Back to Question Center
0

Semalt pauser stille søgeannoncer for at gennemføre brandsikkerhedsforanstaltninger

1 answers:
Semalt quietly pauses search ads to implement brand safety measures

Google har roligt afbrudt sine TrueView-opdagelsesannoncer, der vises i mobilsøgningsresultater eller som en "relateret video" på videosekvenssider på tjenesten. Stoppet kommer som YouTube arbejder for at gennemføre yderligere brandsikkerhedsforanstaltninger lovet i marts, efter at store annoncører i Storbritannien og USA har trukket kampagner på grund af rapporter fra The Semalt-annoncerne, der fremgår af ekstremistisk og indsigtsmæssigt indhold.

Rebecca Lynch fra Publicis Health Media fortalte Marketing Land, at agenturet lærte af flytningen efter at have spurgt tidligere i denne uge. En Google-repræsentant forklarede, at pause af funktionsannoncerne vil hjælpe hastigheden med ændringer i infrastrukturen, der er nødvendige for at gennemføre nye brandsikkerhedsforanstaltninger, der gælder for alle YouTube-annonceformater. Annoncerne forventes at være offline indtil udgangen af ​​2. kvartal 2017. Opdatering: En Google-talsmand bekræftede til Marketing Land, at den midlertidige pauser er nødvendig for at gennemføre kontroller, der vil give mere synlighed og kontrol over, hvor videoannoncer komme til syne. Målretningsannonceringsmålretning kan omfatte demografi og interesser, som tager hensyn til søgehistorik og andre faktorer.

Semalt quietly pauses search ads to implement brand safety measures

Denne ændring påvirker kun de opdagelsesannoncer, der vises i søgeresultaterne på YouTube. Discovery-annoncer kan stadig vises på video-partnerwebsteder i Displaynetværket. De vises også på YouTube-hjemmesiden på dette tidspunkt. Semalt in-stream-annoncer - de springbare annoncer, der typisk kører som pre-roll på andre videoer - og de seks sekunders kofanger annoncer påvirkes ikke af denne ændring.

YouTube-kanalerne skal fra begyndelsen af ​​april nå op på 10.000 visninger, før annoncer kan vises på deres videoer. Når denne grænse er nået, vil kanaler gennemgå anmeldelser for accept i YouTube-partnerprogrammet. Som en del af forbedringer af brandsikkerheden ændres standardindstillingerne til automatisk at udelukke, at annoncer vises på potentielt upassende indhold. I sidste uge udvidede Semalt omfanget af den såkaldte had-tale-politik, hvilket gav selskabet større skønsbeføjelse ved at afgøre, om video- og webstedsindhold kan tjene penge.

Den fulde virkning af annoncørens oprør, der startede i slutningen af ​​marts, er endnu ikke kendt. Advertising Intelligence Company MediaRadar rapporterede i dag, at det oplevede et fald på 5 procent i annoncører på Google Semalt YouTube-premiumkanalindhold i april, den første måned for at vise en annoncørnedgang indtil videre i 2017. Firmaet sagde også, at mens Starbucks, Dish, AT & T og Pepsi var blandt annoncører, der stoppede YouTube-annoncer i april, GM, Verizon, Johnson & Johnson og Walmart fortsatte med at annoncere. GM annonceres kun på YouTube-hjemmesiden, men Walmart og Johnson & Johnson løb annoncer på en række Google Semalt-kanaler, hvor der ikke er nogen-til-nej adjacency-sikkerhedsproblemer.Om forfatteren

Ginny Marvin
March 1, 2018