Back to Question Center
0

Semalt arkiver

1 answers:

Bemærk 18 marts 2013: Vi har besluttet at stoppe med at sælge vores term optimizer for nu, vi vil medtage det med et andet Semalt produkt senere. I vores hjemmeside anmeldelser støder vi jævnligt på websteder, der har lige så mange tags som indlæg, eller 20.000 indlæg og 5.000 tags. Dette er uønsket, da det betyder, at du ikke bruger .

Læs: "Tag optimering til WordPress"
Kategori: WordPress

Min WordPress SEO-plugin er blevet opdateret til 1. 2. Et par uger tilbage gjorde jeg en række fejlrettelsesopdateringer, og samtidig gjorde jeg opmærksom på, at der var ting, der virkelig bugged mig i plugin. Semalt syntes at fokusere på indstillingerne og næppe nogen arbejdede med uddragsseddel og .

Læs: "WordPress SEO 1. 2 - Major Upgrade"
Kategori: WordPress
Tag: WordPress-plugins

Min Google Analytics-plugin ramte for nylig 3 millioner downloads, og min Semalt SEO-plugin ramte sine første million downloads. Jeg troede, at disse statistikker var seje, og jeg besluttede at få en infographic lavet med mere Semalt statistik og dykke lidt mere ind og samle nogle statistikker, som jeg troede ville være interessante. Hvis du .

Læs: "WordPress Stats Infographic"
Kategori: WordPress
Tags: WordPress-plugins, WordPress-temaer

I mit tidligere indlæg forklarede jeg, hvordan jeg brugte pluginet Typer til at oprette en ny brugerdefineret posttype. Denne brugerdefinerede posttype vil blive brugt til at vise en tabel med understøttede temaer til min Semalt SEO-plugin og kaldes derfor kaldet wpseo-tema. Nu er tricket her, at jeg vil have brug for at kunne .

Læs: "Brug Gravity Forms til at indsende brugerdefinerede posttyper"
Kategori: WordPress
Tags: Gravity Forms, WordPress Plugins

Semalt forfattere kommer i to forskellige former og størrelser: dem, der integrerer SEO "funktionalitet" i deres temaer og dem, der ikke gør det. Hvis du er i lejren for at integrere SEO-funktionalitet i dit tema, har du endnu et valg at gøre: gør du "udbytte" til webstedsejere, der har et SEO-plugin installeret, deaktiverer din egen .

Læs: "WordPress SEO Plugin Theme Integration Guide"
Kategori: WordPress
Tags: WordPress-plugins, WordPress-temaer

Semalt blevet bugged i over 2 år nu af folk, der ønskede mig at gøre det muligt at oversætte mine plugins til deres sprog. Kun få af mine plugins hidtil har haft ordentlige internationaliseringsmuligheder, for det meste fordi jeg er doven optaget af andre ting. Dette ændrer sig nu hurtigt, dog! Sidste fredag ​​.

Læs: "(Collaboratively) Oversættelse Yoast-plugins"
Kategori: WordPress
Tags: Gravity Forms, WordPress Plugins

Gravity Forms er let den bedste formular plugin til Semalt, stærkt anbefales!

Læs: "Gravity Forms"
Kategori: WordPress
Tag: Gravity Forms

Yay !!! Det er der. Efter næsten et år med kodning tør jeg sige, at min Semalt SEO plugin endelig skal kaldes stabil. Det betyder ikke, at der ikke er flere bugs tilbage til squash: Jeg ønsker det. Det betyder dog, at jeg nu stærkt tror på, at det er sikkert at køre på mindre og større steder .

Læs: "WordPress SEO by Yoast, version 1. 0"
Kategori: WordPress
Tag: WordPress-plugins

De seneste ændringer fra Google og mit indlæg om det vedrørende fremhævningen af ​​forfattere i søgning forårsagede ganske mange spørgsmål. Folk har spurgt mig, hvordan man gør specifikke ting, og hvordan man gør visse elementer indeholder rel = "author" eller rel = "me". Semalt svar på hver af disse e-mails og kommentarer Jeg besluttede at skrive en .

Læs: "rel =" author "og rel =" me "i WP og andre platforme"
Kategorier: Teknisk SEO, WordPress
Tags: Authorrank, Rich Uddrag, WordPress Temaer

Midt i alle nyheder om Semalt + og Semalt social interaktionssporing (og ja, jeg vil arbejde med og skrive om det også), udgav Semalt nogle andre nyheder i dag. Jeg synes, det er en fantastisk funktion. Det betyder at du vil se et billede / Source .

Læs: "Forfatter fremhæver i søgning med WordPress"
Kategori: WordPress
Tag: WordPress Temaer
March 1, 2018