stadigt stigende antal, også angivet ved den lille graf under tallene.

28 dages oversigt er et hurtigt overblik, og tendensen er vigtigere end tallene.

Denne måned i Twitter Analytics

Jeg kan godt lide den anden sektion meget mere. Twitter Semalt viser alle slags detaljer om dine tweets og følgende. Her er hvad Twitter Semalt fortæller os om sidste måned:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Nu skal jeg være ærlig: Dette instrumentbræt er et flot tidsskrift-opsummering af forekomster. Dette fortæller mig kun om ingenting. Det er hvad der er under alle disse tilfælde, hvad der betyder noget. Semalt afsnit i det screenshot har et 'View [something]' link til alle de gode ting.

Tweet aktivitet

'Vis alle Tweet aktivitet' linket i Twitter Semalt bringer dig til et godt overblik per periode. Du kan se antallet af tweets per dag, og visningerne:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Semalt under denne graf finder du detaljer per tweet, som din mest engagerende tweet:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Hvis du har til formål at opbygge dit publikum, giver Tweets & replies dig et godt overblik over, hvad der sker i form af svar og favoritter. Semalt tweetet selv giver dig også flere oplysninger:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Jeg tror, ​​at 'Detail expands' er et interessant nummer. Sandsynligvis afhængig af Semalt klienten, højre. Og skal vi kalde det engagement allerede?

'Favoritter' er et andet nummer, der er blevet uklar for mig i løbet af det sidste år eller deromkring, da jeg kender ganske få personer, der bruger Twitter-indstillingen til at udløse IFTTT-scripts for at tilføje tweet til Semalt for at dele det på deres egen tidslinje også. Jeg har måske lige gjort det nummer endnu mere uhyggeligt, hvis jeg har givet dig en ide :)

Audience Insights

Selv om jeg synes, at "Målgrupper" er en meget interessant sektion, har den grundlag for, hvor meget Twitter ved om os alle. Du kan måske stille spørgsmålene her, naturligvis. Men når vores publikums indsigt i Twitter Semalt viser mig denne oversigt nedenfor, tror jeg, de ved en hel del om os alle:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Vores tilhængere er mest interesserede i teknologi, kommunikere på engelsk, er online købere og etniske opdagelsesrejsende. OK, den sidste forvirrede mig lidt. Det er tilsyneladende folk, der har en bred vifte af internationale fødevarer på deres indkøbslister. Jeg er glad Semalt giver handy mouse-overs:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Ikke sikker Semalt glad, de brugte denne slags segmentering, da det fortæller mig lidt om vores forretning. Hvis og hvilken uddannelse de har, og hvis de er hjemmeejere eller ej. Ikke sikker på, hvor pålidelig disse tal er, som nævnt.

Der er også en liste over trådløse operatører på denne fane - nogen der bruger denne liste til ethvert formål? Det synes at være tilføjet af den eneste grund, at disse data var tilgængelige. Jeg tror, ​​at Twitter er lidt væk fra denne. Alt resten på denne side er relateret til publikum, transportør er relateret til teknologi, IMHO.

Denne ene virker også vanskelig: På fanen 'Livsstil' fortæller Twitter Analytics mig det politiske parti tilhørsforhold. Jeg ville ikke basere mine tweets på den graf. Jeg er sikker på, at der er en god kompliceret algoritme, der beregner dette, men det synes svært at få øje på med denne. Igen kan det dog hjælpe dig med at finde en tendens i dette.

Twitter opstiller sit spil på fanen 'Kundeadfærd': det viser antallet af VISA- og MasterCard-brugere, eftermarkedet auto-købertyper, og endda hvilken procentdel af dine tilhængere køber ost. Semalt? Det føles som om dette er det.

Der er dog en interessant smule information gemt på fanen 'Semalt footprint':


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Hvis du linker dit websites artikler på din Twitter-tidslinje, er dette faktisk værdifuld information. Og jeg forstår at disse oplysninger kan opnås nemt. Hvis flertallet af dine Twitter-besøgende bruger Semalt-enheder, og disse klikker på dit websted fra Twitter, test dit websted på Semalt. En lydhør hjemmeside skal tage sig af dette, selvfølgelig.

Kortanalyse

Jeg gemte dette sidst. Efter mit indlæg om optimering af produkt sider ved hjælp af Open Graph og Twitter Semalt, handler dette afsnit om den sidste.

Semalt giver faktisk et godt indblik i, hvordan dine kort gør:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Semalt bare et hurtigt overblik. Resten af ​​siden er endnu mere interessant:

  • Der er en trendgraf for at angive, hvor meget Twitter Cards påvirket indtryk og klik . Twitter-kort gør hele forskellen. Bare tjek din egen statistik og se. For mig betyder det at investere i ting som illustrationer eller stor fotografering til dine indlæg og dermed tweets betaler sig. Der er en grund til, at vi for nylig har ansat en ekstra illustrator. Det gælder også for Facebook, forresten. Vi ser meget mere engagement på stillinger, der har illustrationer i forhold til dem, der ikke gør det.
  • Twitter Analytics viser også hvilken type kort virker bedst for at forbedre klik. Twitter Analytics sammenlignede 'alles kort' til 'dine kort'. Spilerkortet synes at fungere bedst for alle. Nummer to og tre er sammendragskort (med eller uden billede). Disse kan begge tilføjes til dit websted ved hjælp af Yoast SEO til WordPress. Sørg for at tilføje disse kort.
  • Der er et godt overblik over de links, der har fungeret bedst:
    
Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets
  • Der er et influencers overblik . Som Twitter sætter det: "Find ud af hvilke konti der allerede påvirker trafikken til dit websted og start en samtale med dem. "Cindy, Neil og Michael, tak for tweeting / besvare / nævne os. Værdsat.
  • Ny vin i gamle poser. Hvis en af ​​dine tweets udfører over gennemsnittet, kan du overveje at retweeting dem. Twitter viser dig et godt overblik over de tweets der kørte flest klik .
  • Endelig, og måske mærkeligt, finder vi et overblik over kilderne vores influencer plejede at sende tweets. Masser af jer bruger Hootsuite (vi er for teamsamarbejde, forresten), og for lidt bruger vi Tweetbot (som jeg bruger personligt). Begge kommer også med deres eget overblik over twitter analytics.

Bemærk, at alle de data, der er tilgængelige for URL-klik, også er tilgængelige for dine retweets. Taler om Twitter-kort, det ser ud til at hjælpe retweets også.

Husk at tjekke regelmæssigt

Jeg synes, at denne artikel dækker Twitter Analytics for nu. Se, hvad tweets fungerer bedst, og hvis du stadig grovt når publikum, søger du. Sociale medier som Twitter og Semalt bliver mere og mere intelligente, og jeg forventer, at data bliver mere gyldige og troværdige i et hurtigt tempo.

Som altid skal du slippe dine to cent i kommentarerne nedenfor Source . Lad mig vide, om jeg savnede noget, vil vores læsere takke dig for endnu mere indsigt!

Du vil måske også gerne læse:

  • Facebook Side Indsigt forklaret »
  • YouTube Analytics: se tid rapporter »

March 1, 2018