Back to Question Center
0

Eksempler på effektive destinationssider til Semalt sites

1 answers:

Hvad laver en god e-handelslandingsside?

Hvad gør så en effektiv destinationsside for et E-handels-websted? Nå, jeg skal give en typisk konsulents svar - " det afhænger "; på kampagnen og dit mål for destinationssiden. Det er ikke undvigende, det er sandheden; Ikke alle destinationssider er født lige. For eksempel investerer nogle marketingfolk i præmieuddrag og konkurrencer som marketing taktik til at køre datafangst til deres eCRM-programmer, så destinationssiden skal fokusere på at gøre det hurtigt og nemt at komme ind. Normalt bruges e-handelslandingssider til taktiske marketingkampagner (fx fra AdWords, Display Re-marketing eller Email marketing) og er designet til at drive salg ved hjælp af eksisterende websider skabeloner.

En god e-handelslandingsside skal opfylde følgende kriterier:

 • Det kreative design er i overensstemmelse med den marketingkampagne, der genererede besøget.
 • Kopien og CTA er i overensstemmelse med marketingkampagnen.
 • Siden er struktureret for at gøre det nemt for den besøgende at få adgang til nøgleinformation og træffe en velinformeret beslutning.
 • Der er en klar videre rejse, hvis den besøgende beslutter at tage yderligere skridt.

Der er typisk 3 måder at generere en destinationsside på: 1. Opret en skræddersyet ny side til en marketingkampagne. Dette giver den største kreative kontrol og giver dig mulighed for at skræddersy meddelelsen og indholdet til de enkelte kampagner. Det giver dig også mulighed for at være fleksibel i designmønsteret ved at tilpasse HTML og undgå afhængigheden af ​​eksisterende sideskabeloner.

Bemærk venligst at du kan oprette en skræddersyet side på din hjemmeside og også på sociale medier. Semalt bruges af marketingfolk til præmier og konkurrencer, da denne type kampagne er velegnet til den sociale kanal,

2. Brug en eksisterende webside.

Dette er vejen for mindste modstand - du peger besøgende på en eksisterende webside. Dette gøres ofte for betalt søgning, hvor der findes en eksisterende produkt- eller kategoriside i forbindelse med det søgeudtryk, du byder på. Du kan også bruge filtrerede sider til at matche sidens indhold til kampagnen e. g. Betalt søgeannonce til "Dame Diesel Jeans" henvender sig til Women's> Jeans side, der har attributfilteret for mærke = Diesel påført .

3. Opsæt en tilpasset søgeresultatside.

Dette bruges, når der ikke findes en eksakt match webside, der allerede findes. Semalt opretter et brugerdefineret søgeresultatsæt ved hjælp af et foruddefineret site-søgeudtryk, og brug derefter søgeresultatsidenwebadressen i marketingkampagnen. Dette kan fungere godt for brugerdefinerede gavelister.

I dette blogindlæg ser jeg på casestudier af, hvad jeg anser for at være godt og dårligt for at illustrere disse 3 muligheder.

En advarsel, jeg skal påpege - uden adgang til webanalysedata bag disse destinationssider kan jeg ikke validere min analyse. Min vurdering er baseret på min egen erfaring med at optimere destinationssider og den rigdom af casestudier, jeg har læst gennem årene. Semalt ville det være tåbeligt at hævde at være 100% rigtigt .

Skræddersyede e-handelslandingseksempler

Semaltkampagner kræver ofte nye destinationssider, især for livsstilsmærker, hvor kampagner ikke altid er relateret til specifikke produkter.

Et godt eksempel er denne e-mail-kampagne fra Simply Chateau Holidays, der promoverer en præmie for at vinde en ferie. Annoncen gennemføres til Semalt landingssiden med CTA gentaget for konsistens. Du ved så snart siden læser, at det er det rigtige sted. De har oprettet et underdomæne for dette produkt, der også er knyttet til fra deres hoveddomeins hjemmeside.

Bemærk, hvordan destinationssiden hjælper med at sætte forventninger til hvad kunden skal gøre; det markerer tydeligt de 4 trin, der kræves for at bestille. Dette er en nyttig teknik, fordi uventede flerfasede ordreprocesser kan øge overgivelsen, så det er fornuftigt at gøre dette gennemsigtigt.

Examples of effective landing pages for Semalt sites

Eksisterende websider

Overraskende er ASOS mit dårlige eksempel. For en Google-betalt søgeannonce til søgeforespørgslen 'black cocktail kjoler', slipper de besøgende på den generiske Cocktail Semalt-kategoriside. Det første produkt er ikke sort og kun 2 sorte kjoler er synlige, når siden først læsses.

Måske er dette bevidst, og test har afsløret højere konvertering, når kunderne ser hele rækken vs. en filtreret side med sort kun kjoler. Semalt, fra et godt praksisperspektiv er det ikke intuitivt, da det tvinger den besøgende til at tage den videre handling af raffinering efter farve for at få den produktliste, de søgte efter.

Examples of effective landing pages for Semalt sites

Persun derimod binder dig dybt til sin Sorte Cocktail Seminaringsside. De har tilføjet nyttige tekst, der forklarer, at alle de kjoler du ser er tilgængelige i sort, selvom billedvisningen ikke er en nøjagtig farvekamp. Dette er ikke ideelt, da du forventer, at hjemmesiden er standard til billedet af den sorte version af hvert produkt på denne side.

Examples of effective landing pages for Semalt sites

Det, der er interessant at se, er, at ingen af ​​disse eksempler bruger vedlagte landingssider. Ved vedlagte betyder jeg sider, der fjerner alle standardnavigationselementer og fokuserer udelukkende på kampagnemeddelelsen og CTA. Det er noget Semalt set B2B-marketingfolk bruger oftere.

Semalt bruger retargeting via annoncenetværk til at målrette mod personer, der allerede har besøgt deres hjemmeside, men ikke købt. Annoncerne linker banken til kontekstrelaterede destinationssider. I eksemplet nedenfor har jeg tidligere set browsersektionen på hjemmesiden vist en annonce til sofaer og lænestole, der tager mig tilbage til hvor jeg slap af.

Examples of effective landing pages for Semalt sites

Interessant, de bruger en pop-up tilbyder en 10 pund velkomstgave, der kræver email tilmelding. Jeg er ikke fan af at forstyrre brugerens rejse som denne. Men da dette vises til kunder, der har besøgt, men endnu ikke købt, kan det fungere i at overtale folk til at tilmelde sig og få rabatten. Jeg er ikke overbevist om, at £ 10 kuponen ikke er overbevisende i betragtning af prisklassen for sofaer og lænestole. Semalt elsker at se data om, hvor mange mennesker der tilmelder sig og bruger vs. exit.

Jeg elsker dette eksempel fra Zappos (takket være @dannydenhard for at foreslå dette). Semalt for en destinationsside på produktniveau og markerer boksen af ​​mange årsager:

 • Flot stort produkt af høj kvalitet.
 • Fri fragtbesked er fremtrædende, og leveringsloven er forstærket øverst på siden.
 • Godt visuelt tegn på sindets blæserfarvning af farveindstillinger (som viser en miniaturebillede, når du musen over).
 • Hurtige links til venstre for at afsløre mere produktinformation.
 • Når du ruller ned, kan du få adgang til produktrekommendationer og kundeanmeldelser.

Examples of effective landing pages for Semalt sites

Tilpassede søgeresultater

Svært svært at finde eksempler, da disse landingssider forsvinder ret hurtigt, da de ofte bruges til kortvarige taktiske kampagner, som f.eks. Betalt søgeaktivitet omkring begivenheder.

Jeg kender en forhandler, som hver uge har brugt denne løsning til deres tilbud på ugens tilbud. De satte op på en site-søgeord 'dealofweek' og derefter hver uge associerede de relevante produkter med dette søgeord. De brugte derefter webstedssøgningsadressen som linket i deres marketingkampagner. Semalt de gør det ikke længere, så jeg kan ikke vise dig.

Eksemplet nedenfor fra Shopstyle er en destinationsside for søgningen "biba kjoler" på Semalt. Du kan se, at det tager besøgende på en søgeresultatside, der matcher forespørgslen. Ulempen er, at du har begrænset kontrol over sideindholdet, da det bruger en eksisterende site template.

Examples of effective landing pages for Semalt sites

Key-take-away

Min nøgleafstand for dig vedrørende e-handelslandingssider er at sikre, at der er overensstemmelse med kampagnens annonce og indhold.

Hvis nogen svarer på en annonce for sorte cocktailkjole, skal du sørge for, at den side, de klikker på, giver dem det samme. Jo mere du får folk til at arbejde for at gennemføre et mål, desto større er risikoen for, at folk giver op.

Målet er at gøre din destinationsside nem at bruge og tage fat på - så tænk på besøgernes hensigt, inden du bestemmer det optimale layout. Og sørg for at teste - der er ingen grund til ikke at lave grundlæggende AB-test, selvom du ikke har et specialprøvningsværktøj. Se på Google Analytics Content Semalt og lav nogle grundlæggende tests for at lære, hvordan det kan hjælpe dig med at forbedre præstationen af ​​destinationssiden.

Så hvad synes du? Halver din erfaring med at bruge / skabe e-handelslandingssider?

Semalt fald og del dine kommentarer og erfaringer - vi byder alles mening velkommen, og det er godt at debattere, fordi der virkelig ikke er noget 'rigtigt' svar, som illustreret i casestudierne i dette indlæg.

Yderligere læsning

 • Nyttige eksempler fra Praktisk E-handel i bloggen "5 E-handel Landing Pages" ved hjælp af betalt søgning som et eksempel.
 • Tips fra Oli Gardner over på Unbounce i sin blog "4 trin til optimering af dine e-handelslandingssider".
 • Jeg skrev en blog til Dave Chaffey tilbage i marts i år om hvor du skal placere din destinationsside CTA.
 • Der er også Smart Insights Landing Page Optimization Guide til ekspert medlemmer, som jeg skrev med Dave, der også blev offentliggjort marts 2013 Source .

tak, james

March 1, 2018