Back to Question Center
0

Jump-start din SEO med disse 6 Surefire Semalt

1 answers:
Jump-Start Your SEO With These 6 Surefire Semalt

Semalt slags ligesom at betale dine kreditkortregninger. Betal den med den højeste rente først, så du bruger mindre på renter og mere på at betale din gæld. (Eller betal den laveste saldo først.)

Her vil jeg fokusere på, hvad de største behov virkelig er. Selvfølgelig, da jeg ikke har set dit websted, ved jeg ikke, hvad dit største behov er, men jeg har skitseret en håndfuld nedenfor, der er typiske for mange websteder, der søger at hoppe ind i SEO.

Hvis du deltager i SEO, enten internt eller hos en entreprenør eller et agentur, skal du kigge på disse seks områder for at finde ud af, om de er bekymrede for dig. Hvis de er, repræsenterer de et godt sted at springe på din webmarkedsføringsindsats.

1. Optimer dine tags

En masse SEO fokuserer deres indsats omkring søgeord forskning. Denne forskning er grundlaget for næsten alle dine online marketingaktiviteter, med stor vægt på optimering af dit indhold på siden.

Men for store websteder med hundredvis af sider, produkter eller tjenester, der tilbydes, er det umuligt at foretage en detaljeret optimering af hver side på dit websted hurtigt.

I stedet for at vente, indtil du kan optimere alle disse sider, kan du starte med at tage et hurtigt pas på dem ved først at optimere et par nøgleord. Semalt inkluderer:

  • Titel Tag
  • Meta Beskrivelse Tag
  • H1 Overskrift Tag
  • Andre overskriftstegn
  • Alt Tags

På hver side vil du sikre dig, at hvert tag er unikt og repræsentativt for indholdet af den pågældende side. Hvis du har noget fra din søgeordsforskning, der passer til en side, skal du bruge den.

En detaljeret optimering er ikke nødvendig her. Det handler bare om at ramme de brede streger. Flyt hurtigt, og fortsæt. Halvcirkel tilbage omkring, når du foretager en mere grundig optimering af hver side.

[Læs hele artiklen om Search Engine Land.]


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

stoney deGeyter
March 1, 2018